İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakli olabilirsin ama evlendikleri kizlari da goruyoruz, yetistirdikleri cocuklari da. Bu avci zihniyetiyle devam etsinler.

Haklısın...

Zaten direkt cinselliğe dalan erkeği bende elerim. Kast ettiğim bunlar değildi, ama anladım seni.

Reactions: 000
Hakli olabilirsin ama evlendikleri kizlari da goruyoruz, yetistirdikleri cocuklari da. Bu avci zihniyetiyle devam etsinler.

Tencere kapaktırlar canım :)

Bazen bazı erkekler bizim için çok "az" kalabilir, onları da denklerine bırakmak en iyisidir :)

Hayatta kime olduğundan fazla değer verirsek bizi pişman eder. 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermiyoruz:)

Kendisi demek ki kendisini degersiz goruyor ki deger verildigini gorunce afalliyor.

Kac - kovala tarzi iliski yasamak isteyen insanlar komplexlidir.

Uzak durmakta yarar var.

Kendisi demek ki kendisini degersiz goruyor ki deger verildigini gorunce afalliyor.

Uzak durmakta yarar var.

Aynennnn Bünyesi kaldırmıyor.

Hiç sevmem bende ama işte erkeklere azcık bir kovalamaya izin vermek gerekiyor, en azından ilk zamanlar. Her buluşmaya koşa koşa gitmemek, her aradığında hazırolda beklememek, her mesajına saniyesinde cevap vermemek gibi...

Haklısın...

Zaten direkt cinselliğe dalan erkeği bende elerim. Kast ettiğim bunlar değildi, ama anladım seni.
Aynen canım..
Yoksa herkes evlenmeden cinsellik yaşamayacak diye biri yok. Ama her şeyin adabı vardır.

Böyle kadınlar da var erkekler de...

Çevremde de var...

Ne diyeyim Allah sevgi saygı çerçevesinde ilişki nasip etsin...
Benim yaş çevremde de var..Ama sırf çocuk için evlenmek bana hitap etmiyor..
Amin..

Ben son ilişkimde verdim..Taktik maktik yapmadım..
Havaya girdi beni aldattı..
Bir de yüzüme ben istesem 40 yaşımda bile 20'lik birini bulurum dedi..

Uzak durmakta yarar var.
Benim eski sevgilim bana benim kaybetme korkusu hissetmem lazım demişti..
O yüzen ayrılalım bir süre demişti..
Hayatımda duyduğum en rezil bahanelerdi..

İyi yapmışsın canım..
Evet ilahi adalet var..
Kimsenin yanına kalmıyor..
O adam tam zayıf karakterliymiş..

Allah mutsuz yalancı evli erkeklerden korusun..

Geri dönüyorlar mı.. O kadar da yüzsüzler yani pes..
Benim eski sevgilim, akşam 2 dakika konuşurduk, sonra hemen kapatmak isterdi.
Genellikle gündüzleyin ben yazardım ne yapıyorsun diye..
En son benim bir kadına karşı kaybetme korkusu hissetmem lazım dedi, benimle hissetmiyormuş..
Vee sonra fark ettim ki başkası varmış çoktan..
Sinyaller keskindi,ben neden alamadım bilmiyorum
Sanırım duygu yoğunluğundan göremedim..
Üzücüydü..

Ondan artık erkeklere güvenim çok azaldı..

Tam bir pislikmiş öküz.Zaten kime hakettiğinden fazla değer veriyorsak bizi yarı yolda bırakıyorlar.
Evet hep öyledir..
Çok değer vermeyeceksin..
Veya versen de göstermeyeceksin..

Ergenliğimden beri internetteyim, azılı forumcuyum aah nerede o eski forumlar . İnternetten tanıştığım tonla insanla arkadaşlığımı gerçek hayata taşıdım içlerinde hala görüştüklerim epey var. İnternetten ev arkadaşı bulup yarım saat yüzyüze görüştükten sonra eve çıkmışlığım var tüm arkadaşlarım böbreğini bir gün kaptırmaya niyetlisin anlaşılan demişti :) o arkadaşla da hala görüşürüm. Flört ettiğim de oldu, internetten tanışma kaynaklı bir sorun yaşamadım. Bu tür işlere karşı değilim yani. Fakat eskiden internet daha güvenliydi gibi geliyor bana. Mesela ben flört ettiklerimle de arkadaş olduklarımla da (hem kadın hem erkek normal arkadaş işte) ortak ilgi alanlarının olduğu mecralara takılırken tanıştım ki amacım flört etmek/arkadaş olmak değildi zamanla öyle gelişti. Yüzyüze görüşürken de hiçbiriyle güvensizlik hissetmedim çünkü sanal da olsa sohbet muhabbet tanıyodun biraz nedir necidir diye. Gerçi ben flörtten çok normal arkadaş edindim internette. Şimdi sağa sola kaydırmalı tanışmalar oluyormuş, bu işlerin karpuz seçer gibi kolay hale gelmesi de ne biliyim. Yeni düzen böyle demek ki, demek ki gençler böyle uygun görmüş :)) Pazara çıkıp seçecen de uçkur düşkünü para yiyici çoğunluğu eleyecen de ohoo. Kuvvetle muhtemel karşılaşacağın hayal kırıklıklarını kaldırabilecek misin kendine bi sor. Gerçi bu konuda fikir verecek son kişilerdenim, böylesine eski kafalı olduğumdan profesyonel yalnızlıkta doktora yapıyorum beni dinleme :)

Estagfirullah..Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
Tanışma sitelerinden tanışan evlenen tanıdıklarınız oldu mu peki?
Evet artık böyle siteler var..
Acaba bir denesem mi diye açtım konuyu..
Ama hayal kırıklığı çok olur gibime geliyor bana da..
Arada dertlenip bu kadar zor olmamalıydı diyorum ama..

İşte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…