- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Mutluysanız ne mutluBu yasa kadar 2 de evlilik sigdirdim
Capkinim baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluysanız ne mutluBu yasa kadar 2 de evlilik sigdirdim
Capkinim baya
Gerçekten çok ilginç, aynı dili konuşup aynı geçmişi paylaşan kişilerin arasında bu kadar uçurum olması, birbirlerinin varlığına tahammül dahi edememeleri ve hatta bazen nefret etmeleri. Ülkece tez konusuyuz.Son iki cumle muhtesem , ben senelerdir bizim ulkedeki bu ucurumu cozmeye calisiyorum ama cozemiyorum bir turlu
Esimle de sık sık konustugumuz bir mevzu , baska hicbir ulkede kulturler arasi bu kadar ucuruma rastlamadik , bu sosyo ekonomik yada egitimle de cok alakali degil , cidden cok buyuk ucurum var ve ben bdv yi takip etrigimden beri kendimi cok azinlik olarak goruyorum , bazen kotu hissettiriyor bu bana kendimi
En cok da ogluma anlatirken zorlaniyorum , o yuzden careyi avrupaya kacmakta bulduk , burada herkes bizim gibi , cocuklari da kultur catismasindan korumus olmanin verdigi memnuniyeti yasiyorum ciddi ciddi
Evet bu ayrım var.Ama cokkk ama cokk var boyleleri. Burada biri vardi doktor. Turkiye'ye donmeden once kisa sureli iliski/sevgililik teklifi ile geldi bana.
Cunku o kafasinda kurdugu baska bir profille evlenecek. Yol verdim tabi ki ama buna kanan kadin da olabilir yani.
Hayir bir de su havalari var , ben onunla evlenmek icin sirada bekliyorum . Hasbam yatagini ayri sersin.
Bu anlami yukleyen iki yuzlu rezil erkeklerimiz. Konu sahibinde suc yok.
Yok canım içimi karartmıyorsun..ciko 97 den beri internet kullanicisiyim. O zamanlar ICQ vardi.
Bulsaydim ben bulurdum. Bulmasina buldum da , ruh esim yerine boy boyyy ruh okuzleri cikti.
Kismet baska bir sey diyemiyorum.
Icini kararttigima gore gidebilirim.
Öylesine geliyorlardı..O zaman takmalari normalmiş.
Hayırlı olsun..Ben ve en yakın arkadaşım netten evlendik beş yıl oldu benim ikimizin de iki çocuğu var çok şükür eslerimizde iyi insanlar ama çok dikkat etmek gerekir beş yıl önceye beş yıl sonra çok farkediyor inanlar giderek kötüleşiyor malesef
Ben yayıyormuşum zaten..O zamanlar da temiz degildi erkekler.Bugun erkekleri gommeye geldim.
Kesin bilgi yayalim.
30lu yaslarda arkadasim hoslanip ben bununla evlenirim dedigi kadından bakire oldugu için ayrildi bu yasa kadar yasamamis,demekki tabu olarak bakiyor ,evlenirsekte uyum surecini yakalamak zor olur diyerek ayrildi. Yine baska bi arkadasim bakire kizlar nazlı ve tecrubesiz oluyo tecrube kazandiramam diye ayrildi
Kim ne derse desin. Erkeklerin , evlenmek icin 25 yas alti secmelerinin nedeni onlarin az iliski ya da hic yasamamis olduklarini dusunmeleri. Yoksa yasini gostermeyen bir suru kadin var .Evet bu ayrım var.
Hatta benim kuzenim de yaptı bunu.
İğrenç bir durum.
Bir kız arkadaşıyla yaşadı aynı evde. Sonra gitti aile referansıyla başka bir kadınla evlendi.
Biz şok olduk. O kadınla evlenemezdim, cinsellik bizim için zorunluluk ama kadınlar için yarı zorunluluk.
Dayanacaktı yapmayacaktı demişti..
Yani çoğu böyle..
Buradaki hemcinslerimiz çok insancıl düşünüyor.
Eğer burası Isveç olsa sorun olmazdı. Ama burada teoriler farklı uygulama farklıdır.
Ben buna göre davranıyorum..
Ama isteyen yaşasın tabi..
Bu bir tercih..
Ben asla yaşayan hemcinsime kötü bakmam bakmadım da.
Ama çoğu erkek olumsuz bakıyor maalesef.
Evet erkeklerin ota b.ka sulanmalarinin nedeni senin evlenmeden once cinsellik istememen. Gerci bizim cevremizde sorun var. Erkekler cokkk ama cokk temiz biz abartiyoruz.Ben yayıyormuşum zaten..
Öyle diyor bazı üyeler..
Sizin adınıza sevindim..O zaman da öyleleri çok vardı bekarım diyip evli olduğu ortaya çıkan, temiz insan çok azdı, çoğu cinsellik için bakıyordu, zaten bir iki sohbet edince niyetini anlıyorsun,
Eşimin masumiyetini anladım ve onunla sohbet etmeye devam ettim,kısa süre sonra da evlilikten bahsetmeye başladı
Birbirinizin nasibi imişsiniz..Şöyle bir durum var. Eşimle birbirimiz aynı ortamda bulunmuştuk bir süre fakat hiç muhabbetimiz olmadı. Olamazdı da. Hiyerarşik farklılık vardı. Etik değildi. Yıllar sonra bu durum ortadan kalkınca. İnternet üzerinden zeka oyunu oynarken muhabbetimiz oldu ve 7-8 ay içinde nişanlandık 1,5 yıllıkken evlendik. Şu an bir çocuğumuz var. Çok şükür Rabbime.
Sizce kötü bir yol mu?
Bu konuda kötü örnek varsa paylaşabilir misiniz?
Öyleleri niyetlerini çok çabuk ortaya koyuyorlar, ama çok temkinli olmak lazım yine de, ben sizin düşüncenize tamamen katılıyorum, niçin kendimizi kullandırıp kirli bir mendil gibi atılalım, niyeti ciddi olan gelsinSizin adınıza sevindim..
Zaten ben çok temkinliyim.
Büyük konuşmuyorum ama kartları açık oynayacağım.
Cinsellik olmaz diyeceğim, işlerine gelirse..
Başka türlü yaşıyorsa zaten gider hemen..
Orada anlarım.
Evli olup bekar diyenler çok kötü ya..
Ben her adamı ikiyüzlü sınıfına mı koydum???Aynen, benim çevremdeki erkek arkadaşlarımda böyle, yaştan kaynaklı olabilir diye yorum yapmak istemedim konu sahibine ama onunla alakası yok sanırım. Konu sahibi çok önyargılı, cinsellik yaşamak isteyen her adamı ikiyüzlü sınıfına koymuş direk. Konu sahibinin bakış açısını çok yanlış buldum şahsen, insanları mesleklerine göre bile sınıflara ayırmış, doktorların hepsinin çapkın olduğunu söylemiş. Ailemdeki erkeklerin nerdeyse yarısı doktor ama pek çoğunun gayet düzgün ilişkileri/yılları devirmiş evlilikleri var. Bütün istisnalar benim çevremde toplanmış sanırım. Buarada biz azınlık değiliz, bu ülke uçlar ülkesi sadece. Arabistan kafası da var İsveç kafasıda önemli olan çevreni oluşturmayı bilmekte.
tecrubem var internet tanismalari ile alakali,3 sene once happn diye bi uygulama kullandım,,ogrenciydim geceleri canim flort etmek istiyodu ordan cesit cesit insanla konusuyodum ahahahah,oncelikle psikolojin bunu kaldirmayacaksa kalkisma derim,cunku cok az bir ihtimal var,var mi var evet ama %25 gibi.
Hanfendi Arabistan kafası diye size demedim ki? Bana okumuyorsun diyorsunuz ama siz de okumamışsınız, ya da sinirden anlamak istememişsiniz. Ben iki uç örnekten bahsettim sadece, ayrıca evlilik öncesi ilişkiye bakmakla modern olunmaz. Bu kadar sığ düşünmüyorum merak etmeyin.Ben her adamı ikiyüzlü sınıfına mı koydum???
Siz yazdıklarımı okuyor musunuz?
Ben gayet modern biriyim bu sitede beni bilen bilir zaten.
Fakat bazı erkekler cinsellik yaşamak için yalan söyler sonra da tekmeyi basar.
Ben bunu çok gördüm ondan yazdım.
Her doktor demedim çoğu doktor çapkındır.
Gördüm çünkü,sizin örnekler yaşını almış doktorlardır.
Yeni nesil fena.. Tabi gene düzgünü var ama az.
Ben Arabistan kafası değilim.
Sadece evlenmeden cinsellik istemiyorum.
İstemek zorunda mıyım?
Ben size saygı duyuyorum siz neden bana duymuyorsunuz?
Hemen ön yargılı diye yaftalıyorsunuz?