internet sitelerinde yazı yazarak para kazananlar

Arkadaşlar özelden sorarsanız hepinize göndericem adını.. Burdan takip edemiyorum bir de burdan yazmak yasak biliyorum ben

canım bıraz ayrıntılı yazar mısın sonra ılgılenenler ozelden site adini sorar.. mesela ne tur kıtap ozetlerı yazılıyor sıteye, özet basına mı para alınıyor?

kizlar ozel mesajlariniza cevap yazamiyorum :1no2: yazi gonderilen sitedeki adim wowo ordan da sorabilirsiniz sorularinizi yerimseniben yada ozel mesaj yerine buraya yazin hem herkes okusun.. a.s.

Son düzenleme:
Roman,film, sosyal kitaplar,felsefe,teknoloji kısaca aklınıza gelen herşeyin özet ve incelemesini yapıyorsunuz. Ben de daha yeni üye oldum. Yabancı bir site ama türkçe dil seçeneği de var yazdıklarınızın okunması gerekiyor biriken para paypala aktarılıyor. Burdan üye olup birbirimize destek olabiliriz hem de ek gelir kazanabiliriz. ısteyene davetiye gönderebilirim

hmm aklımıza gelen herşeyse güzel olabilir ama öyle kitap roman kısa sürede okuyamıyorum ben ancak boş vakit buldukça,çünkü günde 11 saat çalıştığım bir işim de var .Bana özelden siteadını ya da linki gönderebilirmisin canım incelemek istıyorum

canım son mesajına cvp yazamadım sadece mail geldiğini görebildim okuyamadım da.şirkette o adres yasaklı eve donuce yazacağım cvpopuyorumnanaktan

Ptc hakkında yardımcı olacak bırlerı var mı ?
Nedır Ödemeler yapılıyor mu sakıncası var mı tecrÜÜbesı olanlar lÜtfen yardım...

kızlar reklamlara tıklayıp para kazandıran ptc sisteminde birikim yapan ve parasını alan var mı yoksa kandırmacamı bunlar yardım eder misiniz lütfen...

canım önce pilli.com a üye oluyorsun ordan da bildirgeç ten yazıyorsun ben de daha yazmadım ama ılk denemem az sonra

merhaba canım topiği ve konuyu görünce dikkatimi çekti deneyeceğini söylemişsin. denedinmi durum edir hangi konular hakkında yazılar yaılabiliyo merak ettim bana biraz bilgi verebilirmisin burdan yada özelden fark etmez.

Verdiğin siteyi ben göremedim xiongmao. Başka bir yerde mi verdin acep?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…