o kizil saclari yolar orgu yapip kendime don sutyen orerim be............uyanik ol arkadasim bu isin pesini birakma 3hucreli beyinleriyle seni mi uyutcaklar
bence o bayan cadı değil de .......neyse... ağzımı bozmayım şu mübarek gün..bak canım ben telekomda bir memurun kötü davranışından rahatsız olmuştum üsküdar müdürüne mail attım derdimi anlattım.hemen irtibata geçtiler soruşturma yapmışlar bana defalarca mail attılar tuttu müdür cebimi aradı .istesem siciline işlerdi belki uğraşmadım.sadece memur kaba davrandı diye.telekom özelleştiği için bu konularda hassaslar yani işi bu yöne de taşıyabilirsin ama kocan da rezil olur kasabada ilişkiniz daha da çıkmaza girer.
ama eşinde çok suç var.yanlış anlama da macera arıyor olabilir.yoksa o bayana benim kalbim yalnız değil deyip çıkış yapıp onu bozması lazımdı.ben de üzüldüm.baştan beri olanları okudum.kocan pişkinmiş.böyle bir durumda nasıl üzerine alınmıyor hayret...
ikincisi,deep freeze olayını okuyunca bayağı irkildim.bu program int.kafelerde olur sizin pc nizde ne işi var...bilgileri niye silip duruyor ki...istersen gizlice uninstall yapabilirsin o da yüklediği cd de uninstall seçeneği ile kolaylıkla oluyor benim başıma gelmişti de kaldırmayı öğrenene kadar anam ağladı...
kolay gelsin..küçük bir yerde bir bayanın bunları yapması cesaret gerektirir...demek ki bu bayan biraz cadı...bence birkaç delil bulup direk o bayanın karşısına çıkman...
ama eşin macera arıyorsa,fatoş gider ayşin gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?