İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@littlecoffeedoc tatlım ben içinde kalmasıncı değilim çünkü erkekler bizim gibi değil net onlar, istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur.

Ve erkekler avcı içgüdüsü ile doğmuştur, beğendiği kızı tabiri caizse avlamak ister, kız peşinde koşarsa onlar için av çok kolay olur, sen dünyanın en güzel en tatlı en harika kızı ol anında gözden düşersin. Adamların kodları böyle.

Seni isteyen sana yazardı bu kadar net ve basit yani erkekler. İstersen dene sen bilirsin :)
Hakli olabilirsin ama evlendikleri kizlari da goruyoruz, yetistirdikleri cocuklari da. Bu avci zihniyetiyle devam etsinler. :KK53:

Evet yaradılışları bizden farklı..
Ama ben daha ilk buluşmalarda çok sırnaşan erkek gördüm.Daha dur bakalım yani..
Ondan dolayı bu cinsellik konusunu ilk başta açan erkeklerden aşırı soğuyorum.

Belki kullanmak değilde beni duygusal manipüle etmeye çalışan erkekleri sevmiyorum diyeyim canım..

Haklısın...

Zaten direkt cinselliğe dalan erkeği bende elerim. Kast ettiğim bunlar değildi, ama anladım seni.

• Beğen
Reactions: 000
Hakli olabilirsin ama evlendikleri kizlari da goruyoruz, yetistirdikleri cocuklari da. Bu avci zihniyetiyle devam etsinler. :KK53:

Tencere kapaktırlar canım :)

Bazen bazı erkekler bizim için çok "az" kalabilir, onları da denklerine bırakmak en iyisidir :)

Hayatta kime olduğundan fazla değer verirsek bizi pişman eder. 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermiyoruz:)

Bazen bazı erkekler bizim için çok "az" kalabilir, onları da denklerine bırakmak en iyisidir :)

Hayatta kime olduğundan fazla değer verirsek bizi pişman eder. 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermiyoruz:)
Kendisi demek ki kendisini degersiz goruyor ki deger verildigini gorunce afalliyor. :deli:

Kac - kovala tarzi iliski yasamak isteyen insanlar komplexlidir.

Uzak durmakta yarar var.:KK14:

Kendisi demek ki kendisini degersiz goruyor ki deger verildigini gorunce afalliyor. :deli:

Aynennnn :KK70: Bünyesi kaldırmıyor.

Hiç sevmem bende ama işte erkeklere azcık bir kovalamaya izin vermek gerekiyor, en azından ilk zamanlar. Her buluşmaya koşa koşa gitmemek, her aradığında hazırolda beklememek, her mesajına saniyesinde cevap vermemek gibi...

Haklısın...

Zaten direkt cinselliğe dalan erkeği bende elerim. Kast ettiğim bunlar değildi, ama anladım seni.
Aynen canım..
Yoksa herkes evlenmeden cinsellik yaşamayacak diye biri yok. Ama her şeyin adabı vardır. :KK66:

Böyle kadınlar da var erkekler de...

Çevremde de var...

Ne diyeyim Allah sevgi saygı çerçevesinde ilişki nasip etsin...
Benim yaş çevremde de var..Ama sırf çocuk için evlenmek bana hitap etmiyor..
Amin..:dua: :KK66:

Ben son ilişkimde verdim..Taktik maktik yapmadım..
Havaya girdi beni aldattı..
Bir de yüzüme ben istesem 40 yaşımda bile 20'lik birini bulurum dedi..:KK12:

Benim eski sevgilim bana benim kaybetme korkusu hissetmem lazım demişti..
O yüzen ayrılalım bir süre demişti..
Hayatımda duyduğum en rezil bahanelerdi..

Onlar kendilerine yapıyorlar, bunlar kul hakkıdır evet ve karma yaratır. Bunları bir şekilde ödeyecekler, istedikleri kadar rahat olsunlar:)

Bak bir örnek vereyim...Lise sondayız, dersaneye gidiyoruz, sınıftan bir çocuk bir sene boyunca afedersin öküz gibi bakıyor benden bir işaret bekliyor artık tüm sınıfın diline düştük düşün..Neyse biz aynı şehri kazanmışız bir deneyelim dedim görüşmeye başladık, o bana deli gibi aşık olan adam beni pat diye bıraktı. Şok olmuştum. hem de mesajla...Israr ettim yüzüme söyle dedim, sen daha iyilerine layıksın tarzı saçma sapan konuşma allahım bir de dinledim ne salakmışım...Neyse aradan 13 sene geçti, ben çoktannn unutmuşum, aynı işyerinin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Bu bana iş dolayısıyla yazmaya başladı, arada da özel hayata giriyor, işte çok büyük hastalık geçirmiş, annesini kaybetmiş, askerde neler yaşamış depresyona girmiş cart curt....Başka yazdıkları da var ben anladım ama hiç bir şey demiyorum , o sıralar evliydim. Boşandım bu sefer açık açık yazmaya başladı, çok mutsuzum pişmanım boşanmak istiyorum küçük bebeğim var sen ne güzel cesaretlisin ben de mi yapsam cart curt. Boşan gel dememi bekliyor :) O gün ona yuvasını kurtarmasını, çocuğunu düşünmesini, benim fikirlerimden etkilenmemesini, yoksa vicdan yapacağımı ve yuva yıkan kadın gibi hissedeceğimi, yolunun açık olmasını...Bir sürü şey yazdım ve önünü tamamen kapattım.

Demek istiyorum ki, bana yaptığı kar kalmamış, hem çok büyük hastalıklar kayıplar yaşamış, hem de şu an mutsuz bir evliliğin içinde, muhtemelen de devam edecek. Çünkü beni kurtuluşu olarak görecekti, ama olmadı.

Ben karmaya kul hakkına inanıyorum. Bu da benim yaşadığım bir örnekti sadece.

İyi yapmışsın canım..
Evet ilahi adalet var..
Kimsenin yanına kalmıyor..
O adam tam zayıf karakterliymiş..

Allah mutsuz yalancı evli erkeklerden korusun..

Hic oyle ilgi delisi biri degilim , oyle her dakika konusalim mesajlasalim , romantik olsun derdinde de degilim. Ancak , bu kisinin sorumluluk sahibi oldugunu ve bir iliski yurutme yetisinin oldugunu gormem gerek. Karsimdakinin gosterdigim ilgiden dolayi beni suistimal ettigini dusunursem gozunun yasina bakmam.

Sonuc pisman olup geri donen ama kabul edilmeyen kisilikler...

Aradan daldim yine ciko. :KK70:
Geri dönüyorlar mı.. O kadar da yüzsüzler yani pes..
Benim eski sevgilim, akşam 2 dakika konuşurduk, sonra hemen kapatmak isterdi.
Genellikle gündüzleyin ben yazardım ne yapıyorsun diye..
En son benim bir kadına karşı kaybetme korkusu hissetmem lazım dedi, benimle hissetmiyormuş..
Vee sonra fark ettim ki başkası varmış çoktan..
Sinyaller keskindi,ben neden alamadım bilmiyorum
Sanırım duygu yoğunluğundan göremedim..
Üzücüydü..

Ondan artık erkeklere güvenim çok azaldı..

Tam bir pislikmiş öküz.Zaten kime hakettiğinden fazla değer veriyorsak bizi yarı yolda bırakıyorlar.
Evet hep öyledir..
Çok değer vermeyeceksin..
Veya versen de göstermeyeceksin..

Ergenliğimden beri internetteyim, azılı forumcuyum aah nerede o eski forumlar :rapci:. İnternetten tanıştığım tonla insanla arkadaşlığımı gerçek hayata taşıdım içlerinde hala görüştüklerim epey var. İnternetten ev arkadaşı bulup yarım saat yüzyüze görüştükten sonra eve çıkmışlığım var tüm arkadaşlarım böbreğini bir gün kaptırmaya niyetlisin anlaşılan demişti :) o arkadaşla da hala görüşürüm. Flört ettiğim de oldu, internetten tanışma kaynaklı bir sorun yaşamadım. Bu tür işlere karşı değilim yani. Fakat eskiden internet daha güvenliydi gibi geliyor bana. Mesela ben flört ettiklerimle de arkadaş olduklarımla da (hem kadın hem erkek normal arkadaş işte) ortak ilgi alanlarının olduğu mecralara takılırken tanıştım ki amacım flört etmek/arkadaş olmak değildi zamanla öyle gelişti. Yüzyüze görüşürken de hiçbiriyle güvensizlik hissetmedim çünkü sanal da olsa sohbet muhabbet tanıyodun biraz nedir necidir diye. Gerçi ben flörtten çok normal arkadaş edindim internette. Şimdi sağa sola kaydırmalı tanışmalar oluyormuş, bu işlerin karpuz seçer gibi kolay hale gelmesi de ne biliyim. Yeni düzen böyle demek ki, demek ki gençler böyle uygun görmüş :)) Pazara çıkıp seçecen de uçkur düşkünü para yiyici çoğunluğu eleyecen de ohoo. Kuvvetle muhtemel karşılaşacağın hayal kırıklıklarını kaldırabilecek misin kendine bi sor. Gerçi bu konuda fikir verecek son kişilerdenim, böylesine eski kafalı olduğumdan profesyonel yalnızlıkta doktora yapıyorum beni dinleme :)

Ergenliğimden beri internetteyim, azılı forumcuyum aah nerede o eski forumlar :rapci:. İnternetten tanıştığım tonla insanla arkadaşlığımı gerçek hayata taşıdım içlerinde hala görüştüklerim epey var. İnternetten ev arkadaşı bulup yarım saat yüzyüze görüştükten sonra eve çıkmışlığım var tüm arkadaşlarım böbreğini bir gün kaptırmaya niyetlisin anlaşılan demişti :) o arkadaşla da hala görüşürüm. Flört ettiğim de oldu, internetten tanışma kaynaklı bir sorun yaşamadım. Bu tür işlere karşı değilim yani. Fakat eskiden internet daha güvenliydi gibi geliyor bana. Mesela ben flört ettiklerimle de arkadaş olduklarımla da (hem kadın hem erkek normal arkadaş işte) ortak ilgi alanlarının olduğu mecralara takılırken tanıştım ki amacım flört etmek/arkadaş olmak değildi zamanla öyle gelişti. Yüzyüze görüşürken de hiçbiriyle güvensizlik hissetmedim çünkü sanal da olsa sohbet muhabbet tanıyodun biraz nedir necidir diye. Gerçi ben flörtten çok normal arkadaş edindim internette. Şimdi sağa sola kaydırmalı tanışmalar oluyormuş, bu işlerin karpuz seçer gibi kolay hale gelmesi de ne biliyim. Yeni düzen böyle demek ki, demek ki gençler böyle uygun görmüş :)) Pazara çıkıp seçecen de uçkur düşkünü para yiyici çoğunluğu eleyecen de ohoo. Kuvvetle muhtemel karşılaşacağın hayal kırıklıklarını kaldırabilecek misin kendine bi sor. Gerçi bu konuda fikir verecek son kişilerdenim, böylesine eski kafalı olduğumdan profesyonel yalnızlıkta doktora yapıyorum beni dinleme :)

Estagfirullah..Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..:KK66:
Tanışma sitelerinden tanışan evlenen tanıdıklarınız oldu mu peki?
Evet artık böyle siteler var..
Acaba bir denesem mi diye açtım konuyu..
Ama hayal kırıklığı çok olur gibime geliyor bana da..
Arada dertlenip bu kadar zor olmamalıydı diyorum ama..

İşte..:KK69:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X