İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok ürktüğüm mesele bu;Hayal kırıklığı.Korkuyorum bu yüzden netten tanışmaktan. Bağlanacaksın, ortak bir yaşanmışlık ve anıların olacak sonra hopppppp adam seni gökyüzünden yerin dibine yuvarlayacak.

Reactions: 000
Benim eski sevgilim bana benim kaybetme korkusu hissetmem lazım demişti..
O yüzen ayrılalım bir süre demişti..
Hayatımda duyduğum en rezil bahanelerdi..
Yanlis senin aldatilma korkusu yasaman gerek deseydin.

Rekorum iki sene hem de evlenme teklifiyle. Benim de pis bir huyum var biraz zor bitiririm ama bitti mi bir daha geri donmem.

Evet olabilir.
Burada olan kimse onun olmayacağının garantisini veremez ki..
Ya risk alacağız ya da almayacağız..

İşte bütün mesele bu..

Yanlis senin aldatilma korkusu yasaman gerek deseydin.

Rekorum iki sene hem de evlenme teklifiyle. Benim de pis bir huyum var biraz zor bitiririm ama bitti mi bir daha geri donmem.

Keşke deseydim ya..
Çok güzel kapak olurdu..
Aklıma gelmedi, bir anda deyince şok olmuştum.
Bende zor bitiririm.

Boğa burcuyum şans veririm sabırlıyım ama bende krediyi bitirirse bir daha olmaz..

Ben varım 2013 kasımda bana fb’den selam yazmış ve mesaj diğer kutuma düşmüş. Sonra gördüm orada pek çok mesaj olduğu için hiç ilgilenmedim. 3 ay sonra tekrar oradaki mesajları silerken O’nun mesajını gördüm. Nasıl yakışıklı nasıl yakışıklı dedim yazma boşver bu çapkındır. Sonra silemedim Mesajı ve ben de ona selam yazdım. Önce 2 hafta boyunca mesajlaştık telde konuştuk heyecandan ölüyoduk uykumuzdan uyanıp bile mesajlaşıyoduk öyle bi heyecandı. Sonra buluşmaya karar verdik o ankaradaydı yanıma geldi eakişehire. O gün bugündür ayrılmadık buluşmamızdan 1.5 ay sonra askere gitti birbirimizi hiç bırakmadık hep sevdik hep özledik hep gün saydık özlemimiz hiç bitmedi. 4.5 yıl sevgili kaldık şimdi de 10aylık evliyiz hatta bebeğimiz olucak..Nasip böyle bi şey. Benim karşıma düzgün temiz tam istediğim sevebileceğim gibi benim için gözünü kırpmadan türlü tehlikelere atılabilecek canı pahasına beni koruyup kollıycak sahip çıkıcak bi adam buldum. Çok şükür.Sorunuza gelirsem elbette sosyal medyadan biriyle tanışılır evlenilir fakat öncetam anlamıyla sevmek saymak güvenmek gerek. Sonra geçinmeyi bilmek gerek. Umarım gönlünüze göre bir hayat arkadaşı bulursunuz.

O zaman ne diyoruz "Niyet ettim Allah'ım hayırlı biriyle evlenmeye netten yada gerçekten"
Evet, biz niyeti yapalım..
Nasip kısmet bu işler..
Yalnız bu haftada, forumda bir sürü evlenemeyen öğretmen konusu açıldı..
Halbuki benim bildiğim erkekler ilk öğretmenle o da olmazsa devlet memuru kadınla evlenmek isterdi..

Erkek nüfusu mu azalıyor ne oluyor..

Evet dikkatimi çekti.Cidden neler oluyor bu erkeklere anlamıyorum.

Ooo boga burcunu ayri severim ama erkeklerini degil.
Teşekkür ederim..Mutlu oldum..
Erkekleri baya inat oluyor,evet bazen bende inatım ama dozunda..
İnatçı boğa insanı amanın..

Ama lütfen Oğlak erkeklerine karşı dikkatli ol..

Evet dikkatimi çekti.Cidden neler oluyor bu erkeklere anlamıyorum.
Hiçbir fikrim yok.
Ama ortak olarak kadınların derdi bu sanırım..
Hangi meslekten olursa olsun..
Ama ben erkeklerin evlenmek istemiyorum deyişlerine inanmıyorum, o biraz palavra geliyor.
Hani beğenmedikleri kadınları elemek için bir söylem gibi..

Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim..
Sizinki romantik komedi tadında olmuş..
Siz geri döndükten sonra cevap vermeyebilirdi de..

Demek ki nasip kısmetmiş.

Teşekkür ederim..Mutlu oldum..
Erkekleri baya inat oluyor,evet bazen bende inatım ama dozunda..
İnatçı boğa insanı amanın..

Ama lütfen Oğlak erkeklerine karşı dikkatli ol..

Inatcilik degil de baska bir sey var onlarda. Kadini ikinci planda goruyorlar.
Oglak erkeklerini kafadan eliyorum. Ben daha cok ates ve hava gruplariyla anlasiyorum.

Allahım o kadar cahil ve uzağım ki bu konularda fb yi Fenebahçe diye anladım.Allah allah Fenerlilere ait tanışma sitesi mi var diyorum. Jeton sonradan düştü benim Facebook demek istiyorsunuz dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…