İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet vermeyebilirdi hala konuşuruz aramızda 3 ay sonra cevap verdin diye :) nasip böyle bir şey işte ankara eskişehir arasında gide gele evlendik Allah size de nasip etsin en güzelini

Reactions: 000
Allahım o kadar cahil ve uzağım ki bu konularda fb yi Fenebahçe diye anladım.Allah allah Fenerlilere ait tanışma sitesi mi var diyorum. Jeton sonradan düştü benim Facebook demek istiyorsunuz dimi
Allah seni..
Kahkaha attım ekran başında..
Evet facebooktur..

Duygusuz erkekler daha ne diyeyim.
Aynen..
Duygusuzlar..
Baya gömdüm ama birebir yaşadım..
Hele 35 yaşını geçmişlerse vay ki vay..
Bana aslında ben evlensem mutsuz olacağım biliyorum, en az mutsuz olacağım kişiyi bulmaya çalışıyorum demişti..
Aslında evlenmek çok da matah bir şey değil ama çocuk için evlenilir işte dedi..
Kafa buydu yani..
Bende ilişki başındayız diye çok üstünde durmadım, önceden o da aldatılmış korkularım var deyince saf gibi yüklenmemiştim..
Bunları duyunca kaçmam lazımmış.. Sonra anladım..

Bazen çok empati kurmak da çok zararlı oluyor..

Bunu ne zaman soyluyorlar biliyor musun?

Ayni benim su aralar dusundugum gibi. Evlenmek istemiyorum cunku kafamdaki profil yok. O yuzden oylesine de evlenebilirim ama evlenmeme ihtimalim daha fazla. O kafamdaki profil karsima cikarsa ne ala.

Onlar da aynen boyle. Evlenmek istedikleri profil cikana kadar evlenmek istemiyorum aslinda ben diye sayiklarlar. Sonra bir bakarsin evinin erkegi olmus.

Evet vermeyebilirdi hala konuşuruz aramızda 3 ay sonra cevap verdin diye :) nasip böyle bir şey işte ankara eskişehir arasında gide gele evlendik Allah size de nasip etsin en güzelini
Amin..
Demek ki doğru kişiymiş..
Ben aynı şehirde ben oraya gelemem uzak diyen erkekler gördüm..

Bunu beğendim

Evet öyleymiş..
Bende sonradan fark ettim..
Mesela ben karşımdaki erkeği bana uygun bulmadıysam veya kriterlerimiz uyuşmadıysa senden elektrik alamadım, olmadı diyorum.
En azından gerçekçi duruyor..
Çünkü ;
sen benden iyilerine layıksın; şu an evlilik düşünmüyorum; şu an sorunlarım var; annemle uğraşıyorum; şu an evlilik düşünmek için uygun zaman değil..vs cümleleri çok aşağılayıcı ya..
Bunun yerine seni çekici bulamadım kusura bakma de bin kat iyi..

Aynen öyle canım.Hoşlanmadıysan söyle açıkca.Ne öyle yalan bulcam diye karın ağrısından kıvranıyorlar

Aynen öyle canım.Hoşlanmadıysan söyle açıkca.Ne öyle yalan bulcam diye karın ağrısından kıvranıyorlar
Ve gerçekçi olmuyor..
Sen benden iyilerine layıksın ne ya..
Dayak gibi bir söylem..Evlilikte cinsellik boyutu var, kullan işte..
Seni çekici bulmadım de.. Bu çirkin olduğum anlamına gelmez ki..
Bu lafları neden söylüyorlar biliyor musun?

Belki çok ama çok kadınla denedikten sonra gelmeye yüzleri olabilsin diye..
Akıllarınca açık kapı bırakacaklar..

Sair burada : sen benden daha iyilerine layiksin cunku ben iyi bir mal degilim demeye getiriyor.

Ben bunlarin laflarini cok onemsemiyorum cunku biliyorum yaramaz tipler.

Bunlarin evliliginden de hayir gelmez , yetistirecekleri cocuklardan da. O yuzden kim aliyorsa hayrini gorsun , tepe tepe kullansin.

Artık devir tersine döndü,erkekler kendini ağırdan satıyor.Sinir oluyorum öyle tiplere
Evet maalesef öyle..
Çünkü iyi eğitimli, maddi durumu iyi erkek o kadar fazla yok.
Olanlarında çoğu kadın peşinde..
Hatta Allah korusun evli olanlarının bile peşinde olan var.

O yüzden dengeler iyice şaştı..

Evet kesinlikle katılıyorum..
Uzak olsunlar..
İşte bu bahaneler bende artık iğrenme yaratıyor..

Bunlar yeterli degil ki. Bunlardan tonla var. Tinder da bile bulursun ciko.

Lisans ya da yuksek lisans mezunu olmak demek karakterli olmasi demek degildir.

Karakteri ne parayla ne de egitimle satin alabilirsin.

Karakterli olsun yeter diyenlerdenim ama o da yok iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…