Ben varım
2013 kasımda bana fb’den selam yazmış ve mesaj diğer kutuma düşmüş. Sonra gördüm orada pek çok mesaj olduğu için hiç ilgilenmedim. 3 ay sonra tekrar oradaki mesajları silerken O’nun mesajını gördüm. Nasıl yakışıklı nasıl yakışıklı dedim yazma boşver bu çapkındır. Sonra silemedim Mesajı ve ben de ona selam yazdım. Önce 2 hafta boyunca mesajlaştık telde konuştuk heyecandan ölüyoduk uykumuzdan uyanıp bile mesajlaşıyoduk öyle bi heyecandı. Sonra buluşmaya karar verdik o ankaradaydı yanıma geldi eakişehire. O gün bugündür ayrılmadık buluşmamızdan 1.5 ay sonra askere gitti birbirimizi hiç bırakmadık hep sevdik hep özledik hep gün saydık özlemimiz hiç bitmedi. 4.5 yıl sevgili kaldık şimdi de 10aylık evliyiz
hatta bebeğimiz olucak..
❤Nasip böyle bi şey. Benim karşıma düzgün temiz tam istediğim sevebileceğim gibi benim için gözünü kırpmadan türlü tehlikelere atılabilecek canı pahasına beni koruyup kollıycak sahip çıkıcak bi adam buldum. Çok şükür.Sorunuza gelirsem elbette sosyal medyadan biriyle tanışılır evlenilir fakat öncetam anlamıyla sevmek saymak güvenmek gerek. Sonra geçinmeyi bilmek gerek. Umarım gönlünüze göre bir hayat arkadaşı bulursunuz.