- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yillar once yasadigim olayi anlatayim. Kuzenim sevgilisiyle bulasacakti ve klasik ciftli bulusma yapalim dedik. Kuzenim beni, kuzenimin sevgilisi de bir arkadasini davet etti. 4 kişi olacaktik.
Bu tanistirildigim herifle iyi anlastik ve o gorusmeden sonra flort ettik baya baya.
Ben o zamanlar sosyal medya vs kullanmiyorum ustelik. Neyse bu herifin sosyal medyasina bakmak icin girerdim arada.
Allah nasil bir yol gosterdiyse onca fotografin ve yorumun arasindan bir hatun dikkatimi cekti oyle canimli cicimli bir yorumu da yoktu. Kizin profiline bbbiiiir girdim. Benim bu flort ettigim herifle birlikte boooy booyyy fotograflari yillardir birliktelermiş ve nişanlilarmiś. İsteme, nişan, tuzlu kahve fotograflari filan.
Arkadaşi resmen susmuş bu duruma, herifin profilinde sevgilisi olduguna dair minnacik birşey bile yoktu. Sebebsizce o kizin profiline girmesem daha devam ederdi bu rezillik heralde.
Sizin adınıza cok Sevindim.
Arkadaşınıza da sevindim ama şaşırdım.
Tinder tek gecelik ilişki yeridir.
Öncesinde cinsellik isterler.
Yani ben öyle biliyorum.
Allah daim etsin..
Bak sen ya!!
İşte diyorum, Internet, arkadaş ortamı, vs. hepsi sadece bir araç. Asıl mesele sonrasinda tanımakta.
Peki ne öğretiyor bu bize? Geniş çaplı bir sosyal medya araştırması candır her kıza lazımdır
Tabiki orasini tam olarak bilemeyeceğim, hiç üye olmadım Tinder‘a. Ben yurtdışındayım, belki farklıdır burada. Aynı sizin gibi aslında ciddi bir ilişki isteyen kişilerinde denediğini duymuştum, o yüzden anlattım. Hani belki niyeti ciddi olan birisi çıkar yinede diye.
Hakkınızda hayırlısı olsun, eminim sizde bir gün kendinize göre birini bulup mutlu olacaksiniz :)
Bana da aynısı oluyor şu an.Benim bu tür tanışmalar bir kaç sene öncesine kadar oluyordu, arkadaş çevremden, sosyal medyadan vs. taliplerim de çıkıyordu ama şimdi ( yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum) sanki biri kısmetime düğüm atmış, çözülmüyor. Yani hiç bakmayacağım tipler bile bana yüz vermeyecek gibi geliyor şu an. İşin sırrı, kesinlikle oluruna bırakmak. Çok saçma bir örnek olacak ama kısa saçı hiç sevmem kendime de yakıştırmam. Hayatımda kimse yokken, hep saçımı kestiririm,zaten bu ara kimseyle de görüşmeyeceğim diye düşünerek.Ne zaman saçımı kısacık kestirsem bir talibim çıkıyor eee ben de napıyorum murpy'e sövüp mezarında ters döndürüyorum adamcağızı
Ama erkekler daha seçici, benim eski sevgilim 37 yaşında benden bile seçici idi.Kısa saç modern, özgüvenli kadın işidir bence. Bu haliniz hoş geliyordur. Ben hak verdim Beklemediğimiz anda olması daha güzel bence. Arayışla olmuyor gerçekten de. Bir yaştan sonra beklentiler değişiyor o doğru sanırım. Biraz daha seçici, dikkatli davranıyoruz.
Yalancıktan olmuyor ki..Mantıklı aslında, gözüme kestirdiğim kişilere "buna mı kaldım ben ya, bunla asla evlenmem" diyip büyük konuşmalıyım. Belki bu işe yarar :)))
Siz daha önce sosyal medyadan tanıştınız mı?Valla daha dün, kaç senelik evli, torun torba sahibi halam "şimdiki aklım olsa evlenmezdim, tek başıma yaşardım" dedi ki bunu bana dedi, bana bana yeğenine! Otuzdokuzluk bekâr yeğenine :))) Ben tam tersi öğütlerde bulunacak sanırken :) Evlilik kumar hele hiç tanımadığın birini baştan aşağı tanımaya çalışarak evliliğe yürümek. Aslında sos. medyayı bu bakımdan biraz faydalı buluyorum, az-çok çevresini, ilişki durumunu, hobilerini, yaşam tarzını öğrenebiliyorsunuz. Dışarda tanıştığın birinden farkı yok belki de artısı var.
Amanın..Spor salonuna giderken yüzük takan pek azdir cunku elini acitiyor insanin. Ben de spor yapiyorum ve salona giderken yüzüklerimi hicbir zaman takmadim.
Esim de ayni sekilde koşuya cikarken kalkip yuzuk takarak koşmaz
Bazi aktivitelerde yuzuge cok şey yapmamak lazim.
Yok adam bana bakıyordu, birkaç kere yakaladım.Belki cinsel tercihi farklıdır hemen karalar bağlamamak lazım
Teşekkür ederim. İsteyen, seven herkese inşallah =))
Süper çok sevindim..Kardesim esini twitterda buldu , evliler , mutlular
Bana gunumuzde tuhaf gelmiyor sosyal medyadan sevgili bulmak
Bu arada piramitteki ikinci siradaki deger ihtiyaclarindan kasit ne? Anlamadigim icin soruyorum
Amanın..
Adam evliymiş..
İyi iyi hemen gitmiş.
Benim orada kız arkadaşlarım var.
Hepsi tek taş dahil takarlar,ondan ben herkes takıyor sandım..
Zaten spor salonundan iş çıkmıyor.
Bir tek spor hocaları asılıyor, onlarda zaten flörtözün tekiler...
Yaramaz..
Yok canım haklısın.Kuzu senin su cinsellikle ilgili fikirlerini degistiremedim ben kac konudur , o kadar ozelde de yazdim
Bunun erkek kadin ayirimi yok , kadin da gayet cinselligi isteyerek yasayabilir , evlilik amaci olmasina grek yok hatta sevgili bile olmak istemeyebilir
Turkiyedeki yogun toplumsal baski ve ahlaki degerler yuzunden cogu kadin bu sekilde yasamiyor ama yasayan var ve bu da gayet normal :)
Hayırlı olsun..İnternetten tanışıp evlendim, 13 yıl oldu mutluyum
Anladım.Önceleri internet daha masumdu daha doğrusu hayat masumdu
Ben eşimle internetten tanışmadım ama internetten 1 tane sevgilim oldu Çok farklı insanlar var sevgilimden önce 1 kaç kişi ile 1 kez ya da 2 kez oturmuşluğum da olmuştur. Bir kere çok kurnaz olmalısın çünkü o kadar çok yalan dolanıyor ki inanamazsın. Ha yoldan birisini bulmuşsun ha internet aynı kapı. eski sevgilim de dahil olmak üzere internette doğru dürüst insan yok bence. Çevremde de şu an da olsa giren sevgili bulan arkadaşlarım var ama kimse evlenmedi. Benden tavsiye birilerinin bulması daha uygun en azından yalan çok yoktur. Ne gibi bir tiple buluşacağını biliyorsun.
Çok sevindim..Bizim okulda çok hoş ve akıllı bir kadın var.Eşiyle internette tanışmış 2005 yılında , 2 de çocukları var.Mutlu görünüyorlar.Maşallah.