İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mâşâllah Allah daim etsin:) Benim eşimde her hafta gelmeye çalışırdı 6 saatlik yoldan gelirdi kış bile olsa:) bu şekilde heyecan daha fazla oluyor değilmi sık sık görmeyince:) Allah niyeti güzel olanları doğru insanlarla karşılaştırsın

Reactions: 000

Ben deistim benim dini degerlerim yok . Oyle evlilikten once cinselligin yasanmamasi karsiti da degilim. Ancak cinselligin cok fazla ayaga dustugunu dusunuyorum. Cinsellik yasayan kadinlarin agzinda cinsellik kadin -erkek icin ihtiyac, erkeklerin agzinda cinsellik benim icin ihtiyac (kadinlarin ihtiyaci yok) cumleleri dusmuyor. Toplum olarak sapla samani ayiramadigimizi dusunuyorum. Ya tamamen siyah ya da tamamen beyaz.

Kadin olsun erkek olsun , bir insan durusu oldukca vardir. Durusunu bozdugun an kendi icinde cokmeler yasarsin. Ornegin, himenolapsti yaptiran kadinlarin kendilerine ihanet ettigini dusunuyorum. Bu operasyon ancak ve ancak bir kaza ya da tecavuz disinda masum gorunebilir. Onun disinda evlenecektik beni kandirdi , hata yaptim , pismanim sozleri bana komik geliyor.

Bakire olmasin diyen erkekler yok degil ama ben azinlik olan bir grubun goruslerini dikkate almam. Zaten ben oyle birilerinin goruslerini de dikkate alan biri degilim cunku topluma gore yasayan biri degilim. Benim goruslerim de cok onemli degil bu yuzden.

Evlilik konusunda süreci netleştiren durum nerde nasıl tanıştığınız değil tanıştıktan sonra karşınızdaki kişi ile yaşadığınız süreç, davranış, tutum ve karakter belirler, İnternet evt fazlaca güvenilir olmayan bir ortam olmasına rağmen reelinde maalesef güvenilir olduğunu söyleyemeyiz.. Bu işler bence şans işi ve fazla beklentiye girmemek lazım....

Kesinlikle onayladığım cümleler, cinselliği çok ön planda tutup hem sadece buna odaklı yaşamak hemde bunun ahlak döngüsü içinde en ayıp kulvarda onaylayın iki arada bir derede bunu yaşamak toplumda sapkınlığı artırdığını düşünüyorum...

Soranlara internetten tanıştığınız soyluyormusunyz yoksa başka sekilde mi anlatiyorsunyz

İnternette tanıştığımızı söylemiyoruz. İkimiz de aynı üniversiteden mezunuz. Tevafuken... Okulda tanıştık diyoruz. Hiç kimse internette tanıştığımızı bilmiyor. Buna kötü bakıp, evlenmemize bile izin vermeyeceklerini bildiğimiz için böyle davranmak zorunda kalmıştık.

Ben de eşimle internette tanıştım. Bir süre sevgili idik daha sonra evlendik. 1,5 yıldır da evliyiz. İkimizinde nitelikli meslekleri var. Çevremizde değilmiş aradığımız.

Hayırlı olsun..

Hangi mecradan tanıştınız?

Hayırlı uğurlu olsun..
Evet niyet önemli..
Ben eski sevgilimle arkadaş ortamında tanıştım.Peki ne oldu? Beni aldattı.Başka birileriyle de görüşüyormuş.Yani sosyal ortamdan bulunan da cok iyi çıkmıyor. Tabi ki internet daha riskli bunu biliyorum.
Ben zaten yaşımdan dolayı denemek istiyorum.Çünkü artık 32yim.Yeterince olgun ve temkinliyim. O yüzden bir denesem mi diyorum..
Umarım benimde karşıma iyi biri çıkar.

Yanlış insanlardan çok sıkıldım..

Maşallah..
Sizin adınıza cok Sevindim.
Acaba hangi uygulama?

Okcupid veya siberalem mı?

Kesinlikle katılıyorum.
Zaten anlatmaya çalıştığım buydu.
Bu kadar iyi anlatamamıştım.
Benim kendi değerlerim evlenmeden cinsellik yaşamasını benim için iyi bulmuyor.O yüzden bunu belirttim.
Yoksa herkes özgür. Herkes inandığı gibi yaşamalı.

Hayatta tek doğru yok.

Kesin bende birşey vardı. Ben internetten kiminle tanışsam abla, kardeş veya iyi arkadaş oldum
Bundan 4 sene önce falandi,o zamanlar instagram kullaniyordum. Ordan bi kız bana mesaj attı,17li yaşlarda,abla böyle güzelsin şöyle harikasın amanin da ablam diye,kucuktu diye terslemeden cevap veriyordum,megersem lezbiyenmis beni dusurmeye çalışmış djjdjdjddj

Hahahaahahah

Evet karakter meselesi..
Bir erkek karakterliyse mekan fark etmez.
Ve şans işi.
Herkes kötü değildir.

Ama temkinli olmak lazım..

Inanmıyorum..

Bende sizi idol aldı sandım..

Nasıl oldu bu..
Elektrik almayınca arkadaş mi oldunuz?
Biraz öyle diyelim
Sadece o da değil ya. Mesela arkadaşım sevgili oluyordu, onlar ayrılıyorum ama ben hâlâ abla veya arkadaş olarak kalıyordum
Abla dediğime bakmayın yaşıttık. Nasıl davrandıysam artık abla dedirtmişim kendime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…