İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadınlarda da oluyor bence yani bende oluyor biri baştan beni çok istediğini çok hoşlandığını belli etse ben de soğuyorum. Tabi ilk zamanlarda

Reactions: 000

Benim evliliğimde böyleydi zaten, hep yalnızdım. En azından şimdi ailesiyle uğraşmıyorum, bir evin yükünü tek başıma sırtlamıyorum.

Evet öyle..
Bunu yaşadım..
Hep sen sohbeti ilerletmeye çalışıyorsan orada sıkıntı vardır..
Evet ilgilenen erkek ne yap
Sizin mesaj attığınız kişi bir sosyal medya fenomeni filanmı?bende normaldede görebildiğiniz birisi sanmıştım.Şartlarınız zorlar sizi bilemedim şimdi.Aynı ortamlarda olma şansınız olsaydı o zaman fikir verebilirdimde bu iş farklı :)

Şimdi şu var, erkekler bizim gibi değil, yaratılışları farklı. Cinsellik onlar için 1. sırada, hatta okuduğum bir kitapta (dileyene ismini verebilirim) erkeklerin sevebilmek için cinselliği yaşaması gerektiğini söylüyordu. Bu demek değil ki sizle bir şey yaşamadan sevemez , ama her erkeğe de beni kullanmak istiyor diye yaklaşmak biraz önyargı gibi mi

Aslında hoşlandığını belli etmekte sorun yok.Sadece birden çok büyük duygularla gitmek karşıdakini korkutuyor bence.Bence evet senden hoşlandım olursa güzel olur ama olmazsada hayatıma devam ederim modunda olmak lazım.

Biz eşimle öyle evlendik.
Ama böyle arkadaşlık sitelerinden falan değil. Twitterdan tesadüf üzerine
4.5 yıldır evliyim ve çok mutluyum.
Kısmetin nereden olacağı belli olmuyor

"Sülalesini bildiğin, dışarıdan efendi görünen tiplerin gerçek yüzünü yakın ilişki içine, hatta çok daha fazlasını aynı ev içine girmeden bilemiyorsun, insanlar o kadar oyuncu ki, sen uyanık olacaksın."

şu cümleye imzamı atarım çünkü yaşadım,eski eşimle aynı işyerindeydik, herkesin çok iyi bildiği, ailesini tüm şehrin tanıdığı, anne babasını bırakın dayısı bilmemnesi çok tanınan bilinen devlet adamları olan biriydi. ama ne oldu fos. adam psikolojik sorunlarını ve cinsel yetersizliğini benden sır gibi sakladı.

şans bu işler.

Onlar kendilerine yapıyorlar, bunlar kul hakkıdır evet ve karma yaratır. Bunları bir şekilde ödeyecekler, istedikleri kadar rahat olsunlar:)

Bak bir örnek vereyim...Lise sondayız, dersaneye gidiyoruz, sınıftan bir çocuk bir sene boyunca afedersin öküz gibi bakıyor benden bir işaret bekliyor artık tüm sınıfın diline düştük düşün..Neyse biz aynı şehri kazanmışız bir deneyelim dedim görüşmeye başladık, o bana deli gibi aşık olan adam beni pat diye bıraktı. Şok olmuştum. hem de mesajla...Israr ettim yüzüme söyle dedim, sen daha iyilerine layıksın tarzı saçma sapan konuşma allahım bir de dinledim ne salakmışım...Neyse aradan 13 sene geçti, ben çoktannn unutmuşum, aynı işyerinin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Bu bana iş dolayısıyla yazmaya başladı, arada da özel hayata giriyor, işte çok büyük hastalık geçirmiş, annesini kaybetmiş, askerde neler yaşamış depresyona girmiş cart curt....Başka yazdıkları da var ben anladım ama hiç bir şey demiyorum , o sıralar evliydim. Boşandım bu sefer açık açık yazmaya başladı, çok mutsuzum pişmanım boşanmak istiyorum küçük bebeğim var sen ne güzel cesaretlisin ben de mi yapsam cart curt. Boşan gel dememi bekliyor :) O gün ona yuvasını kurtarmasını, çocuğunu düşünmesini, benim fikirlerimden etkilenmemesini, yoksa vicdan yapacağımı ve yuva yıkan kadın gibi hissedeceğimi, yolunun açık olmasını...Bir sürü şey yazdım ve önünü tamamen kapattım.

Demek istiyorum ki, bana yaptığı kar kalmamış, hem çok büyük hastalıklar kayıplar yaşamış, hem de şu an mutsuz bir evliliğin içinde, muhtemelen de devam edecek. Çünkü beni kurtuluşu olarak görecekti, ama olmadı.

Ben karmaya kul hakkına inanıyorum. Bu da benim yaşadığım bir örnekti sadece.

Yani çok fenomen sayılmaz da takipçisi az değil. Ben ilgilendiğim alanda asistan olduğu için onu takibe almıştım beni geri takip etti takip ettikleri az. Ben de galiba beni beğendi de takip etti demiştim evet aynı ortam olsaydı çok daha kolay olurdu ama böylesi bilemiyorum ben de. Açıkçası içimden gelse şimdi de yazarım da tereddütte olunca gurur yapıyorum

Öyle mi dersin ben de işte arada kaldım ya. Biraz yazmama tarafına daha yakınım. Yaz diyenler de bence olmaz ama içinde kalmasın son bi defa dene şeklinde düşünüyorlar öyle anladım

Bu kadınlarda da oluyor bence yani bende oluyor biri baştan beni çok istediğini çok hoşlandığını belli etse ben de soğuyorum. Tabi ilk zamanlarda

Bende şüpheleniyorum..

Neden hemen benden hoşlanmaya başladı diye..

Evet yaradılışları bizden farklı..
Ama ben daha ilk buluşmalarda çok sırnaşan erkek gördüm.Daha dur bakalım yani..
Ondan dolayı bu cinsellik konusunu ilk başta açan erkeklerden aşırı soğuyorum.

Belki kullanmak değilde beni duygusal manipüle etmeye çalışan erkekleri sevmiyorum diyeyim canım..

karşıdakinin hakkına giriyor bu tarz insanlar ve hiç evlenmemeli bence. sinir oluyorum böyle tiplere
Aynen canım..
Zaten ben onun sırf çocuk için evlenmek istediğini düşünüyorum..

Evet katılıyorum..
Daha ilk andan çok bağlanmamak lazım..
Ben biraz iyi bir kişi olduğunu görünce ilgilendiğimi belli ediyordum. Ama sanırım çok belli ettim..

Artık bundan sonra daha kontrollü gitmem gerek..

Biz eşimle öyle evlendik.
Ama böyle arkadaşlık sitelerinden falan değil. Twitterdan tesadüf üzerine
4.5 yıldır evliyim ve çok mutluyum.
Kısmetin nereden olacağı belli olmuyor
Hayırlı olsun çok sevindim..
Twitter bende yok.

Ama açmayı düşünüyorum..

Hic oyle ilgi delisi biri degilim , oyle her dakika konusalim mesajlasalim , romantik olsun derdinde de degilim. Ancak , bu kisinin sorumluluk sahibi oldugunu ve bir iliski yurutme yetisinin oldugunu gormem gerek. Karsimdakinin gosterdigim ilgiden dolayi beni suistimal ettigini dusunursem gozunun yasina bakmam.

Sonuc pisman olup geri donen ama kabul edilmeyen kisilikler...

Aradan daldim yine ciko.

Son düzenleme:
littlecoffeedoc tatlım ben içinde kalmasıncı değilim çünkü erkekler bizim gibi değil net onlar, istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur.

Ve erkekler avcı içgüdüsü ile doğmuştur, beğendiği kızı tabiri caizse avlamak ister, kız peşinde koşarsa onlar için av çok kolay olur, sen dünyanın en güzel en tatlı en harika kızı ol anında gözden düşersin. Adamların kodları böyle.

Seni isteyen sana yazardı bu kadar net ve basit yani erkekler. İstersen dene sen bilirsin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…