E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kivircik
-
Arkadaşlar eşim eve internet bağlattı...Herkes kullanıcı adı olarak isim soyisim seçer değil mi?ama bizim kullanıcı adı her ne hikmetse Yalnız KalpEşim kızıl saça bayılır bana da hep baskı yapar kızıla boyatsak filan die...Telekomda çalışan kız da kızıl.Üstelik hergün bizim evin önünden yürüyüş yapar dikkatimi çekmişti.Bugün aradım neden eşime böyle bir kullanıcı adı verildi kendi mi seçti siz mi verdiniz diye...Biz verdik dedi ve güldü Ya kızlaar var mıdır bişey ya çıldırıcam
Dün gece eşimle konuştum...Beni inandır bana kanıtla birşey olmadığını birlikte gidelim fatura yatırmaya ya da bi bahaneyle birlikte o kızın karşısında olmak istiyorum.Amacım ikisini birarada görmek o enerjiden anlarım çünkü...kabul etti ama senin psikolojin bozuluyo yavaş yavaş diyor.Bir kullanıcı adı bu kadar abartılmaz...İyi de beni bu hale getiren sensin dedim.Hep dilindedir bu tür şeyler şaka yollu bu konuda incitir hırpalar beni...neyse allah sonumuzu hayır etsin ve böyle kadınlara fırsat vermesin diyorum... Bayramda ailemin yanına gideceğim...o zamana dek bu olay çıkmalı ortaya.Eğer varsa kesinlikle dönmem geri hiçbir şekilde...
bu arada her akşam geçiyor yine buradangördükçe çıldıracak gibi oluyorum allahım sabır ver
sakın o kızla konuşma sakın
Sen o kocayi yalniz birakip annene falan gitme...
Iyice firsat veriyosun
aç gözünü kocani 5 dk yalniz birakma madem böyle şüphen bu bayram evinde ol
Bu işte elbeette bişey var önemli olan boyutu benim için kızlar ve hergün biraz daha artıyor endişem malesef...Fatura yatırılmış bugün gördüm ama başka bir ilçenin telekom bayiiliğine...Tek kelime konuşmadım bugün eşimle şu an sağlıklı düşünemiyorum...Yarın bu durum açığa çıkmalı aklımdan olacağım yoksa.Eşimin birşey anlatacağı yok...Ablamla konuşuyorum...O ben arayayım kızı söyleyeyim ne işin var evli bir adamla ilişkin var biliyorum annene babana tüm rizeye duyuracağım fotolarınız var elimde derim bakalım ne tepki verecek ...aklıma yattı aslında....ama kesinlikle yalnız kalp filan söz etme dedim.Sonucu bildireceğim kızlar.
Bu arada ankaraya gidişm kesinleşti.Ben onu elimde tutmak istemiyorum.Eğer böyle birşey yaptıysa defolsun hayatımdan.Onsuz daha mutlu olurum.O kadına kaptırmaktan hiç endişe duymuyorum inanın...Eğer varsa ilişkileri saygı duyup çeker giderim o kadar... duruma göre dönerim veya dönmem...
destek ve ilginize nasıl minnettar olduğumu anlatamam pırlanta yüreklerinizden öpüyorum...
bu arada gözüm hep üstünde bu olaydan şüphelendiğimden beri...telefonu ve pc.yi çok sıkı kontrol ediyorum.Hiç açık yok..Telefonundaki rehberdeki herkesi aradım şüphelendiğim hiç bayan çıkmadı.işten eve evden işe gidiyor uzun süreli dışarda kaldığı yok...bunlar biraz rahatlatıyor beni ama....off allah kimseye yaşatmasın böyle bir şüpheyi.ömrümden kaç yıl gitti kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?