- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- 698
tesekkurler tatlım eve gidince bakacağım siteden benim de yazılarım var
mesela metin olark en az kaç kelıme yazmalısın
kelime sınırlaması yok. ama içerik ne kadar zengin olursa yayına alma olasılıkları artıyor.. bazen çok gereksiz yazıları da yayınlıyorlar denemek için göndermişliğim var kaydirigubbakcemile2 daha hiç yayınlanmayan yazım olmadı.
kelime sınırlaması yok. ama içerik ne kadar zengin olursa yayına alma olasılıkları artıyor.. bazen çok gereksiz yazıları da yayınlıyorlar denemek için göndermişliğim var kaydirigubbakcemile2 daha hiç yayınlanmayan yazım olmadı.
kizlar ozelden yazdiklariniza cevap yazamiyorum.. :1no2: site guvenli canim zaten iban numarasiyla sifre vs baska bilgiler olmadan herhangi bir zarar verilebilecegini sanmiyorum. iban numarasi hesap numarasi sonucta bence. ben henuz vermedim iban numarami paralar biriksin istiyorum biraz ama verip parasini alan tanidigim var. yerimseniben sitenin cok fazla yazari var istedigin yerden okuyabilirsin hic bir kotu yorum gormedim simdiye kadar. sozluklerden ozellikle site hakkindaki yorumlara bakabilirsin
sitenin adresini bende alabilirmiyim?simdiden tesekkurler..
evet ıban numaranızı paranızı almak ıstedıgınız zaman verebılırsınız. paranızı yatırmaları ıcın 20doları gecmenız yeterlı ama paranın onların elıne gecmesı 60gun suruyor bu da 60gun sonra sıze yatrmalarını gerektırıyor. bu durum sıte reklam gelırlerınden para kazandığı için ortaya çıkıyor kazandığının yuzde 70ini okunma oranlarımıza gore bizlere dagıtıyor.
ya benim mail adresimi kabul etmio
canım hıc denemedım bılmıyorum isim nasıl degıstırılır. sıteye baktım ama bı bılgı bulamadım ıstersen maıl ıle sor. gonderdın sanırım ılk yazını sositososito adını verırsen yazılarını okumak ısterım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?