internet sitelerinde yazı yazarak para kazananlar

cevap veren yok:umursamaz:

canım zaten benim dediğimle senin dediğin aynı şey , sen reklam işiyle pek ilgilenmediğini söylemişsin.
blog yada makale yazmayla ilgili bişey bulursam paylaşıcam.

Son düzenleme:
ben bir sitede yazıyordum ismini vermek dogru mu bilmiyorum. yazı gonderıyorsunuz ve onaydan gectıkten sonra sıteye eklenıyor. sonra sıtenın reklam gelırlerınden yazınızın okunma oranına gore pay alıyorsunuz.

kızlar henuz 50 mesajı gecmedıgımden gonderdıgınız ozel mesajlara cevap yazamıyorum :1no2:

ya simdi baktimda bisi dicemde ayip olcak sanirim uzgunum..... aylik filan ne kadar kazanilio birde cogu kez onaylaniomu standart mi yoksa yazi sayilari. ben aciklamalarsan bisicik anlamadim:tomato:

aylık kazanc gonderdıgın yazıların okunma oranına baglı canım. okunma oranına gore sıtenın reklam gelırınden pay alıyorsun. yanı yazılarn ne kadar cok okunursa kazancın okadar artıyo. yuksek bısıler beklemeyın..

evet site dogru. sistemde birçok site var istediğini seçip yazını yollayabilirsin. günlük yollama sınırı yok eger gonderdiğin sitenin standartlarına uygunsa yayınlanır

Reklamın kotayı doldurduğunu ve karşılığında 20 lira gibi bişi verdiklerrini duydum .Nette bir tanıdığımda günde 50 habere 300 lira ayda dediler diye anlatıyordu

reklam isi banada cok zor gorundur ve tirstim.. (Nette bir tanıdığımda günde 50 habere 300 lira ayda dediler diye anlatıyordu) bu nasil bisi peki....

yazı yazıp yayınlanması zevkli bana göre.. reklam izlemek çok sıkıcı olabilir. :1rolleyes: verdiğim siteye yazan var mı kızlar?? birbirimizin yazdıklarını okuyarak okunma oranlarımızı arttırabiliriz.. aklinialirimsmile :sm_cool:

evet canım ben de merak ettim ayrıntılı yazarmısın

siteye güvenebiliriz yani öyle mi,işyerınde kısıtlı benim internetim bakamıyorum o bakımdan üyelıkte banka hesap no kımlık no vs istenıyor mu
ödemeleri banka hesabına mı aktarıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar incelemek isteyenler olursa yazdigim yazilardan kazanclarimi buraya kopyalayabilirim. belki yazmaya deger mi karar vermenizi kolaylastirir..

kizlar incelemek isteyenler olursa yazdigim yazilardan kazanclarimi buraya kopyalayabilirim. belki yazmaya deger mi karar vermenizi kolaylastirir..

canım sanırım çok az bir miktar kazanılıyormuş
ben bu işi hem zevk için yapmak istıyorum hem de ufak bir katkı için
ben merak edıyorum ne kadar kazanıldıgını:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…