• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet sorunu

yanlıs anlamayın ama resımdekı sızsenız eger sosyal medyada bu tarz pozlar veren bır ınsanın sevgılı olsam ınternetle ılıskısının kesılmesını aynı sekılde ısterdım.

saçmalamayın lütfen o sadece hareketli bir avatar ben değil öyle bir poz vermek kendi fotografımı bile paylaşmıyorum burada kimseyle ....

canım sana bu kadar tepki göstermesi çok komik ve saçma..kuzenime de sevgilisi böyle basladı sonra inan dışarı adım attırmaz hale geldi sıktıkça sıktı kız delirecekti kafasını sedefler bastı 10 kilo verdi her gece kavga edip stres yapıp durmaktan..6 ay için değmez ki bence bu çok ikiyüzlüce bi davranış sana interneti hayatından çıkar diyecek ama kendi girecek face e falan..bide bişey saklıyo olmasın senin bunu faceinden falan öğrenmenden korkuyodur belki bence 6 ayda tam olarak tanıyamazsınbi insanı..çok seviyorum diyip gözünü kapama bi dışarı çık olaya daha geniş açıdan bak görürsün ne kadar mantıksız olduğunu..ne yaparsan yap ama böyle kendini hayatını onun için değiştirme seni ilk sevdiği zamanki gibi sevsin kuzenimin çektiklerini ben biliyorum oyüzden bu kadar sert biraz tepkim tabiki insanların ilişkilerinde yaşadıklarını bilemeyiz ama bu kadar karıştırma kendine sonra boğar seni kısıtlaya kısıtlaya

benım sıze yazdıgım cevabın karsılıgı sacmalamayın mıdır?konusmalarınıza dıkkat etmenızı rıca ederım.ustelık sacmalayan ben degılken

ortada saçmalayan yok o zaman siz benim sorunuma yardımcı olacaksanız olun konumu dikkatli okusaydınız anlardınız sosyal paylaşım sitesi olarak sadece burada üyeliğim var ve burada bile kendi fotolarımı paylaşmıyorum ben .... sıkıntıma yardımcı olup farklı kişilerden farklı fikirler almak için açtım ben bu konuyu avatarımın eleştirilmesi için değil ...

Son düzenleme:
ortada saçmalayan yok o zaman siz benim sorunuma yardımcı olacaksanız olun konumu dikkatli okusaydınız anlardınız sosyal paylaşım sitesi olarak sadece burada üyeliğim var ve burada bile kendi fotolarımı paylaşmıyorum ben .... sıkıntıma yardımcı olup farklı kişilerden farklı fikirler almak için açtım ben bu konuyu avatarımın eleştirilmesi için değil ...

ben sıze bır soru sordum ustelık nazık bır sekılde.sızın cevabınız uzerıne de konu buraya geldı.dıkkatlı okudum merak etmeyın.farklı bır kısı olarakta farklı bır gozle baktım olaya.begenıp begenmemek sıze kalmıs.

ben sıze bır soru sordum ustelık nazık bır sekılde.sızın cevabınız uzerıne de konu buraya geldı.dıkkatlı okudum merak etmeyın.farklı bır kısı olarakta farklı bır gozle baktım olaya.begenıp begenmemek sıze kalmıs.

siz konuma göre bir cevap verin o zaman avatarıma göre değil bana yardımcı olun bu konuda ne yapabilirim sizce sevgilimin güvenini kazanmak için:34: ayrıca üslubum kırıcı olduysa kusura bakmayın çok gerginim

Son düzenleme:
Bir insanın hayatınıza yasaklar koymasına nasıl izin verebiliyorsunuz? Bana yapılsa hakaret sayarım. Benim aklım, fikrim yok mu ki, ne yapıp ne yapmayacağımı bilmeyeyim? Bir de size güvenmiyormuş. Ne sanıyor, onun fark etmediği ilk anda aldatacağınızı filan mı? Korkusu ne yani anlamadım. Densizin biri size bir şeyler yazdı diye olamaz bu kadar güvensizlik. Sizin ne suçunuz var bu konuda? Kusura bakmayın ama bu kadar baskıcı, güvensiz, üstelik yalan da söyleyen biriyle yaşanacak ilişki de, kurulacak gelecek de bana hiç iç açıcı görünmüyor. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Bir de sürekli interneti suçlarlar ya, insanda akıl denen, irade denen bir şey var yahu! Olay internette değil, onu nasıl kullandığında, insanın nasıl bir düşünce ve ahlak yapısına sahip olduğunda.

canım sana bu kadar tepki göstermesi çok komik ve saçma..kuzenime de sevgilisi böyle basladı sonra inan dışarı adım attırmaz hale geldi sıktıkça sıktı kız delirecekti kafasını sedefler bastı 10 kilo verdi her gece kavga edip stres yapıp durmaktan..6 ay için değmez ki bence bu çok ikiyüzlüce bi davranış sana interneti hayatından çıkar diyecek ama kendi girecek face e falan..bide bişey saklıyo olmasın senin bunu faceinden falan öğrenmenden korkuyodur belki bence 6 ayda tam olarak tanıyamazsınbi insanı..çok seviyorum diyip gözünü kapama bi dışarı çık olaya daha geniş açıdan bak görürsün ne kadar mantıksız olduğunu..ne yaparsan yap ama böyle kendini hayatını onun için değiştirme seni ilk sevdiği zamanki gibi sevsin kuzenimin çektiklerini ben biliyorum oyüzden bu kadar sert biraz tepkim tabiki insanların ilişkilerinde yaşadıklarını bilemeyiz ama bu kadar karıştırma kendine sonra boğar seni kısıtlaya kısıtlaya

canım sevgilimin beni önemsediği için bunu takıntı ettiğini biliyorum ama bazen çok yersiz tepkilerde verebiliyor sonuçta ben kendimden eminim ve hata yapacak birşey yapmıyorum nette bunu ona ıspatlamak istiyorum

canım sevgilimin beni önemsediği için bunu takıntı ettiğini biliyorum ama bazen çok yersiz tepkilerde verebiliyor sonuçta ben kendimden eminim ve hata yapacak birşey yapmıyorum nette bunu ona ıspatlamak istiyorum

güvenini kazanmaktan önce neden facede resim güncelledin diye sormanız gerekmez mi

Bir insanın hayatınıza yasaklar koymasına nasıl izin verebiliyorsunuz? Bana yapılsa hakaret sayarım. Benim aklım, fikrim yok mu ki, ne yapıp ne yapmayacağımı bilmeyeyim? Bir de size güvenmiyormuş. Ne sanıyor, onun fark etmediği ilk anda aldatacağınızı filan mı? Korkusu ne yani anlamadım. Densizin biri size bir şeyler yazdı diye olamaz bu kadar güvensizlik. Sizin ne suçunuz var bu konuda? Kusura bakmayın ama bu kadar baskıcı, güvensiz, üstelik yalan da söyleyen biriyle yaşanacak ilişki de, kurulacak gelecek de bana hiç iç açıcı görünmüyor. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Bir de sürekli interneti suçlarlar ya, insanda akıl denen, irade denen bir şey var yahu! Olay internette değil, onu nasıl kullandığında, insanın nasıl bir düşünce ve ahlak yapısına sahip olduğunda.

canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın kendimi ezdirmek değil asla ama takıntı yapıp duruyor bunu sevgilim bu sorun dışında herşey çok güzel ama bu sorunu aşmak için ne yapabilirim inanın fikirlere ihtiyacım var çok çaresiz kaldım onuda kaybetmek istemiyorum :50:

merhaba.. direk konuya girmek istiyorum.. sevgilim benim internete girmemden çok rahatsız bunu çok sıkıntı yapıyor kendisine..
dün akşam kendisinden msn şifresini istedim ve girdim bunun 2 senedir face kullanmadığını biliyorum merak ettim facebookunu aktif hale getirdim listesinde kimse yok fakat iki tane resim var ve üzerinde yaklaşık 5 ay önce güncellendi yazıyor:53: bana her seferinde facebooka lanetler okuyan adam hatta sadece face değil interneti icat edene bile belalar savuran adam girmiş ve 5 ay önce foto bile güncellemiş ben şok oldum biz 6 ay önce çıkmaya başladık ve bana facebookumu kapattırdı msn şifremi değiştirdi ben bir daha adını dahi anmamışken kendisi girmiş foto bile eklemiş. benimde 2 sene önce kullandığım twitterımı geçen gün akitf hale getirip en yakın arkadaşıma telefonla ulaşamadığım için açıp ona mesaj atıp geri deaktif ettiğim için bana etmediğini bırakmamıştı üstelik ben twitteri kullanmıyorum bile ara ara açıp bakıyordum sadece dün akşam neler saydı banaa sen mele yüzlü bi yalancısın benden gizledin diye oysaki ben onun facebookuna girmiş olmasını soğukkanlılıkla karşıladım söylediğimde bana yemin etti girmedim eğer girmişsemde sadece batak oynamak için girmişimdir diye.. onun evinde net yok ve biz 5 ay önce yeni sevgiliydik ve bu konularda sürekli ahkam kesiyordu bana aklım karmakarışık oldu üstelik buna rağmen ben twittera girip arkadaşıma mesaj attım diye bana söylemediğini bırakmadı ve orada herşey zaten kayıtlı ne zaman girdiğim twit attığım herşey yazılı buna rağmen sen benden bunu gizledin deyip haklı konumuna koymaya çalışıyor kendisini:47: çıldırmak üzereydim dün gece ve bana diyorki o interneti hayatından çıkaracaksın yoksa ben yokum diyor:47: ben internet üzerinden proje hazırlayıp gönderiyorum ve bu işten para kazanıyorum bana beni ilgilendirmez kapatacaksın yoksa bu lanet olası internet bizi asla mutlu etmeyecek diyor o kadar orada kaldım ki lütfen bana yardımcı olun zaten girdiğim bi kadınlar klübü var onun dışında üyeliğim olan hiçbir sosyal paylaşım sitesi yok buna nasıl kanıtlayabilirm ben bnu offf:14:

ErkEk arkadaşınla bir anlaşma yaPa bilirsin. İzin verdigi siteler ornegi burası gibi ve izin vermediği siteleri ortak bir karar verin. Onun istemediği siteleri iste Facebook, msn su bu kilitleyecek (blok diyoruz biz ama türkcesi neydi..hatırlamıyorum) bu arada aynı şey onun icinde geçerli olsun

canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın kendimi ezdirmek değil asla ama takıntı yapıp duruyor bunu sevgilim bu sorun dışında herşey çok güzel ama bu sorunu aşmak için ne yapabilirim inanın fikirlere ihtiyacım var çok çaresiz kaldım onuda kaybetmek istemiyorum :50:

Bir suçunuz yokken alttan alıp, onun güvenini kazanmaya çalışmak bence yapacağınız en büyük hata. Tabi ki kestirip atın, ilişkinizi bitirin demek istemiyorum. Bence yapmanız gereken onu karşınıza alıp konuşmak, öyle taktikten filan pek anlayan bir insan değilim. Kartların tamamen açık oynanmasından yanayım. Siz açık olun, o da sizin kadar ilişkinizi önemsiyorsa size saygı duyup, güvenmeyi öğrenir zaten. Sağlam bir ilişkinin temeli bunlar değil midir? Sorun bakalım size hiç yasak koymasa sizin ne yapacağınızı zannediyormuş? Sizin karakterinize güvenmiyor muymuş? Tartışmadan konuşun ama =) İnsan güvenmediği birine saygı duymaz bence. Saygı olmadan da aşkmış, sevgiymiş hepsi hikaye.

ErkEk arkadaşınla bir anlaşma yaPa bilirsin. İzin verdigi siteler ornegi burası gibi ve izin vermediği siteleri ortak bir karar verin. Onun istemediği siteleri iste Facebook, msn su bu kilitleyecek (blok diyoruz biz ama türkcesi neydi..hatırlamıyorum) bu arada aynı şey onun icinde geçerli olsun

biz zaten bu kararı ilişkimizin başında aldık facem kapandı msn ise şifresini biliyor girdiğim tek site burası kendisinin neti yok zaten

canım ilişkiniz daha 6 aylık çok yeni olmasına rağmen hemen baskı kurmaya başlamış üzerinde güvenen insan asla yapmaz bunu:20:biz eşimle 5 yıl çıktık 2 yıl nişanlı kaldık hiçbir zaman neti vs üniversitedeki erkek arkadaşlarımla konuşmamı bile kısıtlamadı....bende aynı şekilde onu kısıtlamadım önemlı olan güvendir diye düşünüyorum....ben sadece eşime çıkarken nereye gittiğimi kimle gittiğimi söylerdim oda benim içime sinmediği için söyleyeceksin bile demezdi...erkek arkadaşında sana karşı güven yok sabah birgün evlensende bu adam neti sana yasak eder 7 sinde neyse 70inde öyledir insanlar değişmez kafana takma yıpratma kendini,sen kendine güvendikten sonra sorun yok...erkek arkadaşının bunu anlaması lazım ama zor gibi:19:

sordum canım ben girmedim ki girdiğim zaman seninle sevgili değildik henüz diyor

ne kadar süredir birliktesiniz ?

sanırım ilişkiniz yeni başlarda bu kadar hayatına müdahale etmesine izin verirsen yarın öbür gün önüne geçemezsin bi bakmışsın kişiliğin isteklerin

yaptıkların ve yapacakların onun kontrolü altında onun izin vermeleriyle sınırlı bu da seni mutsuz eder

face filan haklı sebepleri olabilir ama rica edebilir girmeni istemiyorum diyebilir hoşlanmıyorum diyebilir

ama hayır internete giremezsin yapamazsın edemezsin diyemez

bi ilişki nasıl başlarsa öyle gider ve inan bu sadece int kısıtlı kalmaz

o yüzden sen kendinden eminsen o da emin olmak zorunda

Bir suçunuz yokken alttan alıp, onun güvenini kazanmaya çalışmak bence yapacağınız en büyük hata. Tabi ki kestirip atın, ilişkinizi bitirin demek istemiyorum. Bence yapmanız gereken onu karşınıza alıp konuşmak, öyle taktikten filan pek anlayan bir insan değilim. Kartların tamamen açık oynanmasından yanayım. Siz açık olun, o da sizin kadar ilişkinizi önemsiyorsa size saygı duyup, güvenmeyi öğrenir zaten. Sağlam bir ilişkinin temeli bunlar değil midir? Sorun bakalım size hiç yasak koymasa sizin ne yapacağınızı zannediyormuş? Sizin karakterinize güvenmiyor muymuş? Tartışmadan konuşun ama =) İnsan güvenmediği birine saygı duymaz bence. Saygı olmadan da aşkmış, sevgiymiş hepsi hikaye.

aynı fikirdeyiz tatlım saygı sevgi olmadan hiçbişeyin olacağına inanmıyor ki biz saygıyı korumaya hep özen gösteriyoruz ama bu internet meselesi yüzünden her seferinde tartışıyoruz dediklerinizi aynen soracağım ona ve yüyüze açık açık konuşacağım dediklerinizde çok haklsınız çok teşekkür ederim

Back
X