İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar yeterli degil ki. Bunlardan tonla var. Tinder da bile bulursun ciko. :deli:

Lisans ya da yuksek lisans mezunu olmak demek karakterli olmasi demek degildir.

Karakteri ne parayla ne de egitimle satin alabilirsin.

Karakterli olsun yeter diyenlerdenim ama o da yok iste.:KK53:
Katılıyorum..
Çünkü eğitim ve parasal güç arttıkça erkeklerde ego da artar.
Hemde baya artar.
O yüzden hem kariyerli hem haddini bilen erkek sayısı çok azdır.
Bende karakterli istiyorum da..
Sanalda onu nasıl anlayacaksın o var..

Keşke tanışma hikayelerini yazanlar, şu özelliklerinden anladım da deseler iyi olurdu..

Oglak burcu olmak isterdim onlar hep zayif oluyor. :KK70:

Ben arkadasliklarimda da boyleyim. Arkadaslarima arkadasliga cok deger veririm. Zor kuserim ama kusup de baristigim hic bir arkadasim olmadi simdiye kadar. :KK51:
Aynen bende öyleyim.Aslan burcuyum bende :) ben bide karşımdakine kendi içimden şans veririm.mesela beni kırdı bi konuda diyelim olabilir derim,2 olur olabilir derim,taki aklımda tek bir soru işareti kalmayana kadar çarpılarım.Yani ilişki yada arkadaşlık bitti diyosam aklımda hiç acaba kalmaz o yüzden direk biter ve geri dönüşü olmaz.Birde hayatıma zor insan alıyorum ve gerekli değeri veriyorum karşımdaki kıymet bilmiyorsa defolsun.Bugüne kadarda arkadaşta olsa sevgilide ben bitirdikteb sonra hep karşı taraf pişman olup gelmiştir ama bende biten bitmiştir geri dönüş olmaz :)

Katılıyorum..
Çünkü eğitim ve parasal güç arttıkça erkeklerde ego da artar.
Hemde baya artar.
O yüzden hem kariyerli hem haddini bilen erkek sayısı çok azdır.
Bende karakterli istiyorum da..
Sanalda onu nasıl anlayacaksın o var..

Keşke tanışma hikayelerini yazanlar, şu özelliklerinden anladım da deseler iyi olurdu..
Bu konuda yanlis gidiyorsun. Bunun bir formulu yok. Olsa herkes evlenip mutlu olurdu degil mi. :KK49:

Ben sigara icenden hoslanmam , sen sigara icene bir sey demezsin, oteki beraber sigara icer gibi. :KK51:

Su su ozelliklerinden anladim demek yok , senin tolere edebilecegin ozellikleri olur. Bunu da zamanla ancak sen anlarsin cunku adaylariniz farkli ve siz farklisiniz.

Aynen bende öyleyim.Aslan burcuyum bende :) ben bide karşımdakine kendi içimden şans veririm.mesela beni kırdı bi konuda diyelim olabilir derim,2 olur olabilir derim,taki aklımda tek bir soru işareti kalmayana kadar çarpılarım.Yani ilişki yada arkadaşlık bitti diyosam aklımda hiç acaba kalmaz o yüzden direk biter ve geri dönüşü olmaz.Birde hayatıma zor insan alıyorum ve gerekli değeri veriyorum karşımdaki kıymet bilmiyorsa defolsun.Bugüne kadarda arkadaşta olsa sevgilide ben bitirdikteb sonra hep karşı taraf pişman olup gelmiştir ama bende biten bitmiştir geri dönüş olmaz :)
Ahaha ayni ben. :KK53:

Ben de kolay arkadas olmam ama oldugum zaman da cok deger veririm. Karsimdaki de bu degeri haketmiyorsa yol veririm. Geriye donup baktigimda hicbir pismanligim olmadi. :KK49:Hayatimda sadece bir Fransiz kiza yanlis yaptim onunla da iletisim kurmaya calistim ama kuramadim. Baska yere tasindi telefonu degisti vs vs.

:-)
Ahaha ayni ben. :KK53:

Ben de kolay arkadas olmam ama oldugum zaman da cok deger veririm. Karsimdaki de bu degeri haketmiyorsa yol veririm. Geriye donup baktigimda hicbir pismanligim olmadi. :KK49:Hayatimda sadece bir Fransiz kiza yanlis yaptim onunla da iletisim kurmaya calistim ama kuramadim. Baska yere tasindi telefonu degisti vs vs.
Ah ah kıymetimizi bilmiyorlar oysa ne sevgi dolu,dürüst,cömert insanlarız biz aslan burçları.Hemen şımarık,egoist diyorlar ,erkeklerde uzaktan bayıla bayıla izleyip yaklaşmaya cesaret edemiyor.Yinede kendimi seviyorum be kimse sevmesede olur :-)

Bu konuda yanlis gidiyorsun. Bunun bir formulu yok. Olsa herkes evlenip mutlu olurdu degil mi. :KK49:

Ben sigara icenden hoslanmam , sen sigara icene bir sey demezsin, oteki beraber sigara icer gibi. :KK51:

Su su ozelliklerinden anladim demek yok , senin tolere edebilecegin ozellikleri olur. Bunu da zamanla ancak sen anlarsin cunku adaylariniz farkli ve siz farklisiniz.
Aslında yanlış adayları hemen elemek için bir taktik istiyorum..
Ama o taktik yok galiba..
Çünkü kime göre yanlış neye göre yanlış?
Tek tip bir kalıp yok..
Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan dolayı kolaya kaçmak istiyorum.
Savunma Mekanizması yani..

Teşhisi koydum ama çözüm yok işte.. :KK70:

Tek tip bir kalıp yok..

Bir kutuda 99 yanlis bir dogru yok ki . Eleye eleye gidesin.

Belki Bay Dogru hic yok. Icini karartmayayim 99 u eledikten sonra belki bulursun. :KK70:

Tek tip bir kalıp yok..

Biraz fazla düşünmüyormusun?öylemi olur böylemi olur demek yerine deneyimleyerek görmek daha doğru bence.Sonuçta 30 yaş üstü bir kadın olarak,üstelikte psikologsun karşı tarafı anlamak çok zor olmaz.Ne olacakki en fazla 3-5 mesajlaşırsın, birkaç kişiyle kahve içersin zaman geçirirsin.çok fazla düşünme nasıl olur diye.Bende görüştüm internetten hiçbiriyle ciddi bir ilişkim olmadı,hatta baya sorunlu tiplerde çıktı karşıma ama hiç pişman olmadım.Çünkü hemen anladım kim nedir.içlerinden çok güzel sohbet edip vakit geçirdiklerimde oldu ama çekim hissetmediğim için sadece bir arkadaşla sohbet etmişim gibi düşündüm.sadece dikkat edersin evli olma ihtimaline karşı mesela evde olması gerektiği zamanlar ararsın açmazsa evlidir demektir.Senden maddi bir talepte bulunursa ne miktarda olursa olsun dolandırıcı demektir.Bide iş yerinin adresi ev adresin,yada sürekli takıldığın bir mekanı söylemeki takıntılı bişey olursa sana ulaşamasın. Hareket berekettir :) başla dene kendin gör

Bir kutuda 99 yanlis bir dogru yok ki . Eleye eleye gidesin.

Belki Bay Dogru hic yok. Icini karartmayayim 99 u eledikten sonra belki bulursun. :KK70:
Bay Doğru bence var. Ama hayatımızın farklı dönemlerinde farklı Bay Doğrular olabilir.
Çünkü stabil kalmıyoruz.
Her an değişiyoruz..

O yüzden biraz şans, biraz sabır biraz da gerçekçilikle denemek lazım..:KK66:

Biraz fazla düşünmüyormusun?öylemi olur böylemi olur demek yerine deneyimleyerek görmek daha doğru bence.Sonuçta 30 yaş üstü bir kadın olarak,üstelikte psikologsun karşı tarafı anlamak çok zor olmaz.Ne olacakki en fazla 3-5 mesajlaşırsın, birkaç kişiyle kahve içersin zaman geçirirsin.çok fazla düşünme nasıl olur diye.Bende görüştüm internetten hiçbiriyle ciddi bir ilişkim olmadı,hatta baya sorunlu tiplerde çıktı karşıma ama hiç pişman olmadım.Çünkü hemen anladım kim nedir.içlerinden çok güzel sohbet edip vakit geçirdiklerimde oldu ama çekim hissetmediğim için sadece bir arkadaşla sohbet etmişim gibi düşündüm.sadece dikkat edersin evli olma ihtimaline karşı mesela evde olması gerektiği zamanlar ararsın açmazsa evlidir demektir.Senden maddi bir talepte bulunursa ne miktarda olursa olsun dolandırıcı demektir.Bide iş yerinin adresi ev adresin,yada sürekli takıldığın bir mekanı söylemeki takıntılı bişey olursa sana ulaşamasın. Hareket berekettir :) başla dene kendin gör
Ben biraz detaycı bir profilim.
Bilmediğim ve biraz ön yargılı olduğum bir olayı iyice analiz etmeden adım atmamaya çalışırım.
O yüzden irdeliyorum.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.. :super:

Benim internetten kiz yada erkek cok tanistigim oldu ama gel gör ki hc biri kalicı olmadi.bi de su an erkekler cogu uygulamayi afedersin ama kiz dusurmek yataga atmak icin kullaniyo gibi geliyo bana.bi de şoyle duzgun bi tanisma sitesi bana da onerin yaa bi dogru duzgun adam bulamadim gtti 😭ne kismetsizim yaaa.bi de ben genelde swarm uygulamasini kullanirim kotulerin arasinda en iyi o gibi duruyo sanki

• Beğen
Reactions: 000
Geri dönüyorlar mı.. O kadar da yüzsüzler yani pes..
Benim eski sevgilim, akşam 2 dakika konuşurduk, sonra hemen kapatmak isterdi.
Genellikle gündüzleyin ben yazardım ne yapıyorsun diye..
En son benim bir kadına karşı kaybetme korkusu hissetmem lazım dedi, benimle hissetmiyormuş..
Vee sonra fark ettim ki başkası varmış çoktan..
Sinyaller keskindi,ben neden alamadım bilmiyorum
Sanırım duygu yoğunluğundan göremedim..
Üzücüydü..

Ondan artık erkeklere güvenim çok azaldı..

Her erkek bir değil, bu sana bir deneyimdi, gözünü açık tutman için.

Oglak burcu olmak isterdim onlar hep zayif oluyor. :KK70:

Ben arkadasliklarimda da boyleyim. Arkadaslarima arkadasliga cok deger veririm. Zor kuserim ama kusup de baristigim hic bir arkadasim olmadi simdiye kadar. :KK51:

Eski eşim Aslandı, bitti mi biter onda. Ama o kendi kafasında yazar oynar bitirirdi, hep gözlemleyerek , asla konuşmayarak sorun çözmeye uğraşmayarak.

Ben de bitti mi bitiririm ama o safhaya gelene kadar yapabileceğim herşeyi yapmış olurum, sıfırı tüketmiş olurum yani. Vicdanımın rahat olmasını isterim.

Eski sevgilim Oğlaktı..
Oğlaklardan Allah uzak etsin beni..
Tam bir maddiyatçı burç..

Bende toprak grubuyum ama onlardaki kadar maddiyatçılık ve mantıkçılık kimsede görmedim..:KK43:

Oğlak en evlenilmeyecek erkektir...

Bazı burçlar yalnızken daha mutluymuş. Oğlak, Akrep, Başak.

Boğa sın oooo:) Şimdi anladım güvensizlik, ince eleme sık dokuma....Boğalar için güvenmek çok zordur, ilişkiye başlama aşaması sıkıntılıdır....

Hiçbir fikrim yok.
Ama ortak olarak kadınların derdi bu sanırım..
Hangi meslekten olursa olsun..
Ama ben erkeklerin evlenmek istemiyorum deyişlerine inanmıyorum, o biraz palavra geliyor.
Hani beğenmedikleri kadınları elemek için bir söylem gibi..

Evlenmek istemiyorum diyen erkek; evlenmek istiyorum ama seninle değil demek istiyordur :)

Benim internetten kiz yada erkek cok tanistigim oldu ama gel gör ki hc biri kalicı olmadi.bi de su an erkekler cogu uygulamayi afedersin ama kiz dusurmek yataga atmak icin kullaniyo gibi geliyo bana.bi de şoyle duzgun bi tanisma sitesi bana da onerin yaa bi dogru duzgun adam bulamadim gtti 😭ne kismetsizim yaaa.bi de ben genelde swarm uygulamasini kullanirim kotulerin arasinda en iyi o gibi duruyo sanki
Bir kere kısmetsizim diye düşünme bence..
Evet çoğunluk farklı amaçla kullanıyor.
Ama elemeyi sen yapacaksın umutsuz olma..

Swarm ne uygulaması??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X