internet sitelerinde yazı yazarak para kazananlar

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
kızlar selam
bu yolla gelir elde edenler var mı,bazı arkadaşlar bazı sitelere yazı yazarak para kazanıyorlarmış,nasıl oluyor kibilmiyorumkismile

bende cok merak ediyorum ve boyle bir is yapmak istiyorum ne kadar guvenilir ve dogrumu acep :) elif valla kac gundur bunu arastiriyorum iyiki actin bu konuyu

banada haber verin gız buralardayım aklinialirimsmile

anammm bir bilenn ciksa haberveririssss vermesinede kimse bilmio mu yafff

bende merak ediyorum valla bilmiyorumkismile
bi bilen çıksa sorsak... kaydirigubbakcemile5

bende cok merak ediyorum ve boyle bir is yapmak istiyorum ne kadar guvenilir ve dogrumu acep :) elif valla kac gundur bunu arastiriyorum iyiki actin bu konuyu

Açtım canım da kimse birşey yazmamış :1no2:

günaydın kızlar benim bir arkadaşım bir ara sanırım bahsettiğiniz bu işi yapıyordu. bir internet sitesine dekorasyon, moda v.b konularda yazılar yazıp gönderiyordu. kelime başına para alıyordu ama azdı. öğrenci olduğu dönemde yapıyordu. yazıların özgün olması yani kendi düşüncelerinden oluşması gerekiyordu. bir yerden kopyala yapıştır yapması yasaktı ayrıca yazısına resimde eklemek zorundaydı ama dediğim gibi az bir miktar alıyordu. çünkü yazıları fazla uzun da istemiyorlardı. sitenin adını unuttum kızlar kusura bakmayın.

birde reklam filan gibi seylere tikliyorsun yorum yaziyorsun onlardandaa para geliyormus off offf .....gerci benim askimmm biliyor, sanirim yazin bisilerden bahsediodu ama konusmuyoruz yaani yan odamda hem uyuyor hemde ben kusum ona:) 3 gun oldu. eger barisirsak sorcam ama 3 gundur gurur edip konusmuom ve bu iside soramadim

Reklam işi için reklam money diye bir site var sanırım ama o zaman sürekli pc başında durmak gerekıyor dıye biliyorum o bana pek cazip gelmedi ama yazı işi süpr olur

Günaydınnnn
Arkadaşına soramazmısın canım yaaa

blog yazarakta para kazanılıyormuş.
şu reklam tıklama işini bi araştırıcam kızlar,paylaşırım...

kimse anlatmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dun sordum .....tek kisi ile cok zormus ark cevresinizin iyi olmasi gerek. hem siz uye olcaksiniz hemde davet ettikleriniz. davet ettiklerinizde tiklayinca reklama filan onlardanda puan kazaniyormussunuz ama tek olunca zormus dedi netces yaa ...kimsede bilmio mu :a015:

reklam konusunda bilgi isteyenler bana ulaşabilir bayanlar:hulya:

cevap veren yok:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…