• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet sorunu

zaten sevgilinin internete karşı bu kadar tepkili olmasının altında bir şeyler olmalı
internet doğru kullanıldığında hayatımıza kolaylık getiren artık her evde olan bir teknoloji
kendine güvenemediği için size de güvenmiyor galiba
umarım hakkınızda hayırlısı olur
:34:

güven sorunuu mu var canımm sevgilinin yanii bu kdar ısrarla yasaklama yapmasııı bunu ifade ediyor.Nasıl ikna edersinn bilmiyorumm ama zor bir konu canımm.bir şekilde ona anlatman rahatlatman gereklii sanırım.:44:

cnm sevgilin bu kadar küçük bişeyi neden bu kadar büyütmüş anlamadım.
twittera girmenden ne kötülük çıkabilir ki yani :S
bence hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme.

Büyük konuşuyorsunuz :34::34:..bir kaç yıl sonra eğer hatırlarsanız burdaki yazınızı okuyun..
benim sevgili zamanlarım geçti. Sevgilim bana asla karışamazdı. Bir tane çok yakışıklı erkek vardı sevgilimden de yakışıklı hatta sevgilim hep ona ben de senin gibi yakışıklı olsam derdi.ben sevgilim varken de hani onu değil beni al gibisinden yapıyordu ama ben onun hareketlerini ağabey gibi karışıcı herşeyime laf eden tarzında gördüm çok itici geldi bana. ben sevgilimden ayrıldım hatta sevgilim de çok uzaklara gitti sonra bu sefer onu kabul edeceğimi sandı sanki boşta kalamam da. Mecburum sanki erkeklere neyse. Gene red ettim onu tabiki. Ben bırak aşkı bir elektirik bile alamadım böyle karışıcı hareketler falan ne bilim sevgili mi arıyor kız kardeş mi arıyor.
Sırf elaleme yakışıklı sevgilim var gibi görünüp hava mı atacaktım. Ben eğlenmedikten sonra. Mühim olan kalbin mutlu olması elalemi takmam ben. Yalnız kaldım sonrasında hep. Taki eşimle evlenene kadar. Eşim bana güvenir ben de ona güvenirim. Birbirimize karışmayız herkes bireysel özgür ama birlikte hoş vakit geçiririz. Benim aşktan anladığım bu diğer türlüsü ağabey kız kardeş gibi oluyor. Başına baba kesilmiş gibi ne öyle.
Sana güvenene güveneceksin.
Sana güvenmeyene güvenmeyeceksin. Kesin bir haltı çıkar sonra demedi demeyin. Erkek arkadaşın bana güvensin diye uğraşacağına sen ona güvenme kendini sağlama al.

Back
X