Canım çok sağol..Kim ne derse desin. Erkeklerin , evlenmek icin 25 yas alti secmelerinin nedeni onlarin az iliski ya da hic yasamis olduklarini dusunmeleri. Yoksa yasini gostermeyen bir suru kadin var .
Bu konuda modern dusunen erkekler bu kadar cok ise , himenoplasti operasyonlarini kim yaptiriyor , bu tur konulari kim aciyor. Ustelik , bir de gozle gormediklerimiz , duymadiklarimiz var.
Evet erkeklerin ota b.ka sulanmalarinin nedeni senin evlenmeden once cinsellik istememen. Gerci bizim cevremizde sorun var. Erkekler cokkk ama cokk temiz biz abartiyoruz.
Sen bu konuyu kapattir. Bence sana hicbir yarari olmayacak, aksine zarari bile olabilir. Ben de fazla durmam artik bu konuda. Iyi geceler ciko.
Aminn sizede gönlünüzden gecen gibi bi kısmet versinAllah hayırlı doğumlar versin..
Tanışma siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Allah bozmasın.Canım bende netten tanıştım ama evlilik sitesi idi...yani dönem başına ücret oduyordun....şu an var mı bilmiyorum...1 yıl çıktık,1 yıl nişanlı kaldık...6 yıllık ta evliyiz çok şükür...4 yaşında oğlum var ve ikinci bebeğimiz yolda inşaallah...bende ilk başta tereddüt yaşadım tabiki ama şansımız yaver gitti çok şükür...iyi ki eşimi tanımışım...rabbim iyi ki denk getirmiş...
%25 şu anda aldığım en iyi oran.tecrubem var internet tanismalari ile alakali,3 sene once happn diye bi uygulama kullandım,,ogrenciydim geceleri canim flort etmek istiyodu ordan cesit cesit insanla konusuyodum ahahahah,oncelikle psikolojin bunu kaldirmayacaksa kalkisma derim,cunku cok az bir ihtimal var,var mi var evet ama %25 gibi.
Ornek mesajlari soyliyim;-programi neden kullaniuorsun
Ben:sohbet muhabbet arkadaslik
O:sohbeti arkadaslarimla da ediyorum,heee baska sohbet diyosan baskaaa:))) tarzında,ben hemen engelliyodum. Ayni appten biriyle gorustum,hoslandim hoslandik asik oldum,sevgili olduk 3 sene öncesi bu arada,ayrıldık sonucu kotuydu lakin kotu sonucun net tanismasi ile alakasi yoktu. 3 sene once ayni appte,ciddi iliski aradigini soyleyen bi adama istemiyorum dedim diye onun tarafindan engellenmistim mesela:)) yani 40 adam cikar,cukunu ön plana atar uzulurum diyosan hic kalkisma erkeklere inancini azaltabilirler:)) ama amaannn iki uc takilirim kafaya da takmam mis gibi diyosan bence dene denemekten zarar gelmez. Aklina vs takilan bisi olursa özelden yazabilirsin.
Anladım.Hanfendi Arabistan kafası diye size demedim ki? Bana okumuyorsun diyorsunuz ama siz de okumamışsınız, ya da sinirden anlamak istememişsiniz. Ben iki uç örnekten bahsettim sadece, ayrıca evlilik öncesi ilişkiye bakmakla modern olunmaz. Bu kadar sığ düşünmüyorum merak etmeyin.
Süpersiniz..Bu ara memurlar.net e takılıyorum.Bakalım kısmet
Belki en doğrusunu yapıyorsunuz bırakmaklaYooo kimse üzmedi arkadaşlar çok güzel destek verdi sağolsun.
Ama bilmiyorum birden soğudum ya.
Bu kadar istiyorum yıllardır olmuyor olmasın napalım.
Canım çok sağol..
Beni gerçekten anlıyorsun..
Benim eski polis sevgilim bile 1 ,2 kızla beraber yaşamış aynı evde kalmış
Neden evlenmedin deyince, benden önce her tanıştıkları ile hemen yatağa girmişler ben bile onlardan seçiciyim demişti. Tabi çok kızdım ama çoğu erkek böyle bakıyor.
Burası Ne Norveç ne İsveç.
Maalesef durum bu.
Ben bu düşünceleri biliyorum, ondan yazdım.
Yoksa asla kimseye baskı kurmam ne haddime.
Beni de burada bazı üyeler tabu sahibi olmakla suçluyor.
Yahu ben yaşasam bunun arkasında duramam sonra o adam benden ayrılsa depresyona girerim,bunlara ne gerek var..
Eğer arkasında duracaksan yapmalısın.
Hz Mevlana ''Kendini Bil ''. demiş.
Bende ona göre yaşıyorum.
İyi geceler şekerim..
Sevindim..Benim bir tanıdığım sosyal medyadan tanışıp görüştüğü biriyle evlendi, bir çocukları var ve çok mutlular
Saka gibi , bir an kendimle yazisiyor gibi oldum :)Gerçekten çok ilginç, aynı dili konuşup aynı geçmişi paylaşan kişilerin arasında bu kadar uçurum olması, birbirlerinin varlığına tahammül dahi edememeleri ve hatta bazen nefret etmeleri. Ülkece tez konusuyuz.
Paylaşırım tabi ne demek:))Süpersiniz..
Bir güzel gelişme olursa paylaşır mısınız??
Evet hemen evlilik amacı olmayan yerler daha iyi diyorlar.
Eksi sözlük düşünüyorum.
Acaba olur mu?
Olacağım..Iyi mi, kotu mu bilemiyorum cunku bizzat yasamadim.
Dikkatli olun.
Teşekkür ederim.
Bir bakayım.Bende size Youtube'da Adil Yıldırım diye bir ilişki koçunun kanalını öneririm.
Gerçekten güzel bilgiler veriyor.
Internetten veya özel hayattan tanışmada karşındaki insana güvenmek zaten mesele.
Bence sizde deneyecekseniz sıfır güven ile başlayın.
Sonra karşıdaki kişi o güven için mücadele etsin.
Ben 32 yaşındayım.Hayatta çok şey gördüm.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 26 27 yaşın altıysanız çok ama çok dikkatli olun..
Çok sırtlan var etrafta.Internette tahminen daha çok vardır.
Hakkımızda hayırlısı olsun..
İşte ben de şöyle diyorum sen evlenmeden cinsellik beklentisi olan erkekleri direkt eliyorsun ki günümüz erkeklerinin büyük bir kısmını elemiş oluyorsun , geriye kalanlarla da o veya bu sebeple olmuyor.Zaten yaşımız itibariyle birçok arkadaşımız evli falan , yani kimseyi bırakmıyosun etrafında bu şekilde düşündüğün için.Adamla görüşürsün iyi bir insansa efendi terbiyeli kadına saygı duyan işinde gücünde biriyse sana zaten saygı duyar ve seni severse bekleye de bilir.Ama sen cinsellik yaşamak ister diye adamı direkt eliyorsun sanki.Bir erkekte aradığın en önemli kriter evlenmeden cinsellik istememesi olmuş neredeyse.Bu çok yanlış.Ha sana saygı duysun elbette ama senin kriterin bu olmamalı bence.Tabi ki cinsellik isteyebilir.
Ama diyelim bir aday benle tanıştı ve benim değer yargılarım evlenmeden yaşamaya el vermiyor.
O zaman bana saygı duymak zorunda.
Zaten bunu yapmıyorsa onunla olmaz.
Yoksa isteyen tanışıp hemen cinsellik yaşasın..
Benim sorunum değil ki..Sadece saygı duyarım.
Bende modern bir insan olsam da, cinselliği evlenmeden yaşamayı kendi normlarım kaldıramaz biliyorum.
O yüzden bu fikirdeyim. Yoksa diyelim yaşadım, kimse bana yüklenmez ne annem ne babam.
Ama ben evlenip yaşamak istiyorum.
Bana öylesi güzel geliyor.
Yani tamamen bakış açım bu yönde..
Ama cinsellik yaşamayan anormal değil. Buna katılmıyorum.
Tabi ki cinsellik ihtiyaçtır.Ama değer yargılarımız da var. Prefrontal korteks bundan var. Yoksa hepimiz İlkel Benlik (İd) ne istiyorsa onu yapardık. Halbuki Superegoya göre davranırız çoğunlukla..Birazdan da libidosu dusuk olmakla suclanirsin. Neden cunku ihtiyac ihtiy ihti....
Bence senin sevilme ihtiyacin cinsellik ihtiyacindan once geliyor. O yuzden kimseyi dinleme bu konuda.
Istersen sokakta tanis, istersen cafede, istersen internette. Bana gore nerede tanistiginin hicbir onemi yok. Yeter ki kafandaki o profile uygun olsun. Iyi sanslar sana.
Benimki hala öyle..
Amann evlenip ne yapacaksın, bizim toplumda evlenmek erkek için nimet.Kadın için ekstra sorumluluk bir de çocuk derdi diyor.
Resmen evlenmemesi gereken biriymiş annem..
Istememesine rağmen evlenmiş. Ben isteyip evlenemiyorum garip..
Adil Yıldırım onun için var..Onu da takip ediyorum bam teline basıyo. :) ve 27 yaşındayım istesem de güvenemiyorum ve bağlanamıyorum da öyle olunca sonu ne olacaksa artık .:) amin...
Bak onlardan uzak dur mesela.Arkadaşım ordan birine para kaptırdı Hem de az bir para da değil.Kız da akıllı uslu bir kızdı saf değildi.Kıza pilotum falan demiş kandırmış hesabına para yollamıştı kız.Tam bir akıl tutulması.Oralar tekin değil.Allah hayırlı doğumlar versin..
Tanışma siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aman Allahım, eski sevgilim oğlaktı.haha tıpkı annem.Birinin eşi vefat etse ayrılsa aman mesleği var ben olsam bi daha evlenmem der.Tek sorun, eksik geçim kaynağı sanki.Tam bir oğlak o yüzden anlaşamıyoruz duygu sıfır öyle olunca seni anlaması da güç.