Hayirli olsun..
Zaten gülüşünü beğendiyseniz olay bitmiştir.
Hangi site çok merak ettim..??
yerel,şu an oturduğum şehrin ismiyle başlayan bir site.İsim vermeyeyim :) bende 1 saat uzaklıktaki şehirdeydim o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun..
Zaten gülüşünü beğendiyseniz olay bitmiştir.
Hangi site çok merak ettim..??
Çok sevindim..Yaklaşık 10 sene önce internet Cafer’e çalışıyordum üst mahalleden de fazlasıyla müşterim vardı .o zamanlar MSN çok moda idi haliyle devamlı müşterilerimle arkadaş olmustuk bır gün bu müşterilerden biriyle MSN den konuşurken yanında arkadaşı varmış beni görmüş beğenmiş MSN. Adresimi çaktırmadan çalıp eklemiş .sen kimsin nasıl eklersin vs tartışırken ufaktan sohbet etmeye başladık .bir süre geçti Facebook dan ekleştik fotoğraflara yorumlarla flörtleştik biz hoşlandık ama hiç yüz yüze gelmedik .askere gideceğim kagıt ha geldi ha gelecek dedi .tamam sıkıntı Yok hayırlısı olsun vs .sonra bir anda sesi kesildi online olmuyor mesajlarıma cvp yok .sonra dedim bu askere gitti vedalaşmadı bile bundan bır cacık olmaz heryerden sildim 2 sene sonra Facebook dan msj geldi baktım o . Bana durumu açıkladı gayet mantıklı biraz özel oralara girmeyeyim.biz yine görüşmeye başladık 2 sene sevgili olduk şuan 6 yıllık evliyiz Allah’a çok şükür çokta mutluyuz
Her sitede olan kadar bu sitenin içerisinde de var o abaza takımdan.Vakit geçirmek için konuşuyorum şimdilik.ya bi ara ben de alımlara bakmak için üye olmuştum. sapık dolu bildiğin ve sitenin amacıyla da alakasız insanlar dikkatli olun
Umarım iyi insanlar denk gelir..Her sitede olan kadar bu sitenin içerisinde de var o abaza takımdan.Vakit geçirmek için konuşuyorum şimdilik.
Bende çok ciddi dururum..Ay yok estağfurullah
Ben dışardan soğuk dururum. Ondan oldu herhalde
Teşekkür ederim..Tiktok programi indir
Umarım ama hiç güvenemiyorum kimseye o yüzden nasılsın iyimden sonrası pek gitmiyo. Ben yapamıyorum bu işleri sanırım Özelden düzgün kaliteli tanışma site önerisi olan varsa bekliyorum.Biraz daha deneyim sonra napayım kısmet olmuyo diycemUmarım iyi insanlar denk gelir..
Evet eleme önemli..İnternetten tanışan sayısı normal hayatta tanışan sayısı geçti bence.
Şahsen dikkatli biriyseniz internetin ön eleme konusunda daha bile sağlıklı olduğunu düşünüyorum, çoğu forumda sözlükte vs. insanlar reel hayatta açık edemediği yönlerini açık ediyor, yazım dilimi vs. çoğu şeyini ele veriyor.
Eee ilk buluşmayı da ormanda yapmayacaksınız sorun yok
Herkes internete giriyor artık, internete giren insanlar tehlikeliyse siz de tehlikelisiniz o zaman. Herhangi bir yerde tanışmaktan hiçbir farkı yok hatta artıları var.
Nedense hayatınızın aşkını hastanede bulacağınızı hissediyorumBende çok ciddi dururum..
Şüpheciyim hemen çabuk güvenemiyorum ya..
Evet erkeklere karşı bir güvensizlik var. İki kere aldatıldım. Ben temkinliyim. Sonsuz güvenle başlayıp hayal kırıklığına uğramaktansa temkinli ilerleme taraftarıyım.Temkinli olmak iyi bir sey. Internet ya da gercek hayat farketmez, her yerde temkinli olmak lazim. Ama sanki siz biraz fazla temkinlisiniz. Yazdiklarinizdan da biraz fazla onyargili oldugunuzu cikardim. Bazen insan bir haftadir tanidigi kisiyle oyle frekans yakaliyor ki hayatta yapmam dedigi seyleri yapabiliyor. Kesinlikle, asla gibi sozler kullanarak kendinizi bu kadar sinirlamayin. Bazen de oluruna birakmak lazim. Cinsellik icin demiyorum sadece. Insallah gonlunuze gore birini bulursunuz.
Ben hala araştırma aşamasındayım.Umarım ama hiç güvenemiyorum kimseye o yüzden nasılsın iyimden sonrası pek gitmiyo. Ben yapamıyorum bu işleri sanırım Özelden düzgün kaliteli tanışma site önerisi olan varsa bekliyorum.Biraz daha deneyim sonra napayım kısmet olmuyo diycem
Bilmiyorum ki..Nedense hayatınızın aşkını hastanede bulacağınızı hissediyorum ☺❤
Doktor olabilir
Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.Konunuzu takipteyim.Hikayeleri okuyorum çok iyi oluyor.Arkadaş aracılığı ile tanıştırılmıştım biri vardı polisti kendisi biraz telde konuştuk sonra görüşelim dedik bir kafede çay kahve içiyoruz baktım konuşurken sohbet esnasında koluma dokunuyor yanlış anlamışımdır eli değmiştir dedim.Sonra baktım ki cıvık cıvık hareketler hemen bitirdim tabi.Yani gerçek hayatta da böyle densiz adamlar çıkabiliyor karşımıza.Ben hala araştırma aşamasındayım.
Size yazacağım özelden..
Burayı da takip edin, hikayesini anlatan da çıkıyor.
Evliliğin belli bir yaşı olmaz..
Umutsuz olmayın..
Evet, zaten o niyetini belli etmiş.Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.Konunuzu takipteyim.Hikayeleri okuyorum çok iyi oluyor.Arkadaş aracılığı ile tanıştırılmıştım biri vardı polisti kendisi biraz telde konuştuk sonra görüşelim dedik bir kafede çay kahve içiyoruz baktım konuşurken sohbet esnasında koluma dokunuyor yanlış anlamışımdır eli değmiştir dedim.Sonra baktım ki cıvık cıvık hareketler hemen bitirdim tabi.Yani gerçek hayatta da böyle densiz adamlar çıkabiliyor karşımıza.
Aynen.Rabbim hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun.Evet, zaten o niyetini belli etmiş.
Daha ilk buluşmada sizin özel alanınıza girmiş.
Olmaz..
İşte sosyal hayatta da böyle insanlar oluyor.
Hepsi bunların tecrübe oluyor.
İyi ki erken fark etmişsiniz.
Zaten cinselliği karşı taraf istediği için değil kendin için yaşamalısın.Kendin için yaşarsan karşı taraf gidersede üzülmezsin pişman olmazsın.malesef toplumumuzda bir çok kadın erkek istediği için yaşıyor ve sonrasında terk edilince beni kullandı diyor.Kadında erkek gibi cinsellik yaşama hakkı olan bir varlık öncelikle bunu kabullenmemiz lazım.Evet bakıyorlar canım..
Bu ayrımı yapıyorlar.
Bundan nefret etsem de olduğun topluma göre yaşamaya başlarsın.
Tabi ki bunu kabul etmeyip cinsellik yaşayan da var. Saygı duyarım.
Ama ben hangisi gerçekten cinselliğe tabu bakmıyor hangisi öyle gösterip seninle cinsellik yaşayıp sonra terk edecek ayrımı yapamam.
Evet insan psikolojisi biliyorum ama insanların beynini okuyamazsın.
Profesyonel yalancılar vardır.O yüzden yaşamayı seçmiyorum.
Ayrıca, benimle ilgilenen erkek cinsellik olmayınca gitmez.
Zaten gidiyorsa o cinsellik için gelmiştir. gidecektir.
Bunda hiç yanılmadım.
Evet, çoğu kadın karşı taraf bana bağlansın diye bunu yaşamayı kabul ediyor. Ve yaşıyor.Zaten cinselliği karşı taraf istediği için değil kendin için yaşamalısın.Kendin için yaşarsan karşı taraf gidersede üzülmezsin pişman olmazsın.malesef toplumumuzda bir çok kadın erkek istediği için yaşıyor ve sonrasında terk edilince beni kullandı diyor.Kadında erkek gibi cinsellik yaşama hakkı olan bir varlık öncelikle bunu kabullenmemiz lazım.
Amin..Aynen.Rabbim hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Evlilik kader kısmet.
Öyle bireysel çaba ile kesinlikle olacak diye bir durum olmuyor.
Ben elimden geleni yapayım da zaten olmazsa olmuyor.
En azından ben elimden geleni yapayım mantığındayım.
Sosyal hayatta tanıştığımız insanlar illa iyi çıkmıyor.
Erkekler çok değişti. Benim eski sevgilim de 37 yaşında güya işi olan olgun biri diyordum.
Ama nerede..Tamamen hayal kırıklığı çıktı..
Umarım benim ve tüm bekarların da istediği gibi biri karşısına çıkar..