Özet yazılan bi site var ilgilenirseniz özelden yazarım
Roman,film, sosyal kitaplar,felsefe,teknoloji kısaca aklınıza gelen herşeyin özet ve incelemesini yapıyorsunuz. Ben de daha yeni üye oldum. Yabancı bir site ama türkçe dil seçeneği de var yazdıklarınızın okunması gerekiyor biriken para paypala aktarılıyor. Burdan üye olup birbirimize destek olabiliriz hem de ek gelir kazanabiliriz. İsteyene davetiye gönderebilirim
canım bıraz ayrıntılı yazar mısın sonra ılgılenenler ozelden site adini sorar.. mesela ne tur kıtap ozetlerı yazılıyor sıteye, özet basına mı para alınıyor?
kizlar ozel mesajlariniza cevap yazamiyorum :1no2: yazi gonderilen sitedeki adim wowo ordan da sorabilirsiniz sorularinizi yerimseniben yada ozel mesaj yerine buraya yazin hem herkes okusun.. a.s.
Arkadaşlar nette anket doldurarak para kazanma diye bişey gördüm.Bunu duydunuz mu?
canım önce pilli.com a üye oluyorsun ordan da bildirgeç ten yazıyorsun ben de daha yazmadım ama ılk denemem az sonra
yazı yazıp yayınlanması zevkli bana göre.. reklam izlemek çok sıkıcı olabilir. :1rolleyes: verdiğim siteye yazan var mı kızlar?? birbirimizin yazdıklarını okuyarak okunma oranlarımızı arttırabiliriz.. aklinialirimsmile :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?