- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
ve genelde kendileri yakalanmasın diye bu kadar kısıtlama içine girerler
kızlar dün akşam bu olaylar olurken msn şifresini değiştirmiş facesini de az önce farkettim mesaj attım neden değiştirdin diye kökten kapattım hepsini tam seninkileride kapatıyorddum o olay oldu zaten diyor bu kimi kandırmaya çalışıyor !!!!!!!!!!!!!!! ne msn hesabı nede face tamamen kökten kapanmaz bunu bilmiyomuyum ben!!!!!!!!!!!
şuanda müsait değil birazdan konuşacağız telefonda ne diyeyim kızlar yardımcı olun lütfen sinirden hiçbişey düşünemiyorum
canım benim ya kıyamam sana boşver ya sinirlenme bile...demekkı sakladığı birşeyler var eğer olmasaydı şifrelerini değiştirme gereği duymazdısakin ol,sinirlerine hakim ol bakalım önce onu dinle savunması ne olacak zaten anlarsın şuan tek yapman gereken sinirlenmeden ağzını araman lazım canım...sen sinirli konuşunca bu sefer seni suçlayacak ama baktıkı sen sakinsin ne konuşacak acaba?zor çıldırmamak ama azcık sabret ve sakın ol canım...
biz zaten bu kararı ilişkimizin başında aldık facem kapandı msn ise şifresini biliyor girdiğim tek site burası kendisinin neti yok zaten
sevgili değil koca sanki, sevgililerinizin hayatınıza bu kadar müdahele etmelerine nasıl izin veriyorsunuz anlamam . ben doğru bildiğimi yaptığıma inandıktan sonra kocam olsa sallamam ya kimse karışamaz bana
Canım ya nasıl 6 ay kafam karıştı 2.5 senedir beraber değilmiydiniz :S
Ayrıca face köten kapatılıyor silebiliyorsun. Aramalara face silme yazıyorsun yardımda çıkıyor onaylıyorsun 14 gün girmezsen face kalmıyor. Yaptım ben siliyor face seni.
Büyük konuşuyorsunuz..bir kaç yıl sonra eğer hatırlarsanız burdaki yazınızı okuyun..
Tatlım uzaktasınız ya kıskançlık krizine girmiş olabilir..bir kaç güne geçer bence,ama senin bilgisayarını istiyorsa uzaktan kontrol edebilir "TeamViewer Uzaktan Kontrol Programı" ile buna benzer bir sürü program var ama gerek yok ya,gizli gizli iş çevirmediğini bilmesi lazım..asıl senin onu kontrol etmen lazım,oyun filan oynamasın facebooktan
ne yapıp edip bi şekilde kendisini haklı çıkartıyo oysaki bu durumda kendisi hatalı gerçekten çıldıracağım artık bende hala aptal gibi üzerine düşüyorum arıyorum açmıyor telefonu
Lanet olası feys ve twit.Nasıl kanıtlarsın onu bilemiyorum tatlım ama iki taraf da kesin bi şekilde bu zıkkımlardan vazgeçmediği sürece sorunlar bitmiyor.
Olay sırf face twitt bilmem ne meselesi değil insanlar bozuk face ne yapsın niyeti bozuk çoğu kişinin. Önemli olan karşındakinin adam olması yoksa her naneyi her şekilde yer. 4 yıldır bir ilişkim var ilişkimizin en başından beridir de faceimiz var bir kere bile face yüzünden kavga etmedik çünkü amacı dışında kullanıp tanımadığımız insanları ekleyip onlarla sohbet muhabbet edip yeni heyecanlar peşinde koşmuyoruz ve birbirimize güvenimiz tam bu yüzden de hiç sorun olmuyor internet. Yani şunu deemeye çalışıyorum ilişkinin bozulmasına ya da kavgalara sebep olan internet değil karşımızdaki insan ya da bizizdir yine.
konuştuk ve bana dediği şu ben msn şifremi girdim kafamdan bi şifre yazdım sonra onu bi kenara yazıp tekrar aynı şifreyi girdim sonrada kapattım onu tamamen iptal ettim böylelikle diyor şu saçmalığa bak kafayı yicem kızlar şimdide bağırdı çağırdı su yüzüne çıkıp sana birdaha dönersem bilmem ne deyip telefonu kapattı artık dayanacak gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?