- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
Anlaşamayacağımızı düşünmüşsem buluşma sonunda zaten ileriye dönük bir şey olmadan vedalaşırım. Ayrıca telefon numarasını da beğendikten sonra veriyordum.Çok mantıklı..
Zaman geçtikçe bağlanma ihtimali artabilir.
Veya ayıp olmasın diye beğenmesen de dile getiremeyebilirsin..
Peki beğenmediyseniz o ilk görüşmede söylediğiniz oldu mu?
Yoksa sonra mesajla mı dediniz?
Geçmiş olsun..İnternetten evlendim bosaniyirum ama normal yoldan da evlenen bosanabiliyorsum.internet bir araç.onemli olan gerçek hayatta iyi tanimak
Beğendikten sonra derken?Anlaşamayacağımızı düşünmüşsem buluşma sonunda zaten ileriye dönük bir şey olmadan vedalaşırım. Ayrıca telefon numarasını da beğendikten sonra veriyordum.
Aralık 2013 tanıştık.netten bir ay konuştuk ara ara kamera ile.18 Ocak 2014 temelde buluştuk.birkac kez daha buluştuk.20 subat 2014 evlendik.22 Aralık 2014 oğlum dogduGeçmiş olsun..
Hangi mecradan tanışmıştınız?
Çok özel değilse ne kadar sürede evlilik kararı aldınız?
Evlilik.sitesinden tanıştık.su an o site arkadaşlık sitesi.o zamanlar iyiydi amaGeçmiş olsun..
Hangi mecradan tanışmıştınız?
Çok özel değilse ne kadar sürede evlilik kararı aldınız?
Hangi site?Evlilik.sitesinden tanıştık.su an o site arkadaşlık sitesi.o zamanlar iyiydi ama
Oğlunuz hayırlı olsun..Aralık 2013 tanıştık.netten bir ay konuştuk ara ara kamera ile.18 Ocak 2014 temelde buluştuk.birkac kez daha buluştuk.20 subat 2014 evlendik.22 Aralık 2014 oğlum dogdu
Hatta 1.5 2 yıl bakmak gerek.kosturarakevlendik.sahitlerimi bile nikah dairesine ayarladığı.o kadaryaniOğlunuz hayırlı olsun..
Yanlış anlamayın da biraz erken geldi bana.
Büyük konuşmayayım da ben 1 yıl deneyeceğim..
Belki sizin zamanınızda güvenmiştiniz.Hatta 1.5 2 yıl bakmak gerek.kosturarakevlendik.sahitlerimi bile nikah dairesine ayarladığı.o kadaryani
Hangi site?
Pembe panjur mu?
Ben risk aldım.tavsiye etmem acele evlilikleri ama internetten tanisilabilinirBelki sizin zamanınızda güvenmiştiniz.
Ama ben kendi çevremden bile tanışsam 2 ayda karşıdaki adayı tanıyamam.
Ki sosyal medya demek ortak tanıdık hiç yok demek..
En az 1 yıl..
Teşekkür ederim yorumunuz için..Ben risk aldım.tavsiye etmem acele evlilikleri ama internetten tanisilabilinir
İlk buluşmada bir pürüz yoksa evet. Öncesinde isteyenlere de bu şekilde söylüyordum. İstememiş olursam anlıyorlardı yani.Beğendikten sonra derken?
İlk buluşmadan sonra mı?
Peki siteden mi haberleşme devam ediyordu?İlk buluşmada bir pürüz yoksa evet. Öncesinde isteyenlere de bu şekilde söylüyordum. İstememiş olursam anlıyorlardı yani.
Haklısınız.. Ne yapmalıyım peki ilgisini çekmek için?İlgisini çekseniz bi şekilde sohbeti devam ettirmeye çalışırdı.çok meşgulsede melgul olduğunu belirtirdi.Ama kısa ve net cevaplar vermesi seninle konuşmak istemiyorum ama kıramayacağım birisin demek.Şu an sizinle ilgilenmiyor onu bilin ama istiyorsanız siz biraz daha çabalayın dikkatini çekmek için
Evet yazan oluyordur ya eminim ki. Sosyal hayatta yüz yüze tanışmamız pek ihtimal dahilinde değil gibi çünkü farklı şehirlerdeyiz. Hani orada onun bölümünde bir hocayla konuşsam staj ayarlasam olabilir de hem kalacak yer bulmam zor hem staj ayarlayıp bi şekilde ailemi ikna edip oraya gitmem falan zor işler (çünkü ben istanbulda çok iyi bir okulda okuyorum ve o küçük bir şehirde çalışıyor. Kendi okulumda hocalarımla konuşup staj ayarlamak yerine oraya gitmem ailem tarafından tuhaf karşılanır vs vs.). Kısacası bu zoruklarla bir hiç için uğraşmak istemem. İlgisini çekebilsem yaparım ama.Maalesef doktorlar egoludur.
Yani bu bir gerçek.
Sosyal hayatta yüzyüze tanışma imkanın var ise şansın daha fazla olabilir.
Çünkü senin gibi yazan olabilir..
Evet uygulama üzerinden haberleşiyorduk. En fazla numaranı verdiğini engelleyip silersin ama ben onunla uğraşmak istemediğimden bunu tercih ettim, kimse de üstelemedi.Peki siteden mi haberleşme devam ediyordu?
Yani buluşma için nereden haberleşiyordunuz?
Haklısınız.. Ne yapmalıyım peki ilgisini çekmek için?
Evet yazan oluyordur ya eminim ki. Sosyal hayatta yüz yüze tanışmamız pek ihtimal dahilinde değil gibi çünkü farklı şehirlerdeyiz. Hani orada onun bölümünde bir hocayla konuşsam staj ayarlasam olabilir de hem kalacak yer bulmam zor hem staj ayarlayıp bi şekilde ailemi ikna edip oraya gitmem falan zor işler (çünkü ben istanbulda çok iyi bir okulda okuyorum ve o küçük bir şehirde çalışıyor. Kendi okulumda hocalarımla konuşup staj ayarlamak yerine oraya gitmem ailem tarafından tuhaf karşılanır vs vs.). Kısacası bu zoruklarla bir hiç için uğraşmak istemem. İlgisini çekebilsem yaparım ama.
Çok teşekkür ederim..Evet uygulama üzerinden haberleşiyorduk. En fazla numaranı verdiğini engelleyip silersin ama ben onunla uğraşmak istemediğimden bunu tercih ettim, kimse de üstelemedi.
Birinci buluşma olumlu geçmiş de olsa birkaç buluşma olup aklımda tam olarak tartmadan sosyal medyama da eklemiyordum.
Ama bu görüştüğüm kişiler de hep belli başlı profillerdi. Yani sosyal medyaları tutarlı, hayatta bir yere geldiklerinden dolayı öyle kalkıp cart diye dick pic atamayacak prestijde kişilerdi.