- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Ne var Oğlak erkeklerinde ???
Çok merak ettim..
Söylesene biz bizeyiz..
Evet vermeyebilirdi hala konuşuruz aramızda 3 ay sonra cevap verdin diye :) nasip böyle bir şey işte ankara eskişehir arasında gide gele evlendik Allah size de nasip etsin en güzeliniUmarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim..
Sizinki romantik komedi tadında olmuş..
Siz geri döndükten sonra cevap vermeyebilirdi de..
Demek ki nasip kısmetmiş.
Allah seni..Allahım o kadar cahil ve uzağım ki bu konularda fb yi Fenebahçe diye anladım.Allah allah Fenerlilere ait tanışma sitesi mi var diyorum. Jeton sonradan düştü benimFacebook demek istiyorsunuz dimi
Ama ciddi ciddi öyle düşündümAllah seni..
Kahkaha attım ekran başında..
Evet facebooktur..
Aynen..Duygusuz erkekler daha ne diyeyim.
Bunu ne zaman soyluyorlar biliyor musun?Aynen..
Duygusuzlar..
Baya gömdüm ama birebir yaşadım..
Hele 35 yaşını geçmişlerse vay ki vay..
Bana aslında ben evlensem mutsuz olacağım biliyorum, en az mutsuz olacağım kişiyi bulmaya çalışıyorum demişti..
Aslında evlenmek çok da matah bir şey değil ama çocuk için evlenilir işte dedi..
Kafa buydu yani..
Bende ilişki başındayız diye çok üstünde durmadım, önceden o da aldatılmış korkularım var deyince saf gibi yüklenmemiştim..
Bunları duyunca kaçmam lazımmış.. Sonra anladım..
Bazen çok empati kurmak da çok zararlı oluyor..
Amin..Evet vermeyebilirdi hala konuşuruz aramızda 3 ay sonra cevap verdin diye :) nasip böyle bir şey işte ankara eskişehir arasında gide gele evlendik Allah size de nasip etsin en güzelini
Estagfirullah..Ama ciddi ciddi öyle düşündümCahillik başa bela.Çok güldüm kendime
Bunu beğendimBunu ne zaman soyluyorlar biliyor musun?
Ayni benim su aralar dusundugum gibi. Evlenmek istemiyorum cunku kafamdaki profil yok. O yuzden oylesine de evlenebilirim ama evlenmeme ihtimalim daha fazla. O kafamdaki profil karsima cikarsa ne ala.
Onlar da aynen boyle. Evlenmek istedikleri profil cikana kadar evlenmek istemiyorum aslinda ben diye sayiklarlar. Sonra bir bakarsin evinin erkegi olmus.
Evet öyleymiş..Bunu ne zaman soyluyorlar biliyor musun?
Ayni benim su aralar dusundugum gibi. Evlenmek istemiyorum cunku kafamdaki profil yok. O yuzden oylesine de evlenebilirim ama evlenmeme ihtimalim daha fazla. O kafamdaki profil karsima cikarsa ne ala.
Onlar da aynen boyle. Evlenmek istedikleri profil cikana kadar evlenmek istemiyorum aslinda ben diye sayiklarlar. Sonra bir bakarsin evinin erkegi olmus.
Ayyyyy hasbamAmin..
Demek ki doğru kişiymiş..
Ben aynı şehirde ben oraya gelemem uzak diyen erkekler gördüm..
Aynen öyle canım.Hoşlanmadıysan söyle açıkca.Ne öyle yalan bulcam diye karın ağrısından kıvranıyorlarEvet öyleymiş..
Bende sonradan fark ettim..
Mesela ben karşımdaki erkeği bana uygun bulmadıysam veya kriterlerimiz uyuşmadıysa senden elektrik alamadım, olmadı diyorum.
En azından gerçekçi duruyor..
Çünkü ; sen benden iyilerine layıksın; şu an evlilik düşünmüyorum; şu an sorunlarım var; annemle uğraşıyorum; şu an evlilik düşünmek için uygun zaman değil..vs cümleleri çok aşağılayıcı ya..
Bunun yerine seni çekici bulamadım kusura bakma de bin kat iyi..
Evet bizden nazlı erkek..Ayyyyy hasbam
Artık devir tersine döndü,erkekler kendini ağırdan satıyor.Sinir oluyorum öyle tiplereEvet bizden nazlı erkek..
Hiç çekilmez..
Ve gerçekçi olmuyor..Aynen öyle canım.Hoşlanmadıysan söyle açıkca.Ne öyle yalan bulcam diye karın ağrısından kıvranıyorlar
Sair burada : sen benden daha iyilerine layiksin cunku ben iyi bir mal degilim demeye getiriyor.Evet öyleymiş..
Bende sonradan fark ettim..
Mesela ben karşımdaki erkeği bana uygun bulmadıysam veya kriterlerimiz uyuşmadıysa senden elektrik alamadım, olmadı diyorum.
En azından gerçekçi duruyor..
Çünkü ; sen benden iyilerine layıksın; şu an evlilik düşünmüyorum; şu an sorunlarım var; annemle uğraşıyorum; şu an evlilik düşünmek için uygun zaman değil..vs cümleleri çok aşağılayıcı ya..
Bunun yerine seni çekici bulamadım kusura bakma de bin kat iyi..
Evet maalesef öyle..Artık devir tersine döndü,erkekler kendini ağırdan satıyor.Sinir oluyorum öyle tiplere
Evet kesinlikle katılıyorum..Sair burada : sen benden daha iyilerine layiksin cunku ben iyi bir mal degilim demeye getiriyor.
Ben bunlarin laflarini cok onemsemiyorum cunku biliyorum yaramaz tipler.
Bunlarin evliliginden de hayir gelmez , yetistirecekleri cocuklardan da. O yuzden kim aliyorsa hayrini gorsun , tepe tepe kullansin.
Bunlar yeterli degil ki. Bunlardan tonla var. Tinder da bile bulursun ciko.Evet maalesef öyle..
Çünkü iyi eğitimli, maddi durumu iyi erkek o kadar fazla yok.
Olanlarında çoğu kadın peşinde..
Hatta Allah korusun evli olanlarının bile peşinde olan var.
O yüzden dengeler iyice şaştı..