İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok ilginç, aynı dili konuşup aynı geçmişi paylaşan kişilerin arasında bu kadar uçurum olması, birbirlerinin varlığına tahammül dahi edememeleri ve hatta bazen nefret etmeleri. Ülkece tez konusuyuz.

Evet bu ayrım var.
Hatta benim kuzenim de yaptı bunu.
İğrenç bir durum.
Bir kız arkadaşıyla yaşadı aynı evde. Sonra gitti aile referansıyla başka bir kadınla evlendi.
Biz şok olduk. O kadınla evlenemezdim, cinsellik bizim için zorunluluk ama kadınlar için yarı zorunluluk.
Dayanacaktı yapmayacaktı demişti..
Yani çoğu böyle..
Buradaki hemcinslerimiz çok insancıl düşünüyor.
Eğer burası Isveç olsa sorun olmazdı. Ama burada teoriler farklı uygulama farklıdır.
Ben buna göre davranıyorum..
Ama isteyen yaşasın tabi..
Bu bir tercih..
Ben asla yaşayan hemcinsime kötü bakmam bakmadım da.

Ama çoğu erkek olumsuz bakıyor maalesef.

Benim bir tanıdığım sosyal medyadan tanışıp görüştüğü biriyle evlendi, bir çocukları var ve çok mutlular

Reactions: 000
Kısmet bu işler lakin sosyal medya artık eskisi kadar güvenilir değil tavsiye etmiyorum. Nedenleri :
sapik , evli , manyak ,hırsız , karaktersiz çıkma ihtimali eskisine göre daha yüksek tesadüfi bir tanışma ile doğru bir mecra da tanışmak mümkün lakin var sayıyorum ki kadınlar kulübünde aktif şekilde bulunuyorum karşıma bir erkek çıkma olasılığı hayli yüksek ve bu da peşine bir tanışma ilişki doğurabilir olabilir yani bunu bilerek burdaysam karşıdaki insanda bunun farkındadır temkinli olmazsak başımıza her şey gelebilir , bu günlük yaşantımızda karşımıza hep iyi insanlar denk gelir demek değil fakat biri ile tanışmak sevgili olmak sosyal medyaya göre daha zordur ve önümüzde somut değerlendirilebilir bir şey var mesela ilk yaklaşım şekli , selam deyip mesaj atmak kolay peki gerçek hayatta bu kadar sosyal miyiz acaba ..

ciko 97 den beri internet kullanicisiyim. O zamanlar ICQ vardi.

Bulsaydim ben bulurdum. Bulmasina buldum da , ruh esim yerine boy boyyy ruh okuzleri cikti.

Kismet baska bir sey diyemiyorum.

Icini kararttigima gore gidebilirim.
Yok canım içimi karartmıyorsun..
Gerçekler acıdır ama iyidir.
Ben zaten gerçekçi biriyim..
İnternetin büyük kısmı çöp farkındayım..
O siteler de çöptür.
Ama bir söz var, ''f
arklı zamanlar farklı önlemleri gerektirir''

Hayırlı olsun..
Hangi mecradan oldu?

Kim ne derse desin. Erkeklerin , evlenmek icin 25 yas alti secmelerinin nedeni onlarin az iliski ya da hic yasamamis olduklarini dusunmeleri. Yoksa yasini gostermeyen bir suru kadin var .

Bu konuda modern dusunen erkekler bu kadar cok ise , himenoplasti operasyonlarini kim yaptiriyor , bu tur konulari kim aciyor. Ustelik , bir de gozle gormediklerimiz , duymadiklarimiz var.

Ben yayıyormuşum zaten..
Öyle diyor bazı üyeler..
Evet erkeklerin ota b.ka sulanmalarinin nedeni senin evlenmeden once cinsellik istememen. Gerci bizim cevremizde sorun var. Erkekler cokkk ama cokk temiz biz abartiyoruz.

Sen bu konuyu kapattir. Bence sana hicbir yarari olmayacak, aksine zarari bile olabilir. Ben de fazla durmam artik bu konuda. Iyi geceler ciko.

Son düzenleme:
Sizin adınıza sevindim..
Zaten ben çok temkinliyim.
Büyük konuşmuyorum ama kartları açık oynayacağım.
Cinsellik olmaz diyeceğim, işlerine gelirse..
Başka türlü yaşıyorsa zaten gider hemen..
Orada anlarım.

Evli olup bekar diyenler çok kötü ya..

Birbirinizin nasibi imişsiniz..
Hangi zeka oyunu?
Bizde oynayalım..

Hatta buradan baya oynayan olur bence..

Öyleleri niyetlerini çok çabuk ortaya koyuyorlar, ama çok temkinli olmak lazım yine de, ben sizin düşüncenize tamamen katılıyorum, niçin kendimizi kullandırıp kirli bir mendil gibi atılalım, niyeti ciddi olan gelsin

Canım bende netten tanıştım ama evlilik sitesi idi...yani dönem başına ücret oduyordun....şu an var mı bilmiyorum...1 yıl çıktık,1 yıl nişanlı kaldık...6 yıllık ta evliyiz çok şükür...4 yaşında oğlum var ve ikinci bebeğimiz yolda inşaallah...bende ilk başta tereddüt yaşadım tabiki ama şansımız yaver gitti çok şükür...iyi ki eşimi tanımışım...rabbim iyi ki denk getirmiş...

Ben her adamı ikiyüzlü sınıfına mı koydum???
Siz yazdıklarımı okuyor musunuz?

Ben gayet modern biriyim bu sitede beni bilen bilir zaten.
Fakat bazı erkekler cinsellik yaşamak için yalan söyler sonra da tekmeyi basar.
Ben bunu çok gördüm ondan yazdım.
Her doktor demedim çoğu doktor çapkındır.
Gördüm çünkü,sizin örnekler yaşını almış doktorlardır.
Yeni nesil fena.. Tabi gene düzgünü var ama az.
Ben Arabistan kafası değilim.
Sadece evlenmeden cinsellik istemiyorum.
İstemek zorunda mıyım?
Ben size saygı duyuyorum siz neden bana duymuyorsunuz?

Hemen ön yargılı diye yaftalıyorsunuz?

tecrubem var internet tanismalari ile alakali,3 sene once happn diye bi uygulama kullandım,,ogrenciydim geceleri canim flort etmek istiyodu ordan cesit cesit insanla konusuyodum ahahahah,oncelikle psikolojin bunu kaldirmayacaksa kalkisma derim,cunku cok az bir ihtimal var,var mi var evet ama %25 gibi.
Ornek mesajlari soyliyim;-programi neden kullaniuorsun
Ben:sohbet muhabbet arkadaslik
O:sohbeti arkadaslarimla da ediyorum,heee baska sohbet diyosan baskaaa:))) tarzında,ben hemen engelliyodum. Ayni appten biriyle gorustum,hoslandim hoslandik asik oldum,sevgili olduk 3 sene öncesi bu arada,ayrıldık sonucu kotuydu lakin kotu sonucun net tanismasi ile alakasi yoktu. 3 sene once ayni appte,ciddi iliski aradigini soyleyen bi adama istemiyorum dedim diye onun tarafindan engellenmistim mesela:)) yani 40 adam cikar,cukunu ön plana atar uzulurum diyosan hic kalkisma erkeklere inancini azaltabilirler:)) ama amaannn iki uc takilirim kafaya da takmam mis gibi diyosan bence dene denemekten zarar gelmez. Aklina vs takilan bisi olursa özelden yazabilirsin.

Hanfendi Arabistan kafası diye size demedim ki? Bana okumuyorsun diyorsunuz ama siz de okumamışsınız, ya da sinirden anlamak istememişsiniz. Ben iki uç örnekten bahsettim sadece, ayrıca evlilik öncesi ilişkiye bakmakla modern olunmaz. Bu kadar sığ düşünmüyorum merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…