internet sitelerinde yazı yazarak para kazananlar

kızlar güvenilir bir site verdiğiniz banka hesabına veya posta çeki ile gönderiyorlar sitesine girip inceleyin biraz canlar herşey yazıyor a.s.

tesekkurler tatlım eve gidince bakacağım siteden benim de yazılarım var
mesela metin olark en az kaç kelıme yazmalısın

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkurler tatlım eve gidince bakacağım siteden benim de yazılarım var
mesela metin olark en az kaç kelıme yazmalısın

kelime sınırlaması yok. ama içerik ne kadar zengin olursa yayına alma olasılıkları artıyor.. bazen çok gereksiz yazıları da yayınlıyorlar denemek için göndermişliğim var kaydirigubbakcemile2 daha hiç yayınlanmayan yazım olmadı.

saol cnm

Bende inceliyorum..Bakalım deneyeceğim..Sizin yazılarınızıda okuyacağım..Bilgiler için teşekkürler..

IBAN nosunu istiyor site sen siteye yazmısmıydın
güvenli olur mu acaba?

kizlar ozelden yazdiklariniza cevap yazamiyorum.. :1no2: site guvenli canim zaten iban numarasiyla sifre vs baska bilgiler olmadan herhangi bir zarar verilebilecegini sanmiyorum. iban numarasi hesap numarasi sonucta bence. ben henuz vermedim iban numarami paralar biriksin istiyorum biraz ama verip parasini alan tanidigim var. yerimseniben sitenin cok fazla yazari var istedigin yerden okuyabilirsin hic bir kotu yorum gormedim simdiye kadar. sozluklerden ozellikle site hakkindaki yorumlara bakabilirsin

ay canım yaaa ne cok soru sordum degıl mı:)
tesekkurler cevapların ıcın
ıban numarasını sonradan da verebılıyoruz yanı oyle mı

sitenin adresini bende alabilirmiyim?simdiden tesekkurler..

canım önce pilli.com a üye oluyorsun ordan da bildirgeç ten yazıyorsun ben de daha yazmadım ama ılk denemem az sonra

evet ıban numaranızı paranızı almak ıstedıgınız zaman verebılırsınız. paranızı yatırmaları ıcın 20doları gecmenız yeterlı ama paranın onların elıne gecmesı 60gun suruyor bu da 60gun sonra sıze yatrmalarını gerektırıyor. bu durum sıte reklam gelırlerınden para kazandığı için ortaya çıkıyor kazandığının yuzde 70ini okunma oranlarımıza gore bizlere dagıtıyor.

saol cnm yaa
kaç haftadır bu işle ugrasıyordum sen olmasan beceremeyecektım
bır yazı ekledım bıle
ama ufak bır sorunum var adımı değiştiremıyorum(( o nasıl olucak tatlım:kedi:

canım hıc denemedım bılmıyorum isim nasıl degıstırılır. sıteye baktım ama bı bılgı bulamadım ıstersen maıl ıle sor. gonderdın sanırım ılk yazını sositososito adını verırsen yazılarını okumak ısterım aklinialirimsmile

sana adımı özel mesaj atacağım:)))

Bende böyle bişeyler yapmak istiyorum.Ama yazılarınızdan sitenin hangi site olduğunu anlayamadımbilmiyorumkismileZaten uyarı da yapılmış,yazmayın diye.Yardımcı olur musunuz?

cnm benimde hotmail uzantılı olduğu için kabul etmedi...gmail almak istedim ama o da mail adresi yazın dio...anlamadım ya..bu grip bende kafa bırakmadı galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…