- 12 Haziran 2019
- 17.558
- 106.490
- 36
Çok tatlısın yaBundan 4 sene önce falandi,o zamanlar instagram kullaniyordum. Ordan bi kız bana mesaj attı,17li yaşlarda,abla böyle güzelsin şöyle harikasın amanin da ablam diye,kucuktu diye terslemeden cevap veriyordum,megersem lezbiyenmis beni dusurmeye çalışmış djjdjdjddj
Hayırlı uğurlu olsun..
Evet niyet önemli..
Ben eski sevgilimle arkadaş ortamında tanıştım.Peki ne oldu? Beni aldattı.Başka birileriyle de görüşüyormuş.Yani sosyal ortamdan bulunan da cok iyi çıkmıyor. Tabi ki internet daha riskli bunu biliyorum.
Ben zaten yaşımdan dolayı denemek istiyorum.Çünkü artık 32yim.Yeterince olgun ve temkinliyim. O yüzden bir denesem mi diyorum..
Umarım benimde karşıma iyi biri çıkar.
Yanlış insanlardan çok sıkıldım..
Demek ki size saygı duymuşlar.. Ama abla denmesin bize ya..Biraz öyle diyelim
Sadece o da değil ya. Mesela arkadaşım sevgili oluyordu, onlar ayrılıyorum ama ben hâlâ abla veya arkadaş olarak kalıyordum
Abla dediğime bakmayın yaşıttık. Nasıl davrandıysam artık abla dedirtmişim kendime
Artık herkes tiktoktan es bulmaya çalışıyor :)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Teşekkür ederimAnlıyorum gerçekten ömür boyu bekar yaşanmıyor insan sevip sevilmeye ihtiyaç duyuyor . Bence bir dene ne istediğini biliyorsun sonuçta olgunsun
Katılıyorum bencede sosyal hayattaki tanıştığımız insanlarda güvenilmez. Bende aldatıldım hemde yıllarca tanıdığımı sandığım insan bozuntusu tarafından. ( Bu şahıs evlendikten sonra beni defalarca aramıştı af dilemek için ama ah ettim beter olur inşâllah Allah yüzünü güldürmesin) Benimde ağzım dilim çok yandı o yüzden seni iyi anlıyorum ☹ Bu yaşadıklarım yüzünden riski göze aldım ama iyiki olmamış diyorum olsaydı mutlu olamazdım onunla eminim ve eşimle tanışamazdım her şerde bir hayır vardır. Allah iyisiyle karşılaştırsın vicdanlı merhametli birini çıkarsın. Hiçbişey imkansız değil inan gün gelir çiçeklerde açar... Her gecenin bir gündüzü vardır!
Bu olaylar olduğu zaman bide ben 21 yaşlarındaydım düşünDemek ki size saygı duymuşlar.. Ama abla denmesin bize ya..
Daha abla yaşında mıyız..
Siz daha önce sosyal medyadan tanıştınız mı?
NasıllllProfiline farklı resim koymuştu, ben bir iki defa kafeye gidip kamera acmistim ve bilgisayarımda resim vardı resim koymuştum, onun kamerası bozuktu açamadı ve bana çok sonra resim attı, evlenmeye karar vermiştik, ikimiz de birbirimize söz verdik dünyanın en cirkin insanı olsan dahi evlenecem diye
3,5 ay sonra bulunduğum şehre geldi ve yüzyüze ilk kez gördük birbirimizi, evraklarını hazırlayıp gelmişti gelir gelmez nikah günü aldık ve 3 gün sonra nikahımız kıyıldı, 1 ay sonra isteme söz, 6 ay sonra da düğün oldu
O zaman bana teyze demiyorlar diye şükredelim bari..Bu olaylar olduğu zaman bide ben 21 yaşlarındaydım düşün
Ay yok estağfurullahO zaman bana teyze demiyorlar diye şükredelim bari..
Tiktok programi indir
O Ne???
Ilk defa duydum..
27 yaşındayım görüştüğümden annemin ve kardeşlerimin haberi vardı, bulunduğum şehre gelince teyzemle ve eşiyle tanıştırdım onlar araştırdı anneme bilgileri verdiler, görmeden aşk gibi bir şey, zaten evlenmeyi düşünüyordum ve o yüzden konuşmaya başlamıştımNasıllllilk kez gmrdüğün adamla 3 gün sonrasına nikahmı kıydırdın?inanılmak bir cesaret örneği.Neden öyle yaptınızki merak ettim.üstelik istemede nikahtan sonra olmuş.ailenin haberi varmıydı nikahtan? kaç yaşındaydınız? Ay çok soru sordum ama çok ilginç bir hikayeye benziyor
Geçmiş olsun..Pardon ben asıl konuya değinmemişim, evet tanıştım, manyağın teki çıktı, hala da sorun çıkarmaya devam ediyor. Ama en ağır darbeyi uzak çevremden tanıdığım sevgilimden yaşadım mesela, farketmiyor yani ha çevrenden ha internetten. Sülalesini bildiğin, dışarıdan efendi görünen tiplerin gerçek yüzünü yakın ilişki içine, hatta çok daha fazlasını aynı ev içine girmeden bilemiyorsun, insanlar o kadar oyuncu ki, sen uyanık olacaksın. Ben iki türlü de mutlu olmadım yani ama netten tanışıp evlenen bir-iki tanıdığım var, genel olarak birbirlerini yanıltmadıklarını ve mutlu olduklarını düşünüyorum, çoluk çocuk sahibi de oldular ALLAH bozmasın diyelim.
Amin inşallah..Internetten olur tabi ama hangi siteden olduğu önemli. Mesela gerçek hayatta bir sanat kursundan tanıştığınız bir insanla sokakta bonzai içen bir gruptan tanıştığınız kişi bir olmaz değil mi... Buna göre tutupta saçma sapan evlilik partner bulma siteleri, c2 gibi leş çukurları, tiktok gibi fenomen olma sevdası yaşayan tiplerin kaynadığı sitelerden düzgün birini bulmanız düşük olasılık. Ama instagram Facebook vs gibi yerleri herkes kullanıyor. En azından buralar daha mantıklı.
Yinede bence çevrenizden umut kesmeyin. Yaşınız henüz çok genç.
Allah sizin kısmetinizide verir elbet.
ya bi ara ben de alımlara bakmak için üye olmuştum. sapık dolu bildiğin ve sitenin amacıyla da alakasız insanlar dikkatli olunBu ara memurlar.net e takılıyorum.Bakalım kısmet