internette aldatılmak

kesinlikle katılıyorum bizim ana babalarımız bize kıyamazken elin oğlu bir gram acımıyor. bende yaşadım bunu...ve güvenmemeyi öğrendim,bu hayatta size acıyan merhmeti olan sadece ana baba.... elin oğlu kendi keyfi derdinde inanın.... beyni farklı çalışıyor çünkü. kendini feda etmez erkekler evim karım çoluğum çocuğum diyen çok azdır inanın... kendini ezdirme bencede, senden başka bir tane daha yok bu dünyada ......anamaız babamız ne sıkıntılarla besleyip büyütüyor bizi. elin şerefsizleri hiç acımıyor malesef.....sen değerlisin kıymetlisin, sen kendine değer vermezsen elin adamı hiç kıymet bilmez....seviyorsan düşün derim bir kez daha, ama anladıım kadarıyla çok sevdiinide düşünmüyorum. umarım yanılıyorumdur. sevsen eşine karşı daha derin duygular beslerdin....

ya valla ne tesadüf
içinmi doğdu arkadaşım ne iğrençlik bu ya böyle bi gerekçe ollabilirmi?
sen aklını başına al ve doğru karar vermeye çalış sonuçda affedersen sen o adamla bi ömür yüz yüze bakacaksın
ben önce ailenle konuş ve boyun eğne eminim bi kere yapan hep yapar

Allah a dua et ki gene sevgili kuluymuşsunda gözüne göstermiş..ya bu böyle devam edip gitseydi eşin seni birçok kişyle aldatacaktı..defet bu adamı başından

beni yalnız bıraktın derken neyi kastettiğini anlamış olduk beyfendinin. evet her erkeğin ihtiyacı var ama bu adam bekar degil, evli. madem bi sorun var seni alıp karşısına konuşabilirdi ben böyle böyle istiyorum falan diye. sizde de hata var nasıl ki kadınlar kendini ilgisiz hissettiğinde çıldırıyo erkeklerin de ihtiyacı var bu ilgiye, ama gidip böyle bi adilik yapması gerekmezdi haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini. k.bakmayın da eşinize ne kadar hakaret etsek az yani. çocuğundan da mı utanmamış..

bide anlamadıgım hem her gece söylüyo ben okeye giriyorum haberin olsun diye :26: hem de istediği haltı yiyor. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu

anlamadıgım evli adamın ne ihtiyacı olabilir.... ya da bu ihtiyaçlar sanal ortamda nasıl karsılanır :Q hay Alalh ım sen böylelerini....

Ben bir kadının yapı olarak soğuk olacağına inanmıyorum. Erkekler etken, kadın ise edilgen bir fıtrata sahiptir. Eğer erkek kadına cinselliği sevdirmemişse, onu düşünüp gözetmemişse bir kadından sürekli istekli olmasını bekleyemez. Düşünsenize, sırf erkeğin mutlu bitirdiği bir olayı kadın nasıl sevebilir ki? Bu isteksizlik konusunda kadının suçlanması çok saçma. Bu arada eşini mutlu edemeyen bir erkek, başka kadınları nasıl mutlu edeceğine inanıyorsa artık, özgüveni gereksiz fazla.

Kendimi sizin yerinize koymuyorum direk anısını yaşadığım için yaşadığımı anlatıcam..
Bun 6-7 sene önce şimdiki nişanlımla daha çıkıyorduk ben sinirli ve baskıcı bir tipimdir sözde benden tırsar ama sözdeymiş.. Neyse ozamanlar face falan yok MSN vardı. Bigün nişanlım(o zaman nişanlı değildik) bana bi mail atmış youtube dan bi video yuotube da başka bir isimle üye ama oda apaçık ortada. Bende kıllandım böyle bir isinle üye ise acaba MSN adresi varmı diye.. Tabi denedim bizim saftiriğinde şifresi hep aynıdır değiştirme çabasına girmemiş bile anaaa bi girdim açıldı 1-2 tane de kız ekli. Vay dedim şok oldum hemen bende yeni bir hesap açtım ve ekledim oda düştü tabi. Başladık konuşmaya dedim öğrenciyim rahatım falan gelirim istediğin şehre falan bizimkide gelde diyemiyor ama gelsinde istiyor neyse ben ikna ettim onu sonra beni aradı o sırada napıyosun falan bana bi kız yazdı falan diyor sanırım kıllandı ama bende hiç bozuntuya vermiyorum. Arkadaşımı oturrtum klavye ye bende dışarı çıktım bu iyice ben olmadığıma inandı. Bana sürekli cam aç falan diyo açmıyorum. En sonunda daha fazla salak yerine konulmamak için camı açtım, pat karşısında ben resmen filmlerdeki gibi olur ya rengi bembeyaz oldu...Sonra ben ayrıldım tabi kapımda ağlamalar güller çiçekler, yeminler etmeler ben seni senle aldatmaya çalıştım gibi saçma savunmalar ama sonuçta nedense affetttim inanmak istedim heralde. Bidahada böyle bir şey yakalamadımda yaptığına dair bir şey hissetmedimde (Allah korusun tabi yaptıysada artık iyi gizledi) Baya bi korkuttum yani gözünü...
Neyse ben sana affet diyemem o senin seçimin ama bence affet bu ona büyük bir ders olmuştur iyice süründür kaybetme korkusunu yaşat sonra affet derim ben

eşimi seviyorum tabi aama bu olay olunca anlatırken yanı buraya yazarken cok sinirli şekilde yazdım ondan olabilir şuan içimde sadece bir boşluk var affetsemde sanki aynı olcaak değişen bşey olmıcak çünkü o yüzden suan hiç öyle bi niyetimde yok

bide anlamadıgım hem her gece söylüyo ben okeye giriyorum haberin olsun diye :26: hem de istediği haltı yiyor. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu

işte sorun bu zaten bnden izin almadan okeye hiç girmezdi işten çıkarılmadan önce zaten girmiyodu son zaamanlarda sıkıldım evde diyip girmeye başladı ve bn biliyorum sürekli aynı odada oynar okeyi ve bn bazen girip bakardım kızlarlada oynamazdı artık ogün ne olduda böyle birşey yaptı hala anlamış dglm çünkü sadakatine cok inanaırdım bn inanaın bnsiz biryere gtmez tlfn falan saklama olayı olmaz hani gercek hayatta ondan şüphe edebileceğim hiç birşey olmadığı için sanal ortamda bunu nsl yaptı diye üzüldüm ve hayal kırıklığına ugradım...bizim etrafımızdaki insanlar ble hep söylerdi eşin seni daha cok seviyor sende soğuksun diye

sizin yerinizde kim olsa yıkılırdı ne yapmayı düşünüyosunuz boşanıcak mısınız peki :26:

sizin yerinizde kim olsa yıkılırdı ne yapmayı düşünüyosunuz boşanıcak mısınız peki :26:

şuan için düşüncem öyle barışsam eskisi gbi olmazki ztn bnm ağzım durmaz ve sürekli ona bunu hatırlatırım oda sesının cıkarmadıkça bn daha fazla uzatırım konuyu kapanmak bilmez kapatmam zaten

Yazdınız mı bilmiyorum ama eşinizin şu anki davranışları ne durumda?

eşim sürekli arıyor,annein evinin kapısının önüne gelyo sürekli bşeler anlatma çabasında,niyetim azcık makara yapmaktı başka bşe dgldi dıyo,oğlumu göreyim azcık dedi bnde gösterdim işte ağlıyo özür diliyo genel olarak yapması gereknleri yapıyo yani...ama onu yarın mahkemeye vereceğimden o kdar eminki tutuştu bi tarafları

cnm gecmis olsunnn o an yasadiklarini hissettim okurken ve uzuldum
simdi sen bi blof yapmissin bence blofune devam et
sabah giyin ve esini ara gidiyoruz de adliyeye yakin bi yere gi orda kendisini bekledigini soyle
cunku soylemissin bir kere arkasinda dur ki saglam oldgunu anlasin cnm
oraya geldikten sonra o seni ikna etmeye calisicaktir hemen gevseme dirayetli bi sekilde ama bi sakinlestirici cay falan ic gitmeden
sonra masadan kalkarken kesinlikle face leri kapatma karari alin internetten uzaklasma ve ne is olursa bulsun girsin ne demek oyle evde oturup is beklemek
sorumlulugunu bilsin
suan calismiyor olmasindan ezilip buzulecegine bide internette oyun mu oynuyoo allah yaa
cnm sende kapat face ini falanini uzaklasin
ve evinde kal cnmm ne cocugunu ne kendini hem evinden hem esinden uzak tutma sicaksa sok dusa al bi ev havuzu evine sisenlerden bi eglencede olu koy odaya suyla oynasin oglunda iste
Allah yardimcin olsun cnm
allah sana dogru yolu gotersin
kolay gelsin

Şu son senede ne kadar kavga , ayrılık ,boşanma haberi duyduysam hep şu internet illeti yüzünden..

Sokmayın eve şunları yaa..

Hele az çok anlarsınız eşiniz bu tipse yani face falan takılırsa oyun oynarsa yani internette gazete okumak dışında ilgiliyse sokmayın eve ..

Çünkü bu başından bela geliyorum demek..

He diceksiniz yapacak olan her türlü yaparda bence ksra bakmayın yapmayacak olanı da dürter bu internet..

Çünkü tek tıkla herşey önüne seriliyor..

Bu da erkeklerin kolayına geliyor ..

Son düzenleme:
Benim gördüğüm kadarı ile annenlerde kalman söz konusu değil
yanı doğumdan sonra ilginin çogunlugu bebeğin oldugu için ilgilenmemiş olabilirsin eşinle
eşinde azcık ilgisiz kalınca ilgilenmiyorsun benimle olmuştur

Son düzenleme:

ilk okuduğumda kesinlikle ben olsam ayrılırdım ,fırsat kolluyo aaldatmak için diye düşünmüştüm ama bu mesajını görene kadar...ben olsam bunları göz önünde bulundurur burnunu sürter ama sonunda barışırdım...

ben dilekçemi verdim cnm davamı açmak için oğlumun künyesini bozdurdum mahkeme harç parası için yani o kadar hırslandımki sayesınde asla yapmam dedğim şeyi yaptım,bundan sonra ne olur bilemem...

ne ihtiyacmıs be kardeşim..bu ihtiyac shibi varlıklar hep erkek mi?? siz karılarınızı ihmal ederken onlar da sizin yaptıklarınızı mı yapmalı yani??ben burada bir suru konu okdum..eşim benimle ilgilenmiyor hakaret ediyor falanlar filanlar..o zaman bayanlar soz konusu ihtiyac ise eger siz de eslerinizi aldatacaksınız...bu mudur yani bu işin ana fikri???erkekler neden bu yalandan bir turlu vazgecemiyor!!
sizin için uzucu bir durum anlayabiliyorum..ama herkesin de dediği gibi burnu surtulsun ne de olsa seytan azapta gerek!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…