İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende internetten tanıştım erkek arkadaşımla. Hocam.com diye bir siteydi şimdi kapandı. İlk o siteden bir hafta yazıştık. Sonra 5-6 ay hiç konuşmadık. Sonra yaşadığım şehre geldi tanıştık sevdik, sevdikçe sevdik. Daha sonra 4 yıl uzaktan uzağa yürüttük geliş gidiş oldu aydan aya. Sonra kader mi dersiniz şans mı erkek arkadaşımın yaşadığı şehre öğretmen olarak atandım . Sonra ailelere bu ilişkiyi söyleyelim ve tanıştıralımm dedik herşey yolunda giderken pat ailesi beni istemedi bir hastalığımdan dolayı. Şuanda o evredeyiz. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz . Ama ne olcak zaman gösteriyor. Hiçbir şeyin kaidesi yok bu hayatta ne yaşayacağını seçemiyorsun ama kalbi temiz olsun insanın ben buna inanıyorum. Ve hayat çok kısa üzülmek için 😇
Umarım sevdiğinize kavuşursunuz..
Yok çok üzülmüyorum. Ama sanki çabalamam gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Sadece ileride acaba denese miydim dememek için bir deneyeyim diyorum.
Evet hayatta özellikle gönül işlerinde ne yaşayacağını hep seçemiyorsun..

Umarım sizinde güzel neticelenir.

Çok teşekkür ederim..
Şundan sordum, düzgün bir profil diyelim.. Telefon numarası istedi. Vermedim.
Sonra da ben uygulamadan haberleşemem.Belki de burada hala arayıştasın derse diye dedim..

Çünkü artık kimse kimseye güvenmiyor..
Buluşmaya giderken hesabı kapatıp uygulamayı silmek ne kadar mantıklı 😃
Mantıksız bir şey söylediği için pas geçerdim. İlla telefon numaramı istiyorsa çok daha yaratıcı olmalı bahane konusunda.
Bir de şüphelenirdim üstüne. Çünkü öyle de mesajlaşıyoruz böyle de. Uygulamadan çıkmak istiyor çünkü biri görür diye endişe ediyor diye düşünürdüm.

İnternetten yaşanan birlikteliklere karşı değilim. Sonuç olarak artık sosyal medya profillerimiz var; bir insanı oradan tanıyıp hakkında fikir edinebilmek mümkün oluyor. Yüz yüzeyken de bir insan kendini yanlış tanıtabilir, farklı gösterebilir. Hayatımız online oldu artık.

Ha sürekli sanal bir ilişki yaşamayı isteme konusunda sorun olabilir. Çünkü bir yerden sonra ten uyumu da önemli (hatta bence baya önemli) ya da kişi sosyal medya platformlarında çok konuşkandır, sürekli yazar eder ama yüz yüzeyken çok donuktur, bir şey konuşamıyordur vesaire. Böyle durumlarda sorun olabilir. Onun dışında tanışıp anlaşma konusunda bence bir sakınca yok.

Bugün tam bu yüzden ilişkim bitti.Bu konuyu da üstte görmem hiç iyi olmadı,ama yapacak bir şey yok sağlık olsun diyorum.
Yüz yüze görüşme şansı artırılmalı yoksa aradaki bağ soğuyor kim ne derse desin.Belki sık sık görüştükten sonra uzakta olmak bir sorun olmaktan çıkıyordur da,görüşme şansı azsa olmuyor,sürekli elde telefon bir yere kadar gidiyor...Tanışmak için net mantıksız gelmiyor ama bana,hatta kafa uyumu olarak nette bulmak daha kolay.

Buluşmaya giderken hesabı kapatıp uygulamayı silmek ne kadar mantıklı 😃
Mantıksız bir şey söylediği için pas geçerdim. İlla telefon numaramı istiyorsa çok daha yaratıcı olmalı bahane konusunda.
Bir de şüphelenirdim üstüne. Çünkü öyle de mesajlaşıyoruz böyle de. Uygulamadan çıkmak istiyor çünkü biri görür diye endişe ediyor diye düşünürdüm.
Anladım..
Sosyal bir mecrada olsa çaba harcamalı..
Bu arada önceki mesajda yazdınız dick pic atanlar var mı ya??? O yurt dışında olmuyor muydu?:KK14:

Nasıl yani şok oldum ve iğrendim..:duduk:

Bugün tam bu yüzden ilişkim bitti.Bu konuyu da üstte görmem hiç iyi olmadı,ama yapacak bir şey yok sağlık olsun diyorum.
Yüz yüze görüşme şansı artırılmalı yoksa aradaki bağ soğuyor kim ne derse desin.Belki sık sık görüştükten sonra uzakta olmak bir sorun olmaktan çıkıyordur da,görüşme şansı azsa olmuyor,sürekli elde telefon bir yere kadar gidiyor...Tanışmak için net mantıksız gelmiyor ama bana,hatta kafa uyumu olarak nette bulmak daha kolay.

Atasözlerini severim bu anlamda. "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" demişler. Doğru, yani sırf yazışarak da olmuyor robotikleşiyor o ilişki. Yüz yüze görüşmek, birlikte aktiviteler yapmak, el ele tutuşmak, sarılmak, öpüşmek... Bunlar olmadan dediğim gibi, ilişki robotikleşiyor. Şu an sadece filmlerde olan ama bir 10-15 sene sonra gerçekleşmesini gayet olası gördüğüm "yapay zeka sevgili"den bir farkı kalmıyor. Sizin de ilişkinizin bitmesine üzüldüm, hakkınızda hayırlı olan olmuştur dilerim.

İnternetten yaşanan birlikteliklere karşı değilim. Sonuç olarak artık sosyal medya profillerimiz var; bir insanı oradan tanıyıp hakkında fikir edinebilmek mümkün oluyor. Yüz yüzeyken de bir insan kendini yanlış tanıtabilir, farklı gösterebilir. Hayatımız online oldu artık.

Ha sürekli sanal bir ilişki yaşamayı isteme konusunda sorun olabilir. Çünkü bir yerden sonra ten uyumu da önemli (hatta bence baya önemli) ya da kişi sosyal medya platformlarında çok konuşkandır, sürekli yazar eder ama yüz yüzeyken çok donuktur, bir şey konuşamıyordur vesaire. Böyle durumlarda sorun olabilir. Onun dışında tanışıp anlaşma konusunda bence bir sakınca yok.
Yok sürekli sanal ilişki yaşamak istemiyorum.Sadece sanal bir mecrayı kullanmak istiyorum sonra da eğer biraz güvenirsem buluşmak istiyorum. Tabi tedbirli bir şekilde..
Ten uyumu önemli.. İlk buluşmada çekim de önemli..Bu konuya bir üye yazdı, buluşmuşlar ama fotoğraflardan aldığı elektriği alamamış..Oluyor galiba böyle şeyler.
.

Anladım..
Sosyal bir mecrada olsa çaba harcamalı..
Bu arada önceki mesajda yazdınız dick pic atanlar var mı ya??? O yurt dışında olmuyor muydu?:KK14:

Nasıl yani şok oldum ve iğrendim..:duduk:
Tinderda fotoğraf yollanmıyor zaten 😄 ben onu direkt belaltına muhabbeti çeken insanları genellemek için yazmıştım 😄

• Komik
Reactions: 000
Yok sürekli sanal ilişki yaşamak istemiyorum.Sadece sanal bir mecrayı kullanmak istiyorum sonra da eğer biraz güvenirsem buluşmak istiyorum. Tabi tedbirli bir şekilde..
Ten uyumu önemli.. İlk buluşmada çekim de önemli..Bu konuya bir üye yazdı, buluşmuşlar ama fotoğraflardan aldığı elektriği alamamış..Oluyor galiba böyle şeyler.
.

Tabi gayet olası. Çünkü konuşurken biraz da, nasıl denir, hayalgücümüz de devreye giriyor. Mesela adam harika yazıyor, zevkleriniz harika, görüntülü konuşuyorsunuz hiçbir sorun yok. Ama bir buluşuyorsunuz, kokusu bile size itici gelebiliyor. Ten uyumu buradan itibaren başlıyor. Benim bir arkadaşım da online bir sevgili edinme platformundan biriyle tanıştı. Adamın işi gücü gayet iyi, niyeti de illa evlilik değilse de ciddi bir ilişki yaşamak vesaire. Bunlar buluştular, gayet iyi anlaştılar hiçbir sorun yok. Sevgili oldular. E haliyle yakınlaşmalar olmuş :) İlk öpüşmelerinde adamın cildi arkadaşıma yağlı gelmiş. Pis gibi gelmiş, içi almamış ayrıldı.

• Beğen
Geçmiş olsun..
Sizde mi internetten tanışmıştınız?

Tabi gayet olası. Çünkü konuşurken biraz da, nasıl denir, hayalgücümüz de devreye giriyor. Mesela adam harika yazıyor, zevkleriniz harika, görüntülü konuşuyorsunuz hiçbir sorun yok. Ama bir buluşuyorsunuz, kokusu bile size itici gelebiliyor. Ten uyumu buradan itibaren başlıyor. Benim bir arkadaşım da online bir sevgili edinme platformundan biriyle tanıştı. Adamın işi gücü gayet iyi, niyeti de illa evlilik değilse de ciddi bir ilişki yaşamak vesaire. Bunlar buluştular, gayet iyi anlaştılar hiçbir sorun yok. Sevgili oldular. E haliyle yakınlaşmalar olmuş :) İlk öpüşmelerinde adamın cildi arkadaşıma yağlı gelmiş. Pis gibi gelmiş, içi almamış ayrıldı.
Evet, işte bu örnek cuk oturdu. İğrenme olduysa olmaz.
Zaten bununla ilgili bir araştırma vardı,ten kokusu seni hiç çekmiyorsa cinsel olarak uygun değilsiniz demekmiş.
Belki o bana karşı çekim hissetmez, belki ben hissetmem.
Mutlaka yüzyüze görüşmek önemli.

Arkadaşınız hangi mecradan tanıştı?
Adı neydi?

Evet, işte bu örnek cuk oturdu. İğrenme olduysa olmaz.
Zaten bununla ilgili bir araştırma vardı,ten kokusu seni hiç çekmiyorsa cinsel olarak uygun değilsiniz demekmiş.
Belki o bana karşı çekim hissetmez, belki ben hissetmem.
Mutlaka yüzyüze görüşmek önemli.

Arkadaşınız nereden tanıştı hangi mecradan?

Tinder diye biliyorum.

• Beğen
Evet de biz aynı ülkede bile değildik,2 hafta gelmesi bile problemdi yani öyle sorunlar vardı.Kültür sorunları falan filan,bir noktadan sonra tıkanıyor işte.
Çok iyi bir insandı ama,umarım mutlu olur bundan sonra.
Umarım sizde mutlu olursunuz..
Belki sizde internetten tanışmayı bir daha düşünürsünüz..

Tinder diye biliyorum.
Teşekkür ederim.
Bende bir interneti denemek istiyorum.
Temkinli olduktan sonra kalabalık bir yerde buluştuktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ama erkekler internetten tanıştıkları kadınlara ön yargılı olur mu işte ondan emin değilim..

Teşekkür ederim.
Bende bir interneti denemek istiyorum.
Temkinli olduktan sonra kalabalık bir yerde buluştuktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ama erkekler internetten tanıştıkları kadınlara ön yargılı olur mu işte ondan emin değilim..

Hiç sanmıyorum. Belki eskiden olabilirdi ama artık herkes sosyal medya platformlarında. Size kötü bakacak olan adam zaten o sosyal platformda olmamalı yani mantıken. Niye baksınlar ki, çok manasız.

Bir kanal var. Youtube'da Adil Yıldırım diye.
Kendisi ilişki koçu. Bence videolarına bir bak.
Güzel tavsiyeler veriyor.
Sana benden nacizane bir tavsiye. Erkeklere hemen onlardan çok hoşlandığını belli etme.

Sonra kendilerini çekiyorlar aniden. En azından bana öyle oldu..
Teşekkür ederim bakacağım videolara :)
Haklısın ya benim de başıma çok geldi hoşlandığını anlayınca kaçan kovalanan durumu mudur nedir geri çekiliyorlar. Biraz belli etmek biraz geri çekmek gerek sanırım taktikleri de hiç beceremem :KK70:

• Komik
Hiç sanmıyorum. Belki eskiden olabilirdi ama artık herkes sosyal medya platformlarında. Size kötü bakacak olan adam zaten o sosyal platformda olmamalı yani mantıken. Niye baksınlar ki, çok manasız.
Aynen haklısınız.
Abuk subuk konuşana da cevabı yapıştırırım..
Iki yüzlü insanları hiç sevmiyorum.
Gerçi normal hayatta da karşıma çıkıyor.

Yer fark etmiyor artık..

Teşekkür ederim bakacağım videolara :)
Haklısın ya benim de başıma çok geldi hoşlandığını anlayınca kaçan kovalanan durumu mudur nedir geri çekiliyorlar. Biraz belli etmek biraz geri çekmek gerek sanırım taktikleri de hiç beceremem :KK70:
Bende çok taktik insanı değilim..
Ama karşındakini çok beğenip hayatında çok istediğini gösterince erkeklere bir şey oluyor.
Bir anda Ağrı Dağının eteğine çıkıyorlar.
Bunu son ilişkimde de yaşadım.
O yüzden bazı duyguları kontrollü yaşamak gerek diye düşünüyorum..

En azından bir süre..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X