- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
Bu kadınlarda da oluyor bence yani bende oluyor biri baştan beni çok istediğini çok hoşlandığını belli etse ben de soğuyorum. Tabi ilk zamanlardaBende çok taktik insanı değilim..
Ama karşındakini çok beğenip hayatında çok istediğini gösterince erkeklere bir şey oluyor.
Bir anda Ağrı Dağının eteğine çıkıyorlar.
Bunu son ilişkimde de yaşadım.
O yüzden bazı duyguları kontrollü yaşamak gerek diye düşünüyorum..
En azından bir süre..
Belki en doğrusunu yapıyorsunuz bırakmakla
Ben şuan sadece kağıt üzerinde evliyim
Yalnız uyuma, yalnız yemek yeme, biryere yalnız gitme, hep yalnız ve kendimi kesinlikle evli gibi hissetmiyorum
Aksine asalak bir adamla ev arkadaşı gibiyiz sadece çocuğumun biyoloji babası o kadar
Şimdi söyleyin kızlar kim daha yalnız
Belki de seçme şansım olsaydı sizin yerinizde olmayı secerdim böyle olmaktansa
O yüzden evlenemedim diye lütfen üzülmeyin belki mutsuz ve yapayalniz bir evliliktense böylesi daha iyidir
Olanda Hayır vardir ❤
Evet ilgilenen erkek ne yapEvet öyle..
Bunu yaşadım..
Hep sen sohbeti ilerletmeye çalışıyorsan orada sıkıntı vardır..
Sizin mesaj attığınız kişi bir sosyal medya fenomeni filanmı?bende normaldede görebildiğiniz birisi sanmıştım.Şartlarınız zorlar sizi bilemedim şimdi.Aynı ortamlarda olma şansınız olsaydı o zaman fikir verebilirdimde bu iş farklı :)Haklısınız.. Ne yapmalıyım peki ilgisini çekmek için?
Evet yazan oluyordur ya eminim ki. Sosyal hayatta yüz yüze tanışmamız pek ihtimal dahilinde değil gibi çünkü farklı şehirlerdeyiz. Hani orada onun bölümünde bir hocayla konuşsam staj ayarlasam olabilir de hem kalacak yer bulmam zor hem staj ayarlayıp bi şekilde ailemi ikna edip oraya gitmem falan zor işler (çünkü ben istanbulda çok iyi bir okulda okuyorum ve o küçük bir şehirde çalışıyor. Kendi okulumda hocalarımla konuşup staj ayarlamak yerine oraya gitmem ailem tarafından tuhaf karşılanır vs vs.). Kısacası bu zoruklarla bir hiç için uğraşmak istemem. İlgisini çekebilsem yaparım ama.
Çok teşekkür ederim..
Beni anlamışsınız.
İnsan yanında bir destek, seveceği biri, bir yoldaş istiyor.Yoksa sırf çocuk diye, toplumda evlendi desinler diye evlenmek istemiyorum. Artık kaliteli yalnızlık da olsa bazen bunalıyorum.Ailem yetmiyor. Evet rahatım, sorumluluk sadece kendime karşı. Çocuk sorumluluğu yok eş sorumluluğu yok. Eşin bıbısı vıdısı ailesi yok.
Ama gene de o doğru adamı bulmak istiyorum.
Erkeklere karşı çok güvensizim. Kolay kolay da güveneceğimi düşünmüyorum.
O yüzden temkinliyim.
Türkiye'de erkekler interneti cinsellik için kullanıyor. Akılları fikirleri cinsellikte..
Ekşisözlükte açılan çoğu başlık cinsellikle alakalı..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..
Evet öyleler.
Benim eski sevgilimde tamamen duygusuzdu. Ben evlilikte mutsuz olacağımı biliyorum. Beni en az mutsuz edecek kişiyle evlenmek istiyorum demişti..
Aslında hoşlandığını belli etmekte sorun yok.Sadece birden çok büyük duygularla gitmek karşıdakini korkutuyor bence.Bence evet senden hoşlandım olursa güzel olur ama olmazsada hayatıma devam ederim modunda olmak lazım.Bende çok taktik insanı değilim..
Ama karşındakini çok beğenip hayatında çok istediğini gösterince erkeklere bir şey oluyor.
Bir anda Ağrı Dağının eteğine çıkıyorlar.
Bunu son ilişkimde de yaşadım.
O yüzden bazı duyguları kontrollü yaşamak gerek diye düşünüyorum..
En azından bir süre..
Pardon ben asıl konuya değinmemişim, evet tanıştım, manyağın teki çıktı, hala da sorun çıkarmaya devam ediyor. Ama en ağır darbeyi uzak çevremden tanıdığım sevgilimden yaşadım mesela, farketmiyor yani ha çevrenden ha internetten. Sülalesini bildiğin, dışarıdan efendi görünen tiplerin gerçek yüzünü yakın ilişki içine, hatta çok daha fazlasını aynı ev içine girmeden bilemiyorsun, insanlar o kadar oyuncu ki, sen uyanık olacaksın. Ben iki türlü de mutlu olmadım yani ama netten tanışıp evlenen bir-iki tanıdığım var, genel olarak birbirlerini yanıltmadıklarını ve mutlu olduklarını düşünüyorum, çoluk çocuk sahibi de oldular ALLAH bozmasın diyelim.
Amin..
Buradaki konuları görüyoruz. Utanmadan bizi yedeğe almaya çalışıyorlar. Daha iyi biri çıkmazsa değerlendirecekler akıllarınca. Ben erkek olsam bunu kadınlara yapmaya utanırım. Korkarım da. Bu bence kul hakkı. Vebal almak.Ayrıca bunu yapan erkekler o kadar rahat ki.. Biraz ilişki adını koyalım deyince de amma evlilik meraklısı oldun deyip sıyrılmaya çalışıyorlar.
Allah gerçekten dürüst insanlarla karşılaştırsın.
%70 uyumu bulsam daha ne isteyeyim.. Bir tek nikah memuru isterim dermişim..
Evet oluyor..
Ama ben ne zaman büyük bir laf etsem onu yaşarken kendimi buluyorum..
Lanet midir nedir anlamadım..
Evet hiç sormadı ya. Baya stalk yaptım sevgilisi de yok gibiydi. Bence ona yazan eden çok oluyor öyle düşünüyorum egolu biri sanırım takipçisi de 2 bin kadar var. Bi kez daha deneyeyim bakalım ne olacak
Yani çok fenomen sayılmaz da takipçisi az değil. Ben ilgilendiğim alanda asistan olduğu için onu takibe almıştım beni geri takip etti takip ettikleri az. Ben de galiba beni beğendi de takip etti demiştimSizin mesaj attığınız kişi bir sosyal medya fenomeni filanmı?bende normaldede görebildiğiniz birisi sanmıştım.Şartlarınız zorlar sizi bilemedim şimdi.Aynı ortamlarda olma şansınız olsaydı o zaman fikir verebilirdimde bu iş farklı :)
Öyle mi dersinBence yazma
Bu kadınlarda da oluyor bence yani bende oluyor biri baştan beni çok istediğini çok hoşlandığını belli etse ben de soğuyorum. Tabi ilk zamanlarda
Şimdi şu var, erkekler bizim gibi değil, yaratılışları farklı. Cinsellik onlar için 1. sırada, hatta okuduğum bir kitapta (dileyene ismini verebilirim) erkeklerin sevebilmek için cinselliği yaşaması gerektiğini söylüyordu. Bu demek değil ki sizle bir şey yaşamadan sevemez , ama her erkeğe de beni kullanmak istiyor diye yaklaşmak biraz önyargı gibi mi
Aynen canım..karşıdakinin hakkına giriyor bu tarz insanlar ve hiç evlenmemeli bence. sinir oluyorum böyle tiplere
Evet katılıyorum..Aslında hoşlandığını belli etmekte sorun yok.Sadece birden çok büyük duygularla gitmek karşıdakini korkutuyor bence.Bence evet senden hoşlandım olursa güzel olur ama olmazsada hayatıma devam ederim modunda olmak lazım.
Hayırlı olsun çok sevindim..Biz eşimle öyle evlendik.
Ama böyle arkadaşlık sitelerinden falan değil. Twitterdan tesadüf üzerine
4.5 yıldır evliyim ve çok mutluyum.
Kısmetin nereden olacağı belli olmuyor
Hic oyle ilgi delisi biri degilim , oyle her dakika konusalim mesajlasalim , romantik olsun derdinde de degilim. Ancak , bu kisinin sorumluluk sahibi oldugunu ve bir iliski yurutme yetisinin oldugunu gormem gerek. Karsimdakinin gosterdigim ilgiden dolayi beni suistimal ettigini dusunursem gozunun yasina bakmam.Evet katılıyorum..
Daha ilk andan çok bağlanmamak lazım..
Ben biraz iyi bir kişi olduğunu görünce ilgilendiğimi belli ediyordum. Ama sanırım çok belli ettim..
Artık bundan sonra daha kontrollü gitmem gerek..
Evet canım yaşıyorsun...Kınadığını yaşarsın zira.