İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çok sağol..
Beni gerçekten anlıyorsun..
Benim eski polis sevgilim bile 1 ,2 kızla beraber yaşamış aynı evde kalmış
Neden evlenmedin deyince, benden önce her tanıştıkları ile hemen yatağa girmişler ben bile onlardan seçiciyim demişti. Tabi çok kızdım ama çoğu erkek böyle bakıyor.
Burası Ne Norveç ne İsveç.
Maalesef durum bu.
Ben bu düşünceleri biliyorum, ondan yazdım.
Yoksa asla kimseye baskı kurmam ne haddime.
Beni de burada bazı üyeler tabu sahibi olmakla suçluyor.
Yahu ben yaşasam bunun arkasında duramam sonra o adam benden ayrılsa depresyona girerim,bunlara ne gerek var..
Eğer arkasında duracaksan yapmalısın.
Hz Mevlana ''Kendini Bil ''. demiş.
Bende ona göre yaşıyorum.

İyi geceler şekerim..

Allah hayırlı doğumlar versin..
Tanışma siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aminn sizede gönlünüzden gecen gibi bi kısmet versin
Ben tanısma sitelerinde tanısmadım
Hatta aklımda evlenmekte artık yoktu bile ama eşimle gecirdigim ikinci bulusma sonunda ben bu adamla evlenirim dedim
Ki biz tanıstıgımızda eşim yurtdısındaydı aylarca tek tük nadir konustuk
Bulusmayı bile bi aksam tamamen tesadüfen aa bu aksam görüsüyormuyuz yoksa diyip ben ayarladım düşün :)
Ne farkı varki normal hayatla birinin referansıyla tanısmakla
Artık herkes internet kullanıyor herkesin iyi kötü bi spsyal medyaya üyeligi var
Hele buraya aktif olarak takılan birinin internetten tanısmalara kötü bakması yorumlarına sadece gülümserim :)

Reactions: 000
Allah bozmasın.
Ben anladım hangisi olduğunu..
teşekkür ederim..

%25 şu anda aldığım en iyi oran.
Burada çoğu üye yüzde 5 oran vermişti.
Yüzde 25 dişe yarar birini bulacaksam denerim ..
Zaten erkeklere inancım çok düşük..
Sorun yaratmaz bence..

Hiç görüştüğünüz oldu mu?

Anladım.
Bana demedi iseniz kusura bakmayın.
Herkes istediğini düşünür, sığlığa ben karar veremem.
Burada yüzlerce farklı değer yargısı olan kadın var.
Ben cinsellik istemem, başkası ister, başkası görücü usulü dışında olaylara sıcak bakmaz vs..

Herkes istediği gibi yaşasın..

Yooo kimse üzmedi arkadaşlar çok güzel destek verdi sağolsun.

Ama bilmiyorum birden soğudum ya.

Bu kadar istiyorum yıllardır olmuyor olmasın napalım.
Belki en doğrusunu yapıyorsunuz bırakmakla
Ben şuan sadece kağıt üzerinde evliyim
Yalnız uyuma, yalnız yemek yeme, biryere yalnız gitme, hep yalnız ve kendimi kesinlikle evli gibi hissetmiyorum
Aksine asalak bir adamla ev arkadaşı gibiyiz sadece çocuğumun biyoloji babası o kadar
Şimdi söyleyin kızlar kim daha yalnız
Belki de seçme şansım olsaydı sizin yerinizde olmayı secerdim böyle olmaktansa
O yüzden evlenemedim diye lütfen üzülmeyin belki mutsuz ve yapayalniz bir evliliktense böylesi daha iyidir
Olanda Hayır vardir ❤

Birazdan da libidosu dusuk olmakla suclanirsin. Neden cunku ihtiyac ihtiy ihti....

Bence senin sevilme ihtiyacin cinsellik ihtiyacindan once geliyor. O yuzden kimseyi dinleme bu konuda.

Istersen sokakta tanis, istersen cafede, istersen internette. Bana gore nerede tanistiginin hicbir onemi yok. Yeter ki kafandaki o profile uygun olsun. Iyi sanslar sana.

Saka gibi , bir an kendimle yazisiyor gibi oldum :)
Bende derim hep ulkece tez konusu olmaliyiz diye

Evet hemen evlilik amacı olmayan yerler daha iyi diyorlar.
Eksi sözlük düşünüyorum.

Acaba olur mu?

Bilemiyorum ama dikkatli olun bence.
Ben sizi anlıyorum. "Amaan evlilik zorunluluk mu sanki boş ver" demeyeceğim. Evet evlilik bir zorunluluk değil ama insanın "eş" olabileceği birinin eksikliğini hissetmesi, bu hayatta yoldaş olabileceği birini araması çok normal.
Ama burası Türkiye. Çoğu erkeğin interneti ne amaçla kullandığı malum.
Normal hayatında beğendiği birine gidip "merhaba" diyemeyecek adamların kendini allayıp pulladığı, 2 meme fotoğrafı için kendini paraladığı yer.
Zaten siz ne yapacağınızı bilirsiniz ama yine de ekstra dikkatli olun.
Gönlünüzden geçen gerçek olur umarım.

Iyi mi, kotu mu bilemiyorum cunku bizzat yasamadim.

Dikkatli olun.
Olacağım..
Benim insanlara güvenim sıfıra yakındır.
Tanıdıkça şans veririm.
Bir de beden dili biliyorum.
Ne zaman yalan söyler ne zaman bir şey saklar anlayabilirim.

Gene de teşekkür ederim..

Onu da takip ediyorum bam teline basıyo. :) ve 27 yaşındayım istesem de güvenemiyorum ve bağlanamıyorum da öyle olunca sonu ne olacaksa artık .:) amin...

Reactions: 000
İşte ben de şöyle diyorum sen evlenmeden cinsellik beklentisi olan erkekleri direkt eliyorsun ki günümüz erkeklerinin büyük bir kısmını elemiş oluyorsun , geriye kalanlarla da o veya bu sebeple olmuyor.Zaten yaşımız itibariyle birçok arkadaşımız evli falan , yani kimseyi bırakmıyosun etrafında bu şekilde düşündüğün için.Adamla görüşürsün iyi bir insansa efendi terbiyeli kadına saygı duyan işinde gücünde biriyse sana zaten saygı duyar ve seni severse bekleye de bilir.Ama sen cinsellik yaşamak ister diye adamı direkt eliyorsun sanki.Bir erkekte aradığın en önemli kriter evlenmeden cinsellik istememesi olmuş neredeyse.Bu çok yanlış.Ha sana saygı duysun elbette ama senin kriterin bu olmamalı bence.

Bazı şeyler zamanında yaşanmalı.Beni lütfen yanlış anlama ben de 29 yaşındayım.Benim de tabularım vardı eşimle tanışmadan önce.Eşimin benden önceki hayatı oldukça hızlıymış.Ben de senin gibi düşünenlerdendim.Eşim bana saygı duydu , o zamanlar sevgiliydik.Onun huyunu kişiliğini kibarlığını merhametini gördükçe onu beklettiğim zamanlar için pişman oldum.Ha evet yaşamadan bilemezdim ama bazı şeyler belliyse kendini kasma karşına biri çıkınca.Hayat senin hayatın ne desem boş gerçi.Allah gönlüne göre versin.İnşallah biri çıkar karşına gönlüne göre.

Tabi ki cinsellik ihtiyaçtır.Ama değer yargılarımız da var. Prefrontal korteks bundan var. Yoksa hepimiz İlkel Benlik (İd) ne istiyorsa onu yapardık. Halbuki Superegoya göre davranırız çoğunlukla..
Şimdi şöyle bir durum var, benim çevrem buradaki bazı üyelerden farklı. O yüzden ben onlar gibi cinselliğe hiç bakamadım. Değer yargılarımız çoğunlukla 0-6 yaş arası belirlenir. Daha sonra bunların üstüne konur. Benim değer yapım çok önceden oluştu. Bunların dışına elzem durumlar dışında çıkamam.
Yani istesem de yapamam ki istemiyorum. Cinsellik yaşasam diyelim bana ertesi gün ciddi bir pişmanlık kalır.32 yaşındayım artık kendimi tanıyorum.
O yüzden cinsellik istemiyorum dedim.
Çünkü bu konu benim. Ona göre yorum yapsınlar diye dedim.Ben cinsellik yaşayabilirim desem burada farklı yorumlarda yapılırdı.
Yani kısaca zaten inandığım gibi orada da olurum.
Ama maksat cesaret etmek..
Ortak arkadaştan tanıştığım eski sevgilim bile garip dengesiz çıktı.
O yüzden bilemiyorum..

İkimizin de şansı açık olsun canım benim..

haha tıpkı annem.Birinin eşi vefat etse ayrılsa aman mesleği var ben olsam bi daha evlenmem der.Tek sorun, eksik geçim kaynağı sanki.Tam bir oğlak o yüzden anlaşamıyoruz duygu sıfır öyle olunca seni anlaması da güç.

Onu da takip ediyorum bam teline basıyo. :) ve 27 yaşındayım istesem de güvenemiyorum ve bağlanamıyorum da öyle olunca sonu ne olacaksa artık .:) amin...
Adil Yıldırım onun için var..
Erkeklerin tüm çakallıklarını açıklıyor..
Ben her videosunu 2,3 kez izledim..

Dedikleri çıktı..

Allah hayırlı doğumlar versin..
Tanışma siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bak onlardan uzak dur mesela.Arkadaşım ordan birine para kaptırdı Hem de az bir para da değil.Kız da akıllı uslu bir kızdı saf değildi.Kıza pilotum falan demiş kandırmış hesabına para yollamıştı kız.Tam bir akıl tutulması.Oralar tekin değil.

Aman Allahım, eski sevgilim oğlaktı.
Oğlak erkeklerden uzak dur. Veya temkinli ol. Öyle diyeyim sana..
Tamamen maddiyatcılar ve duygu çok azdır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…