İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan 4 sene önce falandi,o zamanlar instagram kullaniyordum. Ordan bi kız bana mesaj attı,17li yaşlarda,abla böyle güzelsin şöyle harikasın amanin da ablam diye,kucuktu diye terslemeden cevap veriyordum,megersem lezbiyenmis beni dusurmeye çalışmış djjdjdjddj :KK70: :KK70:
Çok tatlısın ya :KK8::KK70:

Hayırlı uğurlu olsun..
Evet niyet önemli..
Ben eski sevgilimle arkadaş ortamında tanıştım.Peki ne oldu? Beni aldattı.Başka birileriyle de görüşüyormuş.Yani sosyal ortamdan bulunan da cok iyi çıkmıyor. Tabi ki internet daha riskli bunu biliyorum.
Ben zaten yaşımdan dolayı denemek istiyorum.Çünkü artık 32yim.Yeterince olgun ve temkinliyim. O yüzden bir denesem mi diyorum..
Umarım benimde karşıma iyi biri çıkar.

Yanlış insanlardan çok sıkıldım..

Teşekkür ederim🌹 Anlıyorum gerçekten ömür boyu bekar yaşanmıyor insan sevip sevilmeye ihtiyaç duyuyor . Bence bir dene ne istediğini biliyorsun sonuçta olgunsun
Katılıyorum bencede sosyal hayattaki tanıştığımız insanlarda güvenilmez. Bende aldatıldım hemde yıllarca tanıdığımı sandığım insan bozuntusu tarafından. ( Bu şahıs evlendikten sonra beni defalarca aramıştı af dilemek için ama ah ettim beter olur inşâllah Allah yüzünü güldürmesin) Benimde ağzım dilim çok yandı o yüzden seni iyi anlıyorum ☹️ Bu yaşadıklarım yüzünden riski göze aldım ama iyiki olmamış diyorum olsaydı mutlu olamazdım onunla eminim ve eşimle tanışamazdım her şerde bir hayır vardır. Allah iyisiyle karşılaştırsın vicdanlı merhametli birini çıkarsın. Hiçbişey imkansız değil inan gün gelir çiçeklerde açar... Her gecenin bir gündüzü vardır!

Biraz öyle diyelim 😄
Sadece o da değil ya. Mesela arkadaşım sevgili oluyordu, onlar ayrılıyorum ama ben hâlâ abla veya arkadaş olarak kalıyordum😄
Abla dediğime bakmayın yaşıttık. Nasıl davrandıysam artık abla dedirtmişim kendime :KK70:
Demek ki size saygı duymuşlar.. Ama abla denmesin bize ya..
Daha abla yaşında mıyız.. :KK70: :confused:

Internetten olur tabi ama hangi siteden olduğu önemli. Mesela gerçek hayatta bir sanat kursundan tanıştığınız bir insanla sokakta bonzai içen bir gruptan tanıştığınız kişi bir olmaz değil mi... Buna göre tutupta saçma sapan evlilik partner bulma siteleri, c2 gibi leş çukurları, tiktok gibi fenomen olma sevdası yaşayan tiplerin kaynadığı sitelerden düzgün birini bulmanız düşük olasılık. Ama instagram Facebook vs gibi yerleri herkes kullanıyor. En azından buralar daha mantıklı.
Yinede bence çevrenizden umut kesmeyin. Yaşınız henüz çok genç.
Allah sizin kısmetinizide verir elbet.

Teşekkür ederim🌹 Anlıyorum gerçekten ömür boyu bekar yaşanmıyor insan sevip sevilmeye ihtiyaç duyuyor . Bence bir dene ne istediğini biliyorsun sonuçta olgunsun
Katılıyorum bencede sosyal hayattaki tanıştığımız insanlarda güvenilmez. Bende aldatıldım hemde yıllarca tanıdığımı sandığım insan bozuntusu tarafından. ( Bu şahıs evlendikten sonra beni defalarca aramıştı af dilemek için ama ah ettim beter olur inşâllah Allah yüzünü güldürmesin) Benimde ağzım dilim çok yandı o yüzden seni iyi anlıyorum ☹ Bu yaşadıklarım yüzünden riski göze aldım ama iyiki olmamış diyorum olsaydı mutlu olamazdım onunla eminim ve eşimle tanışamazdım her şerde bir hayır vardır. Allah iyisiyle karşılaştırsın vicdanlı merhametli birini çıkarsın. Hiçbişey imkansız değil inan gün gelir çiçeklerde açar... Her gecenin bir gündüzü vardır!
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. :KK200:
Evlilik kader kısmet.
Öyle bireysel çaba ile kesinlikle olacak diye bir durum olmuyor.
Ben elimden geleni yapayım da zaten olmazsa olmuyor.
En azından ben elimden geleni yapayım mantığındayım.
Sosyal hayatta tanıştığımız insanlar illa iyi çıkmıyor.
Erkekler çok değişti. Benim eski sevgilim de 37 yaşında güya işi olan olgun biri diyordum.
Ama nerede..Tamamen hayal kırıklığı çıktı..

Umarım benim ve tüm bekarların da istediği gibi biri karşısına çıkar..

Siz daha önce sosyal medyadan tanıştınız mı?

Pardon ben asıl konuya değinmemişim, evet tanıştım, manyağın teki çıktı, hala da sorun çıkarmaya devam ediyor. Ama en ağır darbeyi uzak çevremden tanıdığım sevgilimden yaşadım mesela, farketmiyor yani ha çevrenden ha internetten. Sülalesini bildiğin, dışarıdan efendi görünen tiplerin gerçek yüzünü yakın ilişki içine, hatta çok daha fazlasını aynı ev içine girmeden bilemiyorsun, insanlar o kadar oyuncu ki, sen uyanık olacaksın. Ben iki türlü de mutlu olmadım yani ama netten tanışıp evlenen bir-iki tanıdığım var, genel olarak birbirlerini yanıltmadıklarını ve mutlu olduklarını düşünüyorum, çoluk çocuk sahibi de oldular ALLAH bozmasın diyelim.

Profiline farklı resim koymuştu, ben bir iki defa kafeye gidip kamera acmistim ve bilgisayarımda resim vardı resim koymuştum, onun kamerası bozuktu açamadı ve bana çok sonra resim attı, evlenmeye karar vermiştik, ikimiz de birbirimize söz verdik dünyanın en cirkin insanı olsan dahi evlenecem diye 😄
3,5 ay sonra bulunduğum şehre geldi ve yüzyüze ilk kez gördük birbirimizi, evraklarını hazırlayıp gelmişti gelir gelmez nikah günü aldık ve 3 gün sonra nikahımız kıyıldı, 1 ay sonra isteme söz, 6 ay sonra da düğün oldu
Nasıllll :KK57: ilk kez gmrdüğün adamla 3 gün sonrasına nikahmı kıydırdın?inanılmak bir cesaret örneği.Neden öyle yaptınızki merak ettim.üstelik istemede nikahtan sonra olmuş.ailenin haberi varmıydı nikahtan? kaç yaşındaydınız? Ay çok soru sordum ama çok ilginç bir hikayeye benziyor:KK48:

Nasıllll :KK57: ilk kez gmrdüğün adamla 3 gün sonrasına nikahmı kıydırdın?inanılmak bir cesaret örneği.Neden öyle yaptınızki merak ettim.üstelik istemede nikahtan sonra olmuş.ailenin haberi varmıydı nikahtan? kaç yaşındaydınız? Ay çok soru sordum ama çok ilginç bir hikayeye benziyor:KK48:
27 yaşındayım görüştüğümden annemin ve kardeşlerimin haberi vardı, bulunduğum şehre gelince teyzemle ve eşiyle tanıştırdım onlar araştırdı anneme bilgileri verdiler, görmeden aşk gibi bir şey, zaten evlenmeyi düşünüyordum ve o yüzden konuşmaya başlamıştım

• Beğen
Reactions: 000
Bir de evlenmeden önce nikah kıydırdık ama o geri döndü aramızda ileri düzeyde bir şey yaşanmadı

• Beğen
Reactions: 000
Pardon ben asıl konuya değinmemişim, evet tanıştım, manyağın teki çıktı, hala da sorun çıkarmaya devam ediyor. Ama en ağır darbeyi uzak çevremden tanıdığım sevgilimden yaşadım mesela, farketmiyor yani ha çevrenden ha internetten. Sülalesini bildiğin, dışarıdan efendi görünen tiplerin gerçek yüzünü yakın ilişki içine, hatta çok daha fazlasını aynı ev içine girmeden bilemiyorsun, insanlar o kadar oyuncu ki, sen uyanık olacaksın. Ben iki türlü de mutlu olmadım yani ama netten tanışıp evlenen bir-iki tanıdığım var, genel olarak birbirlerini yanıltmadıklarını ve mutlu olduklarını düşünüyorum, çoluk çocuk sahibi de oldular ALLAH bozmasın diyelim.
Geçmiş olsun..
Evet, sosyal çevreden bile niyeti bozuk insanlar çıkabiliyor.
Hiç belli olmuyor.
Burada uyanık olmak lazım.
İlk buluşmada cinsellik muhabbeti açan erkekten, sürekli dokunmaya çalışan erkekten uzak duracaksın.
Özellikle masaya telefonunu ekranı kapalı koyan erkekten de uzak duracaksın.
Allah iyi insanlarla tanıştırsın.

Gönlümüze göre versin..:dua:

Internetten olur tabi ama hangi siteden olduğu önemli. Mesela gerçek hayatta bir sanat kursundan tanıştığınız bir insanla sokakta bonzai içen bir gruptan tanıştığınız kişi bir olmaz değil mi... Buna göre tutupta saçma sapan evlilik partner bulma siteleri, c2 gibi leş çukurları, tiktok gibi fenomen olma sevdası yaşayan tiplerin kaynadığı sitelerden düzgün birini bulmanız düşük olasılık. Ama instagram Facebook vs gibi yerleri herkes kullanıyor. En azından buralar daha mantıklı.
Yinede bence çevrenizden umut kesmeyin. Yaşınız henüz çok genç.
Allah sizin kısmetinizide verir elbet.
Amin inşallah.. :dua:
Evet her yerden olmaz.
Bazı yerlerin amacı çok belli olmaz yani..
Yok çevremden ümit kesmedim de
Çevremde şöyle bir algı var, 30 yaşını geçtiğim için uygun olmayan kişiler bile şansını denemeye çalışıyor.
O sinirimi bozuyor. Yoksa olacaksa oradan da olabilir.

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim..

İnternetten tanışan sayısı normal hayatta tanışan sayısı geçti bence.

Şahsen dikkatli biriyseniz internetin ön eleme konusunda daha bile sağlıklı olduğunu düşünüyorum, çoğu forumda sözlükte vs. insanlar reel hayatta açık edemediği yönlerini açık ediyor, yazım dilimi vs. çoğu şeyini ele veriyor.

Eee ilk buluşmayı da ormanda yapmayacaksınız sorun yok :KK70:

Herkes internete giriyor artık, internete giren insanlar tehlikeliyse siz de tehlikelisiniz o zaman. Herhangi bir yerde tanışmaktan hiçbir farkı yok hatta artıları var.

Temkinli olmak iyi bir sey. Internet ya da gercek hayat farketmez, her yerde temkinli olmak lazim. Ama sanki siz biraz fazla temkinlisiniz. Yazdiklarinizdan da biraz fazla onyargili oldugunuzu cikardim. Bazen insan bir haftadir tanidigi kisiyle oyle frekans yakaliyor ki hayatta yapmam dedigi seyleri yapabiliyor. Kesinlikle, asla gibi sozler kullanarak kendinizi bu kadar sinirlamayin. Bazen de oluruna birakmak lazim. Cinsellik icin demiyorum sadece. Insallah gonlunuze gore birini bulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X