İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şaşırdım.
Nasıl yani?
Nasıl para istemiş ki?
Ayda 35 bin tl alan bir meslek grubu nasıl para ister bilemedim??

Buluşmuşlar mı?

Çok şaşırdım.
Nasıl yani?
Nasıl para istemiş ki?
Ayda 35 bin tl alan bir meslek grubu nasıl para ister bilemedim??

Buluşmuşlar mı?
Pilot değilmiş ki.Sadece kendini öyle göstermiş.Bankacı bir arkadaşı vardı arkadaşımın oğlanın hesabına bakmışlar ki (aslında bakmak yasak ama) kırık kırık paralar farklı farklı kadınlardan.3bin 5bin falan kimden ne koparabildiyse.Yani demem o ki sevgi sevilme ihtiyacı insanın gözünü kör edebilir.Oralara pek takılma derim.

Sizin eşiniz gibi olan erkeklere bir şey demiyorum. Sadece saygı duyarım.
Benim dediğim erkek tipi, tanışıp hemen cumburlop yatağa atlamak isteyenlere..
Hemen dokunmaya, sarılmaya yanaşanlara..
Yahu önce fikirleri bir tanıştıralım, bir konuşalım.
Sizin eşiniz, zaten size saygı duyarak o erkeklerden olmadığını göstermiş.
Benim karşıma da öyle bir erkek çıkarsa zaten beni de saygı duyup bekleyecektir.
Beklemez ise zaten bana saygı duymuyor demektir, onu da zaten ben istemem.
Bir erkekte aradığım en önemli kriter, benimle ciddi düşünmesidir.
Cumburlop evlenelim demiyorum zaten, o olmaz.
Bana saygı duyup benimle ciddi bir ilişki istiyorsa hemen reddetmem.
Ama açık açık ben cinsellik konusundaki düşüncemi de derim.
Hayatta hep şuna inanırım, önce kendini sevip önce kendini düşüneceksin.
Kendimin kaldıramayacağı bir olayı yaşamayı tercih etmiyorum.
Bu tabu ise, evet tabu..

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim..

O konuda haklısın.Çok afedersin bedava seks ihtiyacı giderme düşüncesinde şimdiki erkeklerin birçoğu.Kendine ve karşısındakine saygılı erkek çok az.

Reactions: 000
Şundan dedim. Pilot bir adamın hesabında harcayamayacağı kadar parası olur.Ayda 35 bin alırlar. Yani para isteyince hemen anlamalıydı.
Evet kadınların en bam teli konusu. Gözün kör olabilir her şey olabilir.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Yahu işte acil bir ihtiyaç çıkarıyor işte.Bizim arkadaşa param vadeli hesapta demiş.Kız da inanmış.En pahalı tecrübem oldu diyordu arkadaşım.

Benim etrafimdaki en pozitif en mutluluk odakli ablam evlendi. Yillar once bu isler daha masumken herkes daha iyi niyetliyken.. cok sevdi cok mutlu olmaya calisti. Esi kendine gore cok degisti esnedi sevdi. 2 cocuklari vardi. Ama bu evlilik sonu oldu. 1 ay once vefat etti. Esi ile yanlizken oruclu iken intihar ettigini soyluyor arkasini arayan yok ztn onu kmlerce oteye itende ilgisiz ailesi. Keske evlenmeseydide son yillarda mutsuz olmasaydi da esinin dedigi gibi intihar etmeseydi oysa o en mutlu en pozitif insandi

Çok teşekkür ederim..
Beni anlamışsınız.
İnsan yanında bir destek, seveceği biri, bir yoldaş istiyor.Yoksa sırf çocuk diye, toplumda evlendi desinler diye evlenmek istemiyorum. Artık kaliteli yalnızlık da olsa bazen bunalıyorum.Ailem yetmiyor. Evet rahatım, sorumluluk sadece kendime karşı. Çocuk sorumluluğu yok eş sorumluluğu yok. Eşin bıbısı vıdısı ailesi yok.
Ama gene de o doğru adamı bulmak istiyorum.
Erkeklere karşı çok güvensizim. Kolay kolay da güveneceğimi düşünmüyorum.
O yüzden temkinliyim.
Türkiye'de erkekler interneti cinsellik için kullanıyor. Akılları fikirleri cinsellikte..
Ekşisözlükte açılan çoğu başlık cinsellikle alakalı..

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..

Malesef o tecrübeyi de tattım başka konularda pek bonkörler
mesela mavi boncuk
Çapkınlar mı..
Olabilir..
Ama aşırı maddiyatçılar, ben onların birini seveceğini düşünmüyorum..

Sırf maddiyat için evlenirler ama..

tabi dedim ya sevgilim oldu hatta sonradan,amaaan bi kahve icerim diye ciktim,asik olarak döndüm. Ama her yerden arastirmistim ben,evli degildi kimligi gercekti ismi cismi yasi,is yeri vs ,bilerek gittim,cokta sevdim,hayatimin aşkıydı :)

Çok ama çok üzüldüm.
Bir otopsi yapılsaydı en azından..
Mekanı cennet olsun..

İntihar olduğuna emin misiniz?

Çapkınlar mı..
Olabilir..
Ama aşırı maddiyatçılar, ben onların birini seveceğini düşünmüyorum..

Sırf maddiyat için evlenirler ama..

Şaka değil eski sevgililerimden biri beni aldattığı kişi dahil üç kişiyle evlendi.Akrep erkeğinden beterler bence.

Kimlik önemli kimlik..
İyi insan olunca nereden tanıştığın önemli olmuyor demek ki..

Kimlik önemli kimlik..
İyi insan olunca nereden tanıştığın önemli olmuyor demek ki..
iyi biri degildi,cok sanciliydi benim icin ama sancili olmasinin sebebi internet değildi,karakterinden kaynakliydi. Ben e-devletine bakmani oneriyorum,orda yazıyor zaten her turlu

Şaka değil eski sevgililerimden biri beni aldattığı kişi dahil üç kişiyle evlendi.Akrep erkeğinden beterler bence.
Evet öyleler.
Benim eski sevgilimde tamamen duygusuzdu. Ben evlilikte mutsuz olacağımı biliyorum. Beni en az mutsuz edecek kişiyle evlenmek istiyorum demişti..

Ben de eşimle internette tanıştım. Bir süre sevgili idik daha sonra evlendik. 1,5 yıldır da evliyiz. İkimizinde nitelikli meslekleri var. Çevremizde değilmiş aradığımız.

Ben de eşimle internette tanıştım. Bir süre sevgili idik daha sonra evlendik. 1,5 yıldır da evliyiz. İkimizinde nitelikli meslekleri var. Çevremizde değilmiş aradığımız.
Soranlara internetten tanıştığınız soyluyormusunyz yoksa başka sekilde mi anlatiyorsunyz

Merhaba. Bahsettiğiniz kişinin ta kendisiyim.
Eşimi tanımadan önce birini sevmiştim daha yaşım çok gençti haliyle hatalarım oldu gözüm kördü hatalarını göremedim toydum inandım kandım ve malesef hayatımın en büyük kazığını yedim. Atlatabilmem yıllar sürdü erkeklerden nefret ettim hatta kimseyi hayatıma almadım yıllarca... internette de ara ara tanıştığım erkekler oldu ciddi tekliflerde bulunanlar oldu ama hiçbiriyle görüşmek istemedim içim ısınmadı zaten olmaz gözüyle baktım hep. Derken 24 yaşımdayken eşimle tanıştım sosyal medyada bir uygulama vardı anlık bir yer orda herkes birbirini saniyelik görüp kayboluyor. Eşimde beni bir anda orda görüp kart yollamıştı kader işte bende teşekkür attım sonra yazışmaya başladık ama onda bişey farkettimki diğer erkekler gibi bana resmini yollarmısın demedi kamera açmamı istemedi numaramı istemedi ara ara yazışmaya devam ettik bana mesela diyordu ki "Kameramı açayım beni gör" bana aç demezdi yani. Veya "Numaramı vereyim nete girince beni gizliden çaldırırsın" derdi ... Belkide bu bir taktikdir diye hep temkinli oldum . Zamanla güvenimi kazandı ona inanmak istedim yaklaşık 1 yıl sonra bana teklifte bulundu sevdiğim olurmusun gibilerinden kabul ettim kendisi farklı şehirdeydi yanıma gelmeyi çok istedi ben kabul etmedim hemen belki yüzyüze görüştüğümüzde aramızdaki büyünün bozulacağından korktum. İstihareye yattım Allah'tan hayırlısını diledim ve tam 8 ay bekledim sonra karar verdim görüşmeye . Geldi memleketinden ve ilk karşılaştığımızda sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi hissettim yabancılık çekmedim o an "evet evleneceğim adam bu" dedim hamdolsun. Ama ondan sonrası kolay olmadı tabi aileme başta söyleyemedim internetten diye desem olay olurdu. Annem daha ılımlıdır ama babam işkillendi kabullenmesi uzun sürdü başka memlekette diye ve nasıl tanıştığım konusunda inanmadı bana. Ve biz 3 yıl sonra evlendik. Eşim başta bana ailen seni vermezse kaçırırım diyordu:) ama ben reddettim herşey güzellikle olsun istedim ailemin rızasını almak için beklemeye değer dedim. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama benim hikayem böyle. Eşimle 5 senedir evliyim çok şükür. Diyeceğim şu ki herşey niyette biter , eğer karşınızdaki insanın niyeti güzelse o işden kimseye zarar gelmez. Ben zamanında burnumun ucundaki insanı tanıyamamışken, tanışmanın nerden olduğunun önemi var mı sizce? Eşimle tanışmadan önce internetten birçok ciddi kişiyede rastlamıştım ciddi arayış içinde olanlarda çok. Evlenmek isteyen herkes doğru insanın peşinde . Bir cafe'de veya başka bir yerde tanışılan insanla, internette tanışılan insan aynıdır. İkisininde içini bilemezsin neticede. Adımları iyi atmak, iyi analiz etmek gerek. Ben eşimle konuşurken onu kaç kere denedim mesela sosyal medyadan başka bir kız ismiyle ona yazardım tepkisini ölçmek için tabiki kimse evlenmeden tam olarak tanınmaz ama niyeti doğru olan kendini olduğu gibi gösterir. Nasibin nerden çıkacağı belli olmaz. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın. Bu arada yaşıtız, sağlıcakla kalın:)

Son düzenleme:
Bende eşimle internetten tanıştım. Tinder benzeri bi uygulamadan. 3 sene sevgili kaldık. 1.5 senedirde evliyiz. İkimizin meslekleride düzgün. Evliliğimde gayet mutluyum. İlk internetten tanıştığımızda yaşadığımız şehirler arasında 1.5 saat mesafe vardı. Görüşmeye gelmişti. Ben ev arkadaşım ve onun erkek arkadaşıyla görüşmeye gitmiştim. Onlar 3 4 saat sonra bizi yalnız bıraktılar. Akşam iş çıkışı gelmişti yanıma. Biz o günü sabaha kadar dışarıda birlikte geçirdik. Uykumuz falan hiç gelmedi. Her hafta sonu kar kış demeden o buzlu yollarda gelirdi yanıma gelme desemde. Tanıştıktan 5 ay sonrada benim olduğum şehre tayini çıktı.İlk tanıştığımız gün sevgili olduk o günden sonrada birbirimizi hiç bırakmadık. Aileside çok iyi. Normal hayattan biriyle tanışsam bu kadar iyi birisi çıkacağını düşünmüyorum. Etrafımdaki herkes evliliğimize özenerek bakarlar. Ama internetteki herkes bu kadar iyi çıkacak diye bi durum yok tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…