internet sorunu

Aranızdaki tek sorun güven bizimde öyle biliyorsun ve çok zor oluyor bu her seferinde ona doğru olduğunu inandırmaya çalışmak...
Çözümünü bende bilmiyorum maalesef sanırım biraz güvenlerini kazanmamız sonrada zamana bırakmamız gerekiyor.

kızlar dün akşam bu olaylar olurken msn şifresini değiştirmiş facesini de az önce farkettim mesaj attım neden değiştirdin diye kökten kapattım hepsini tam seninkileride kapatıyorddum o olay oldu zaten diyor bu kimi kandırmaya çalışıyor !!!!!!!!!!!!!!! ne msn hesabı nede face tamamen kökten kapanmaz bunu bilmiyomuyum ben!!!!!!!!!!!
şuanda müsait değil birazdan konuşacağız telefonda ne diyeyim kızlar yardımcı olun lütfen sinirden hiçbişey düşünemiyorum

Son düzenleme:

canım benim ya kıyamam sana boşver ya sinirlenme bile...demekkı sakladığı birşeyler var eğer olmasaydı şifrelerini değiştirme gereği duymazdısakin ol,sinirlerine hakim ol bakalım önce onu dinle savunması ne olacak zaten anlarsın şuan tek yapman gereken sinirlenmeden ağzını araman lazım canım...sen sinirli konuşunca bu sefer seni suçlayacak ama baktıkı sen sakinsin ne konuşacak acaba?zor çıldırmamak ama azcık sabret ve sakın ol canım...

konuştuk ve bana dediği şu ben msn şifremi girdim kafamdan bi şifre yazdım sonra onu bi kenara yazıp tekrar aynı şifreyi girdim sonrada kapattım onu tamamen iptal ettim böylelikle diyor şu saçmalığa bak kafayı yicem kızlar şimdide bağırdı çağırdı su yüzüne çıkıp sana birdaha dönersem bilmem ne deyip telefonu kapattı artık dayanacak gücüm kalmadı

Canım ya nasıl 6 ay kafam karıştı 2.5 senedir beraber değilmiydiniz :S

Ayrıca face köten kapatılıyor silebiliyorsun. Aramalara face silme yazıyorsun yardımda çıkıyor onaylıyorsun 14 gün girmezsen face kalmıyor. Yaptım ben siliyor face seni.

sevgili değil koca sanki, sevgililerinizin hayatınıza bu kadar müdahele etmelerine nasıl izin veriyorsunuz anlamam . ben doğru bildiğimi yaptığıma inandıktan sonra kocam olsa sallamam ya kimse karışamaz bana

Büyük konuşuyorsunuz ..bir kaç yıl sonra eğer hatırlarsanız burdaki yazınızı okuyun..

canım 2.5 senedir inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı adı yoktu tam anlamıyla geçen kasım ayında başladık biz..
idda ettiği şey bana hiç inandırıcı gelmedi msn konusnda söylediği

Tatlım uzaktasınız ya kıskançlık krizine girmiş olabilir..bir kaç güne geçer bence,ama senin bilgisayarını istiyorsa uzaktan kontrol edebilir "TeamViewer Uzaktan Kontrol Programı" ile buna benzer bir sürü program var ama gerek yok ya,gizli gizli iş çevirmediğini bilmesi lazım..asıl senin onu kontrol etmen lazım,oyun filan oynamasın facebooktan

ne yapıp edip bi şekilde kendisini haklı çıkartıyo oysaki bu durumda kendisi hatalı gerçekten çıldıracağım artık bende hala aptal gibi üzerine düşüyorum arıyorum açmıyor telefonu

ne yapıp edip bi şekilde kendisini haklı çıkartıyo oysaki bu durumda kendisi hatalı gerçekten çıldıracağım artık bende hala aptal gibi üzerine düşüyorum arıyorum açmıyor telefonu

Naz yapıyor sana,bırak üzerine düşme,kendi kendine kalsın da saçmaladığını anlasın,sınav zamanı mı belki streslidir..

Yapacakların konusunda üzerinde anlattığın kadar net olamamalı. Herkesin hükümranlığı kendinde geçerli olmalı. İnsan kendine çizdiği çizgilerde dahi gelmeler gitmeler yaşarken başkasına yapamamalı.
Anlamak mümkün değil. İnternet varsa ben yokum :) Bu çok afaki bir laf. Kendisi uzak kalmak istiyorsa öyle olsun.
Şaşırdım yani. İzin vermiş olmalısın ki bu noktaya gelmiş.
Konu edilmeye açık bir durum da değil.

Tanışmanız internet üzerinden mi? uzağız dedin ya o yüzden soruyorum.
interneti bu kadar problem etmesi çok ilginç,sana güvenmiyor mu yani.

tamam internet bazen kotu sonuclar cıkartabiliyor iliskiler uzerinde ama bu kadarda abartılmazki hic facele twitterla alakası olmayan insanlar bile bazen internete girip bieseyler bakabiliyor bu konuda asırı baskı yapıyor tuhaf

Lanet olası feys ve twit. Nasıl kanıtlarsın onu bilemiyorum tatlım ama iki taraf da kesin bi şekilde bu zıkkımlardan vazgeçmediği sürece sorunlar bitmiyor.

Olay sırf face twitt bilmem ne meselesi değil insanlar bozuk face ne yapsın niyeti bozuk çoğu kişinin. Önemli olan karşındakinin adam olması yoksa her naneyi her şekilde yer. 4 yıldır bir ilişkim var ilişkimizin en başından beridir de faceimiz var bir kere bile face yüzünden kavga etmedik çünkü amacı dışında kullanıp tanımadığımız insanları ekleyip onlarla sohbet muhabbet edip yeni heyecanlar peşinde koşmuyoruz ve birbirimize güvenimiz tam bu yüzden de hiç sorun olmuyor internet. Yani şunu deemeye çalışıyorum ilişkinin bozulmasına ya da kavgalara sebep olan internet değil karşımızdaki insan ya da bizizdir yine.

tamameeen katılıyorum size.. böyle durumlarda ya filmlere ya internete suç atarlar.. ama neden kötüler örnek alınırki.. herkesin aklı var.. bizmde facemiz var.. sorunsuz şekilde dvm ediyoruz. ailelerimiz ekli..uzaktaki akrabalarımız.. muhabbetim olmayan kimseler yok.. yapsak yaparız zaten.. ona sölemye gerek yok.. gizli gizli başka isimlerle de girilir başka şeyler yapılır.. sorun internet değilll.. internet biter başka şeyler başlar..

bence sevgiliniz internet ortamını farklı biliyo.. kendi başka şeyler yaptıgı için o ortamları farklı blio olabilir. işiniz internetle alakalıyken nasıl bırak diebilir.. babam annem bile internet öğrenme derdinde.. çağımız belli.. mutlaka lazım olcak şeyler.. kötü kullanlmadıgı süreceee

Ben böyle olacağını biliyordum ne yazık ki:26: Hemen su yüzüne çıkmaya çalıştı ve başardı da. İleri de daha büyük sıkıntılar doğuracak sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…