- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Lanet olası feys ve twit.Nasıl kanıtlarsın onu bilemiyorum tatlım ama iki taraf da kesin bi şekilde bu zıkkımlardan vazgeçmediği sürece sorunlar bitmiyor.
Kuzum kıyamam çok hoşsun sevgilin demek ilerde net ile ilgili sorunlar yaşamış tepkisi bundan ortak yol bulmak lazım herşeyin kötü tarafından bakmamak gerek sen de onun net le olan ilişkisini kes emin ol internette huzuru kaçıracak o kadar cok sey var kı daha mutlu olacagınızdan eminim ortak yol bulun ve kısıtlı siteler ile baglantıda bulunun daha hayırlı olur bence :)
sevgili değil koca sanki, sevgililerinizin hayatınıza bu kadar müdahele etmelerine nasıl izin veriyorsunuz anlamam . ben doğru bildiğimi yaptığıma inandıktan sonra kocam olsa sallamam ya kimse karışamaz bana
sevgilin de abartmış.. bence hakkı yok bu kadar karışmaya.. onu karşına al ve konuş. eğer konuşmak yerne bağırmayı tercih ediyorsa zaten diyecek bir şey de yoktur. sana yazık olur
Canım benim, daha 6 aylık bir sevgili için değmez inan bana.. Şimdi bunları sorun eden adam evlenince kafanı camdan çıkartmaz benden söylemesi.. Ayrıca kendisi de bir güzel girer internetine sana da laf söyletmez.. Ki sen paranı internet yoluyla kazanan birisin, buna saygı göstermeyen adam dan hayır gelmez.. Kimseye de bir şey ispatlamak zorunda değilsin..
Ben çalışmıyorum, üniyi bitirdim daha iş bulamadım o yüzden bütün gün evdeyim.. Face yok, twit yok ama devamlı netteyim, oyun filan oynuyorum, kk ya giriyorum, haber sitelerine bakıyorum vs... 6 senelik sevgilim(sözlüm) daha ağzını açıp bana böyle bir şey dememişken, 6 aylık sevgilinin kendinde bu cüreti nasıl bulduğunu da merak etmiyor değilim.
Sana saygısını en baştan belli etmeye başlamış. Yolun daha çok başındasın, eminim sana ve seçimlerine daha çok saygı duyan birileri çıkar karşına..
sevgilin sana güveni azalmış olabilir buna neden olan bir olay yaşamışsanız
yanlıs anlamayın ama resımdekı sızsenız eger sosyal medyada bu tarz pozlar veren bır ınsanın sevgılı olsam ınternetle ılıskısının kesılmesını aynı sekılde ısterdım.
yanlıs anlamayın ama resımdekı sızsenız eger sosyal medyada bu tarz pozlar veren bır ınsanın sevgılı olsam ınternetle ılıskısının kesılmesını aynı sekılde ısterdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?