merhaba.. direk konuya girmek istiyorum.. sevgilim benim internete girmemden çok rahatsız bunu çok sıkıntı yapıyor kendisine..
dün akşam kendisinden msn şifresini istedim ve girdim bunun 2 senedir face kullanmadığını biliyorum merak ettim facebookunu aktif hale getirdim listesinde kimse yok fakat iki tane resim var ve üzerinde yaklaşık 5 ay önce güncellendi yazıyor

bana her seferinde facebooka lanetler okuyan adam hatta sadece face değil interneti icat edene bile belalar savuran adam girmiş ve 5 ay önce foto bile güncellemiş ben şok oldum biz 6 ay önce çıkmaya başladık ve bana facebookumu kapattırdı msn şifremi değiştirdi ben bir daha adını dahi anmamışken kendisi girmiş foto bile eklemiş. benimde 2 sene önce kullandığım twitterımı geçen gün akitf hale getirip en yakın arkadaşıma telefonla ulaşamadığım için açıp ona mesaj atıp geri deaktif ettiğim için bana etmediğini bırakmamıştı üstelik ben twitteri kullanmıyorum bile ara ara açıp bakıyordum sadece dün akşam neler saydı banaa sen mele yüzlü bi yalancısın benden gizledin diye oysaki ben onun facebookuna girmiş olmasını soğukkanlılıkla karşıladım söylediğimde bana yemin etti girmedim eğer girmişsemde sadece batak oynamak için girmişimdir diye.. onun evinde net yok ve biz 5 ay önce yeni sevgiliydik ve bu konularda sürekli ahkam kesiyordu bana aklım karmakarışık oldu üstelik buna rağmen ben twittera girip arkadaşıma mesaj attım diye bana söylemediğini bırakmadı ve orada herşey zaten kayıtlı ne zaman girdiğim twit attığım herşey yazılı buna rağmen sen benden bunu gizledin deyip haklı konumuna koymaya çalışıyor kendisini

çıldırmak üzereydim dün gece ve bana diyorki o interneti hayatından çıkaracaksın yoksa ben yokum diyor

ben internet üzerinden proje hazırlayıp gönderiyorum ve bu işten para kazanıyorum bana beni ilgilendirmez kapatacaksın yoksa bu lanet olası internet bizi asla mutlu etmeyecek diyor o kadar orada kaldım ki lütfen bana yardımcı olun zaten girdiğim bi kadınlar klübü var onun dışında üyeliğim olan hiçbir sosyal paylaşım sitesi yok buna nasıl kanıtlayabilirm ben bnu offf