Çok şaşırdım.Bak onlardan uzak dur mesela.Arkadaşım ordan birine para kaptırdı Hem de az bir para da değil.Kız da akıllı uslu bir kızdı saf değildi.Kıza pilotum falan demiş kandırmış hesabına para yollamıştı kız.Tam bir akıl tutulması.Oralar tekin değil.
Pilot değilmiş ki.Sadece kendini öyle göstermiş.Bankacı bir arkadaşı vardı arkadaşımın oğlanın hesabına bakmışlar ki (aslında bakmak yasak ama) kırık kırık paralar farklı farklı kadınlardan.3bin 5bin falan kimden ne koparabildiyse.Yani demem o ki sevgi sevilme ihtiyacı insanın gözünü kör edebilir.Oralara pek takılma derim.Çok şaşırdım.
Nasıl yani?
Nasıl para istemiş ki?
Ayda 35 bin tl alan bir meslek grubu nasıl para ister bilemedim??
Buluşmuşlar mı?
Sizin eşiniz gibi olan erkeklere bir şey demiyorum. Sadece saygı duyarım.İşte ben de şöyle diyorum sen evlenmeden cinsellik beklentisi olan erkekleri direkt eliyorsun ki günümüz erkeklerinin büyük bir kısmını elemiş oluyorsun , geriye kalanlarla da o veya bu sebeple olmuyor.Zaten yaşımız itibariyle birçok arkadaşımız evli falan , yani kimseyi bırakmıyosun etrafında bu şekilde düşündüğün için.Adamla görüşürsün iyi bir insansa efendi terbiyeli kadına saygı duyan işinde gücünde biriyse sana zaten saygı duyar ve seni severse bekleye de bilir.Ama sen cinsellik yaşamak ister diye adamı direkt eliyorsun sanki.Bir erkekte aradığın en önemli kriter evlenmeden cinsellik istememesi olmuş neredeyse.Bu çok yanlış.Ha sana saygı duysun elbette ama senin kriterin bu olmamalı bence.
Bazı şeyler zamanında yaşanmalı.Beni lütfen yanlış anlama ben de 29 yaşındayım.Benim de tabularım vardı eşimle tanışmadan önce.Eşimin benden önceki hayatı oldukça hızlıymış.Ben de senin gibi düşünenlerdendim.Eşim bana saygı duydu , o zamanlar sevgiliydik.Onun huyunu kişiliğini kibarlığını merhametini gördükçe onu beklettiğim zamanlar için pişman oldum.Ha evet yaşamadan bilemezdim ama bazı şeyler belliyse kendini kasma karşına biri çıkınca.Hayat senin hayatın ne desem boş gerçi.Allah gönlüne göre versin.İnşallah biri çıkar karşına gönlüne göre.
O konuda haklısın.Çok afedersin bedava seks ihtiyacı giderme düşüncesinde şimdiki erkeklerin birçoğu.Kendine ve karşısındakine saygılı erkek çok az.Sizin eşiniz gibi olan erkeklere bir şey demiyorum. Sadece saygı duyarım.
Benim dediğim erkek tipi, tanışıp hemen cumburlop yatağa atlamak isteyenlere..
Hemen dokunmaya, sarılmaya yanaşanlara..
Yahu önce fikirleri bir tanıştıralım, bir konuşalım.
Sizin eşiniz, zaten size saygı duyarak o erkeklerden olmadığını göstermiş.
Benim karşıma da öyle bir erkek çıkarsa zaten beni de saygı duyup bekleyecektir.
Beklemez ise zaten bana saygı duymuyor demektir, onu da zaten ben istemem.
Bir erkekte aradığım en önemli kriter, benimle ciddi düşünmesidir.
Cumburlop evlenelim demiyorum zaten, o olmaz.
Bana saygı duyup benimle ciddi bir ilişki istiyorsa hemen reddetmem.
Ama açık açık ben cinsellik konusundaki düşüncemi de derim.
Hayatta hep şuna inanırım, önce kendini sevip önce kendini düşüneceksin.
Kendimin kaldıramayacağı bir olayı yaşamayı tercih etmiyorum.
Bu tabu ise, evet tabu..
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim..
Şundan dedim. Pilot bir adamın hesabında harcayamayacağı kadar parası olur.Ayda 35 bin alırlar. Yani para isteyince hemen anlamalıydı.Pilot değilmiş ki.Sadece kendini öyle göstermiş.Bankacı bir arkadaşı vardı arkadaşımın oğlanın hesabına bakmışlar ki (aslında bakmak yasak ama) kırık kırık paralar farklı farklı kadınlardan.3bin 5bin falan kimden ne koparabildiyse.Yani demem o ki sevgi sevilme ihtiyacı insanın gözünü kör edebilir.Oralara pek takılma derim.
Yahu işte acil bir ihtiyaç çıkarıyor işte.Bizim arkadaşa param vadeli hesapta demiş.Kız da inanmış.En pahalı tecrübem oldu diyordu arkadaşım.Şundan dedim. Pilot bir adamın hesabında harcayamayacağı kadar parası olur.Ayda 35 bin alırlar. Yani para isteyince hemen anlamalıydı.
Evet kadınların en bam teli konusu. Gözün kör olabilir her şey olabilir.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Malesef o tecrübeyi de tattımAman Allahım, eski sevgilim oğlaktı.
Oğlak erkeklerden uzak dur. Veya temkinli ol. Öyle diyeyim sana..
Tamamen maddiyatcılar ve duygu çok azdır..
Çok teşekkür ederim..Bilemiyorum ama dikkatli olun bence.
Ben sizi anlıyorum. "Amaan evlilik zorunluluk mu sanki boş ver" demeyeceğim. Evet evlilik bir zorunluluk değil ama insanın "eş" olabileceği birinin eksikliğini hissetmesi, bu hayatta yoldaş olabileceği birini araması çok normal.
Ama burası Türkiye. Çoğu erkeğin interneti ne amaçla kullandığı malum.
Normal hayatında beğendiği birine gidip "merhaba" diyemeyecek adamların kendini allayıp pulladığı, 2 meme fotoğrafı için kendini paraladığı yer.
Zaten siz ne yapacağınızı bilirsiniz ama yine de ekstra dikkatli olun.
Gönlünüzden geçen gerçek olur umarım.
Çapkınlar mı..Malesef o tecrübeyi de tattımbaşka konularda pek bonkörler
mesela mavi boncuk
tabi dedim ya sevgilim oldu hatta sonradan,amaaan bi kahve icerim diye ciktim,asik olarak döndüm. Ama her yerden arastirmistim ben,evli degildi kimligi gercekti ismi cismi yasi,is yeri vs ,bilerek gittim,cokta sevdim,hayatimin aşkıydı :)%25 şu anda aldığım en iyi oran.
Burada çoğu üye yüzde 5 oran vermişti.
Yüzde 25 dişe yarar birini bulacaksam denerim ..
Zaten erkeklere inancım çok düşük..
Sorun yaratmaz bence..
Hiç görüştüğünüz oldu mu?
Çok ama çok üzüldüm.Benim etrafimdaki en pozitif en mutluluk odakli ablam evlendi. Yillar once bu isler daha masumken herkes daha iyi niyetliyken.. cok sevdi cok mutlu olmaya calisti. Esi kendine gore cok degisti esnedi sevdi. 2 cocuklari vardi. Ama bu evlilik sonu oldu. 1 ay once vefat etti. Esi ile yanlizken oruclu iken intihar ettigini soyluyor arkasini arayan yok ztn onu kmlerce oteye itende ilgisiz ailesi. Keske evlenmeseydide son yillarda mutsuz olmasaydi da esinin dedigi gibi intihar etmeseydi oysa o en mutlu en pozitif insandi
Çapkınlar mı..
Olabilir..
Ama aşırı maddiyatçılar, ben onların birini seveceğini düşünmüyorum..
Sırf maddiyat için evlenirler ama..
Kimlik önemli kimlik..tabi dedim ya sevgilim oldu hatta sonradan,amaaan bi kahve icerim diye ciktim,asik olarak döndüm. Ama her yerden arastirmistim ben,evli degildi kimligi gercekti ismi cismi yasi,is yeri vs ,bilerek gittim,cokta sevdim,hayatimin aşkıydı :)
iyi biri degildi,cok sanciliydi benim icin ama sancili olmasinin sebebi internet değildi,karakterinden kaynakliydi. Ben e-devletine bakmani oneriyorum,orda yazıyor zaten her turluKimlik önemli kimlik..
İyi insan olunca nereden tanıştığın önemli olmuyor demek ki..
Evet öyleler.Şaka değil eski sevgililerimden biri beni aldattığı kişi dahil üç kişiyle evlendi.Akrep erkeğinden beterler bence.
Soranlara internetten tanıştığınız soyluyormusunyz yoksa başka sekilde mi anlatiyorsunyzBen de eşimle internette tanıştım. Bir süre sevgili idik daha sonra evlendik. 1,5 yıldır da evliyiz. İkimizinde nitelikli meslekleri var. Çevremizde değilmiş aradığımız.