- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
Anladım tabide 3 günde nikahtan ailenin haberi varmı demiştim.Nikah neden kıydınız atama filan içinmi?mutluymuşsunuz en güzelide o büyük cesaret ama sonu güzel olmuş :)27 yaşındayım görüştüğümden annemin ve kardeşlerimin haberi vardı, bulunduğum şehre gelince teyzemle ve eşiyle tanıştırdım onlar araştırdı anneme bilgileri verdiler, görmeden aşk gibi bir şey, zaten evlenmeyi düşünüyordum ve o yüzden konuşmaya başlamıştım
Evet büyük bir cesaret ,atama falan değil ama konuşurken öyle karar aldık, yanıma evraklarını hazırlayıp gelecekti ve nikah kıydıracaktık,Anladım tabide 3 günde nikahtan ailenin haberi varmı demiştim.Nikah neden kıydınız atama filan içinmi?mutluymuşsunuz en güzelide o büyük cesaret ama sonu güzel olmuş :)
Maşallah..
Sizin adınıza cok Sevindim.
Acaba hangi uygulama?
Okcupid veya siberalem mı?
Her gün yeni bir şeyler öğreniyorum buradan :))
Kesinlikle. İnsan değer gördükçe değer verir bence. Biz o değeri gördük ki karşımızdakini evlenmeye layık gördük. Şimdide ben farklı bi şehirde çalışmaya başladım. O aynı yerde 5 aydır tayin bekliyoruz yine her hafta sonu gidip geliyor :)Mâşâllah Allah daim etsin:) Benim eşimde her hafta gelmeye çalışırdı 6 saatlik yoldan gelirdi kış bile olsa:) bu şekilde heyecan daha fazla oluyor değilmi sık sık görmeyince:) Allah niyeti güzel olanları doğru insanlarla karşılaştırsın
İlk defa duydum..
Amin..Rica ederimamin inşâllah her isteyen hakettiğini bulur. Karakteri düzgün insan bulmak zor ama kaderde Allah yazmışsa elbette çıkar. Ben ruh ikizi denen olaya da inanmıyorum her insanı Allah şahsına özgü yaratmış ne kadar anlaşılırsa anlaşılsın mutlaka farklılıklar oluyor aynı evde 2 ayrı karakter. %70'lik bir uyum varsa o ilişki zaten yürür. Dilerim gönlünüzce biri karşınıza çıkar
Amin..
Buradaki konuları görüyoruz. Utanmadan bizi yedeğe almaya çalışıyorlar. Daha iyi biri çıkmazsa değerlendirecekler akıllarınca. Ben erkek olsam bunu kadınlara yapmaya utanırım. Korkarım da. Bu bence kul hakkı. Vebal almak.Ayrıca bunu yapan erkekler o kadar rahat ki.. Biraz ilişki adını koyalım deyince de amma evlilik meraklısı oldun deyip sıyrılmaya çalışıyorlar.
Allah gerçekten dürüst insanlarla karşılaştırsın.
%70 uyumu bulsam daha ne isteyeyim.. Bir tek nikah memuru isterim dermişim..
Bende çok ciddi dururum..
Şüpheciyim hemen çabuk güvenemiyorum ya..
sizin durumuzdayımBen de cok supheciyim, adami yuzyuze bile gorsem guvenmem cok zaman alir. Ben artik diyorum Madelief kizim sen kaldin boyle kabul et
sizin durumuzdayımBu durumda olanlar toplanıp dertleşelim
Dertleşelim, zaten adı üstünde burası bir derdim var köşesi..Dertleselim valla guzel olur
Ben yurt dışında olsam hiç sorun etmez 1 tane fotoğraf koyardım.Benim yakin arkadasim, yabanci kendisi, bir arkadaslik sitesine uyeymis 6 aydir. 80 euro odemis her ay 1 2 kisiyle gorusuyor. O kadar kisiyle gorusmesine ragmen hala istedigi kisiyi bulamadi. Onun haricinde gercek hayatta da baya gorustukleri var yine olmuyor. Hayret ediyorum o yiginla erkekle gorusuyorsun nasil olmuyor diye. Bana da diyor sen de uye ol. Internet gibi bir ortamda fotograflarimin olmasi dusuncesi beni rahatsiz ediyor. Zaten sosyal medya kullanmiyorum. Bundan 10 kusur yil once uye olmustum ama birakmistim. Bircok hesap ya kullanilmiyor ya devre disi. Kararsizim yani. Elbette tanisip evlenenler de var. Ben insanlara yapi itibari ile cok zor guvenen bir insanim, sanal alemde hic guvenemem herhalde. Yurtdisinda olunca da uye olunacak site sayisi az.
Bu hiç belli olmaz.Ben de cok supheciyim, adami yuzyuze bile gorsem guvenmem cok zaman alir. Ben artik diyorum Madelief kizim sen kaldin boyle kabul et
İnsanlar çıkarcı olmuş ondan durum bu.Amin. Ya inşâllah nasip olurevet çok çirkin şeyler hiç insanlığa yakışmıyor
Bende mesela adı konsun diye 15 ay beklemiştim askerden dönünce ailemle tanıştırıcam evleneceğiz dedi ama benimle değilde başkasıyla evlendi. Ciddi olan erkek adamsa eğer bekletmeden gereğini yapar!
Kul hakkını Allah bile affetmiyor zaten
Allah Kur'an-ı Kerim'de "Yaptıklarınızı size haber vereceğim" demişken böyle umarsızca şuursuzca yaşamak cehaletten ibaret. Allah sizinle beraber bütün niyeti güzel olan insanları doğru insanlarla karşılaştırsın amin
Ben yurt dışında olsam hiç sorun etmez 1 tane fotoğraf koyardım.
Demek ki doğru insan denk gelmemiş..
Arkadaşınız kadın mı? Eğer öyleyse tabi daha seçicidir.
Zaten bence de zor güvenin. Artık devir farklı.
Gerçi yurt dışında cinsellik bizim toplumdan daha açık yaşandığı için yapmacık erkek sayısı daha azdır.
Ama temkinli olmak lazım bence..
Ne olur ne olmaz..
Dertleşelim, zaten adı üstünde burası bir derdim var köşesi..
Biz bekarlar içinde dert bu..
Gerçi çoğu evliye göre bekarlık sultanlık..
Bir ben sultanlık göremedim..
Olsa olsa gemi kaptanlığı olur..
Kaptan da sensin, tayfa da güverteci de ..
Gerçekten şaşırdım..Oyle bile olsa malesef burda da Turk erkeklerinin mentalitesi cok farkli degil. Evet arkadasim kadin. Bu aralar cok takti kafayi bu ise. Hindistanli kendisi. Onlarda biraz bizim Turkler gibi. Belirli bir yasi gecince baski yapiliyor. Yabanci arkadaslik sitelerinde iste Turk bulmak zor. Benim tercihim Turk olmasi yonunde. Turk erkekleri yurtdisinda boyle sitelere ilgi gostermiyor. Gosterenlerde isi dalgaya alanlar. Ben uye oldugum zamanlar boyleydi. O yuzden kendim de tecrube ettim. Bilemiyorum yani.
Evet sorumluluk az, sadece kendine karşı sorumlusun. İstediğini yapıyorsun. Küçük çocuk sorumluluğun yok.Ya bekarligin sultanlik oldugu zamanlarda var. En buyuk artisi herhalde uykunun hic bolunmemesi. Uyandiran cocuk yok, koca yok. Istedigim zaman istedigim yere gidiyorum. Ozgurluk sonuna kadar Ama iste. Bazen cok duygusallasiyorum keske sevgisini hissettigim biri olsaydi hayatimda diyorum. Yegenlerim var cok seviyorum hepsini, ellerimde buyuduler. En buyugu 13une girdi. Liseye baslayacak. Okuluna gittik ablam gelemedi ben goturdum. Boyle duygusallastim yegenimi oyle okulda sinifinin icinde gorunce. Veliler iceri giremiyordu oyle kapidan el salladim hep. Dusundum benim cocugumda olur mu, onu boyle elimle okuluna getirir miyim kitabini defterini alir miyim diye. Oyle iste...