internet sorunu

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba.. direk konuya girmek istiyorum.. sevgilim benim internete girmemden çok rahatsız bunu çok sıkıntı yapıyor kendisine..
dün akşam kendisinden msn şifresini istedim ve girdim bunun 2 senedir face kullanmadığını biliyorum merak ettim facebookunu aktif hale getirdim listesinde kimse yok fakat iki tane resim var ve üzerinde yaklaşık 5 ay önce güncellendi yazıyor bana her seferinde facebooka lanetler okuyan adam hatta sadece face değil interneti icat edene bile belalar savuran adam girmiş ve 5 ay önce foto bile güncellemiş ben şok oldum biz 6 ay önce çıkmaya başladık ve bana facebookumu kapattırdı msn şifremi değiştirdi ben bir daha adını dahi anmamışken kendisi girmiş foto bile eklemiş. benimde 2 sene önce kullandığım twitterımı geçen gün akitf hale getirip en yakın arkadaşıma telefonla ulaşamadığım için açıp ona mesaj atıp geri deaktif ettiğim için bana etmediğini bırakmamıştı üstelik ben twitteri kullanmıyorum bile ara ara açıp bakıyordum sadece dün akşam neler saydı banaa sen mele yüzlü bi yalancısın benden gizledin diye oysaki ben onun facebookuna girmiş olmasını soğukkanlılıkla karşıladım söylediğimde bana yemin etti girmedim eğer girmişsemde sadece batak oynamak için girmişimdir diye.. onun evinde net yok ve biz 5 ay önce yeni sevgiliydik ve bu konularda sürekli ahkam kesiyordu bana aklım karmakarışık oldu üstelik buna rağmen ben twittera girip arkadaşıma mesaj attım diye bana söylemediğini bırakmadı ve orada herşey zaten kayıtlı ne zaman girdiğim twit attığım herşey yazılı buna rağmen sen benden bunu gizledin deyip haklı konumuna koymaya çalışıyor kendisini çıldırmak üzereydim dün gece ve bana diyorki o interneti hayatından çıkaracaksın yoksa ben yokum diyor ben internet üzerinden proje hazırlayıp gönderiyorum ve bu işten para kazanıyorum bana beni ilgilendirmez kapatacaksın yoksa bu lanet olası internet bizi asla mutlu etmeyecek diyor o kadar orada kaldım ki lütfen bana yardımcı olun zaten girdiğim bi kadınlar klübü var onun dışında üyeliğim olan hiçbir sosyal paylaşım sitesi yok buna nasıl kanıtlayabilirm ben bnu offf

Lanet olası feys ve twit. Nasıl kanıtlarsın onu bilemiyorum tatlım ama iki taraf da kesin bi şekilde bu zıkkımlardan vazgeçmediği sürece sorunlar bitmiyor.

Kuzum kıyamam çok hoşsun sevgilin demek ilerde net ile ilgili sorunlar yaşamış tepkisi bundan ortak yol bulmak lazım herşeyin kötü tarafından bakmamak gerek sen de onun net le olan ilişkisini kes emin ol internette huzuru kaçıracak o kadar cok sey var kı daha mutlu olacagınızdan eminim ortak yol bulun ve kısıtlı siteler ile baglantıda bulunun daha hayırlı olur bence :)

sevgili değil koca sanki, sevgililerinizin hayatınıza bu kadar müdahele etmelerine nasıl izin veriyorsunuz anlamam . ben doğru bildiğimi yaptığıma inandıktan sonra kocam olsa sallamam ya kimse karışamaz bana

sevgilin de abartmış.. bence hakkı yok bu kadar karışmaya.. onu karşına al ve konuş. eğer konuşmak yerne bağırmayı tercih ediyorsa zaten diyecek bir şey de yoktur. sana yazık olur

Lanet olası feys ve twit. Nasıl kanıtlarsın onu bilemiyorum tatlım ama iki taraf da kesin bi şekilde bu zıkkımlardan vazgeçmediği sürece sorunlar bitmiyor.

canım twitim ve facem zaten kapalı benim girdiğim tek site burası oda net kullanmıyor normalde ama benim arkadaşıma ulaşabilmem için twitimi aktif hale getirip tekrar deaktif ettiğimi zaten biliyor kendisi kendisininde sadece facesi vardı onu kapatmıştı hiç kullanmıyordu ama benim internette olmam bile onun huzurunu kaçırıyor emin olamıyor benden off

Canım benim, daha 6 aylık bir sevgili için değmez inan bana.. Şimdi bunları sorun eden adam evlenince kafanı camdan çıkartmaz benden söylemesi.. Ayrıca kendisi de bir güzel girer internetine sana da laf söyletmez.. Ki sen paranı internet yoluyla kazanan birisin, buna saygı göstermeyen adam dan hayır gelmez.. Kimseye de bir şey ispatlamak zorunda değilsin..

Ben çalışmıyorum, üniyi bitirdim daha iş bulamadım o yüzden bütün gün evdeyim.. Face yok, twit yok ama devamlı netteyim, oyun filan oynuyorum, kk ya giriyorum, haber sitelerine bakıyorum vs... 6 senelik sevgilim(sözlüm) daha ağzını açıp bana böyle bir şey dememişken, 6 aylık sevgilinin kendinde bu cüreti nasıl bulduğunu da merak etmiyor değilim.

Sana saygısını en baştan belli etmeye başlamış. Yolun daha çok başındasın, eminim sana ve seçimlerine daha çok saygı duyan birileri çıkar karşına..

canım benim çok sağol kullandığım tek site burası ama o internette bulunmamı bil kendisine sıkıntı ediyor ondan vazgeç diyor ve bunu bana kanıtla diyor çok abartıyor bence sonuçta girdiğim yerler belli yaptığım işten bile vazgeçmemi bekliyor çok yoruldum bu durumdan

Son düzenleme:
sevgili değil koca sanki, sevgililerinizin hayatınıza bu kadar müdahele etmelerine nasıl izin veriyorsunuz anlamam . ben doğru bildiğimi yaptığıma inandıktan sonra kocam olsa sallamam ya kimse karışamaz bana

ben zaten gerçekten istediğim birşeyden zaten vazgeçmem ama face twit benim sevgilimden önemli değil zaten kapattım benim tek sıkıntım ona bunu kanıtlayabilmek yani emin olmasını sağlamak

sevgilin de abartmış.. bence hakkı yok bu kadar karışmaya.. onu karşına al ve konuş. eğer konuşmak yerne bağırmayı tercih ediyorsa zaten diyecek bir şey de yoktur. sana yazık olur

canım ayrı şehirlerdeyiz malesef sevgilim anlayışlı biridir en kısa zamanda buluşacağız zaten oturup konuşacağız ama bazen çok fevri davranabiliyor bağırabiliyor

Son düzenleme:

canım benim benimde facem ve twitim yok sadece kk'ya giriyorum film izliyorum bloglara bakıyorum (moda,makyaj v.s) ama bana güvenmiyor sanki her konuda çok uyumluyuz ama bu sorunu çözemedik bi türlü her konuda anlayışlı birisi ama bu konuda ben tatmin edemiyorum onu ve bu sorunu aşarsak çok mutlu olacağımızı biliyorum:26:

yanlıs anlamayın ama resımdekı sızsenız eger sosyal medyada bu tarz pozlar veren bır ınsanın sevgılı olsam ınternetle ılıskısının kesılmesını aynı sekılde ısterdım.

Face twitter kapatmak çözüm değil, yasaklamak da. Çözüm birbirine güvenmek. Bugün interneti kapatan , yarın da sokağa çıkmanızı istemez. Bu kadar kıskançlık sizi sevdiğini değil hasta olduğunu gösterir. Benim de eşimin de birsürü hesabı var sitelerde. Karıştırmam, şifresini de bilmem. Ben güveniyorum kendime de ona da. Güvenimi kıracak birşey yaparsa da kapı orada.

sana bu kadar karışma hakkını kim verdiğini soramadınız mı

ne demek onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın

kendi niye face de resim güncellemiş o zaman

bana bu şekilde kısıtlama getiren adama asıl ben güvenmem demek ki ne haltlar yiyorsa internette yakalanma riskini düşürmek için seni kısıtlıyor

yarın öbür gün o fink atar nette ohh tanışma siteleri kızlar msnler sende beni internetten bile kıskanıyor canım sevgilim diye gezersin ortada

en sinir olduğum şeydir kısıtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…