İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık 10 sene önce internet Cafer’e çalışıyordum üst mahalleden de fazlasıyla müşterim vardı .o zamanlar MSN çok moda idi haliyle devamlı müşterilerimle arkadaş olmustuk bır gün bu müşterilerden biriyle MSN den konuşurken yanında arkadaşı varmış beni görmüş beğenmiş MSN. Adresimi çaktırmadan çalıp eklemiş .sen kimsin nasıl eklersin vs tartışırken ufaktan sohbet etmeye başladık .bir süre geçti Facebook dan ekleştik fotoğraflara yorumlarla flörtleştik biz hoşlandık ama hiç yüz yüze gelmedik .askere gideceğim kagıt ha geldi ha gelecek dedi .tamam sıkıntı Yok hayırlısı olsun vs .sonra bir anda sesi kesildi online olmuyor mesajlarıma cvp yok .sonra dedim bu askere gitti vedalaşmadı bile bundan bır cacık olmaz heryerden sildim 2 sene sonra Facebook dan msj geldi baktım o . Bana durumu açıkladı gayet mantıklı biraz özel oralara girmeyeyim.biz yine görüşmeye başladık 2 sene sevgili olduk şuan 6 yıllık evliyiz Allah’a çok şükür çokta mutluyuz

Çok sevindim..
Kader işte..
Nasipmiş..

Darısı bana inşallah..

ya bi ara ben de alımlara bakmak için üye olmuştum. sapık dolu bildiğin ve sitenin amacıyla da alakasız insanlar dikkatli olun
Her sitede olan kadar bu sitenin içerisinde de var o abaza takımdan.Vakit geçirmek için konuşuyorum şimdilik.

Reactions: 000
Umarım iyi insanlar denk gelir..
Umarım ama hiç güvenemiyorum kimseye o yüzden nasılsın iyimden sonrası pek gitmiyo. Ben yapamıyorum bu işleri sanırım Özelden düzgün kaliteli tanışma site önerisi olan varsa bekliyorum.Biraz daha deneyim sonra napayım kısmet olmuyo diycem

Evet eleme önemli..
Zaten temkinli bir karakter olduğum için düşünüyorum..
Bakalım insan tanımak zor, ama risk almadan da hayatta hiçbir şey elde edilemiyor.
Yok, kalabalıkta buluşurum olursa..

Yazım dili derken mesela örnek verebilir misiniz?

Evet erkeklere karşı bir güvensizlik var. İki kere aldatıldım. Ben temkinliyim. Sonsuz güvenle başlayıp hayal kırıklığına uğramaktansa temkinli ilerleme taraftarıyım.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..

Ben hala araştırma aşamasındayım.
Size yazacağım özelden..
Burayı da takip edin, hikayesini anlatan da çıkıyor.
Evliliğin belli bir yaşı olmaz..

Umutsuz olmayın..

Nedense hayatınızın aşkını hastanede bulacağınızı hissediyorum ☺❤
Doktor olabilir
Bilmiyorum ki..
Eczacı sevgilim oldu biraz manyaktı..
O yüzden bir şey demeyeyim..Tepki göstermesinler..

Nasip diyeyim..
Altıncı hissiniz kuvvetli midir, sizce evlenebilecek miyim?

Ben hala araştırma aşamasındayım.
Size yazacağım özelden..
Burayı da takip edin, hikayesini anlatan da çıkıyor.
Evliliğin belli bir yaşı olmaz..

Umutsuz olmayın..
Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.Konunuzu takipteyim.Hikayeleri okuyorum çok iyi oluyor.Arkadaş aracılığı ile tanıştırılmıştım biri vardı polisti kendisi biraz telde konuştuk sonra görüşelim dedik bir kafede çay kahve içiyoruz baktım konuşurken sohbet esnasında koluma dokunuyor yanlış anlamışımdır eli değmiştir dedim.Sonra baktım ki cıvık cıvık hareketler hemen bitirdim tabi.Yani gerçek hayatta da böyle densiz adamlar çıkabiliyor karşımıza.

Evet, zaten o niyetini belli etmiş.
Daha ilk buluşmada sizin özel alanınıza girmiş.
Olmaz..
İşte sosyal hayatta da böyle insanlar oluyor.
Hepsi bunların tecrübe oluyor.

İyi ki erken fark etmişsiniz.

Zaten cinselliği karşı taraf istediği için değil kendin için yaşamalısın.Kendin için yaşarsan karşı taraf gidersede üzülmezsin pişman olmazsın.malesef toplumumuzda bir çok kadın erkek istediği için yaşıyor ve sonrasında terk edilince beni kullandı diyor.Kadında erkek gibi cinsellik yaşama hakkı olan bir varlık öncelikle bunu kabullenmemiz lazım.

Evet, çoğu kadın karşı taraf bana bağlansın diye bunu yaşamayı kabul ediyor. Ve yaşıyor.
Bizim toplumumuzda bu son dediğinizi kabullenmek çok zor.İmkansız değil ama sanmıyorum. Sosyolog değilim ama ataerkil düzenin bu kadar yoğun yaşanmasından dolayı olabilir.

Rica ederim amin inşâllah her isteyen hakettiğini bulur. Karakteri düzgün insan bulmak zor ama kaderde Allah yazmışsa elbette çıkar. Ben ruh ikizi denen olaya da inanmıyorum her insanı Allah şahsına özgü yaratmış ne kadar anlaşılırsa anlaşılsın mutlaka farklılıklar oluyor aynı evde 2 ayrı karakter. %70'lik bir uyum varsa o ilişki zaten yürür. Dilerim gönlünüzce biri karşınıza çıkar

Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…