Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karataydan farkı ne acabaarkadaşlar ben bu yöntemle 10 kilo verdim ama ben bazen tek öğün yedim kesinlikle tavsiye ederim
hiç bi farkı yok :) hatta hemen hemen aynı, sadece ekmek kısıntısı yok bundakarataydan farkı ne acaba
ben çalışıyorum, sabah kahvaltı yapmıyorum. Öğlen zaten 12de öğle yemeğine çıkıyorum. Aksam da 6-8 arasi bi saatte yemek yiyorum. Ufak tefek cayin yaninda bisey atıştıracaksam da 8e kadar yiyip bi daha bisey yemiyorum. Çay, kahve, su, soda filan içiyorum sadece.Kızlar selam bu yöntemi uygulayan çalışan kadınlar nasıl programa uyabiliyorsunuz? kahvaltı 11 de yemek saat 19 da ya da kahvaltı 12 de yemek 20 de nasıl dakik olabiliyorsunuz?
Hmm güzel bir düzen oturtmussunuz. Gece meyve yeme alışkanlığım var aslında bundan vazgeçebilsem tam benlik bir beslenme biçimi. Az önce iki dilim karpuz yiyebilmek için 30 dk egzersiz yaptım. Gece meyvesinden vazgeçemediğim için acaba ilk öğün 15 te son öğün 23 te mi yapsam. aynı verim alınır mı sizce?ben çalışıyorum, sabah kahvaltı yapmıyorum. Öğlen zaten 12de öğle yemeğine çıkıyorum. Aksam da 6-8 arasi bi saatte yemek yiyorum. Ufak tefek cayin yaninda bisey atıştıracaksam da 8e kadar yiyip bi daha bisey yemiyorum. Çay, kahve, su, soda filan içiyorum sadece.
If prensibinde açlık/tokluk saatlerini isteğinize gore seçebilirsiniz deniyor ama ben olsam 15.00a kadar açlığı tercih etmezdim. Bir kaç gün bu aliskanliginizi bırakıp dayansanız bence diğer günler bu kadar aramazsınız. Ben de kahvaltı yapamasam da her sabah 1 pogaca yerdim. Yoksa ogle yemeğine kadar duramazdım açlıktan. Şimdi hic aramıyorum.Hmm güzel bir düzen oturtmussunuz. Gece meyve yeme alışkanlığım var aslında bundan vazgeçebilsem tam benlik bir beslenme biçimi. Az önce iki dilim karpuz yiyebilmek için 30 dk egzersiz yaptım. Gece meyvesinden vazgeçemediğim için acaba ilk öğün 15 te son öğün 23 te mi yapsam. aynı verim alınır mı sizce?
Doğru diyorsunuz. Bir de 15 e kadar ac durmaktan ziyade 23 te bisiylerntitip yatmak çok kötüymüş sabah fark ettim. 12 8 daha sağlıklı kendimi zorlayacağım. Meyvenin de aslında şekerli bir gıda olduğunu düşünüp uzaklaşmayı düşünüyorum.If prensibinde açlık/tokluk saatlerini isteğinize gore seçebilirsiniz deniyor ama ben olsam 15.00a kadar açlığı tercih etmezdim. Bir kaç gün bu aliskanliginizi bırakıp dayansanız bence diğer günler bu kadar aramazsınız. Ben de kahvaltı yapamasam da her sabah 1 pogaca yerdim. Yoksa ogle yemeğine kadar duramazdım açlıktan. Şimdi hic aramıyorum.
Masallah cok basarili sonuc almissiniz.bu donemde spor yaptiniz mi acaba yoksa sadece beslenme duzeninizi mi degistirdiniz?arkadaşlar ben bu yöntemle 10 kilo verdim ama ben bazen tek öğün yedim kesinlikle tavsiye ederim
merhabalar sporda yapmıştım bu süreçte ve adet düzenimde değişme olmadıMasallah cok basarili sonuc almissiniz.bu donemde spor yaptiniz mi acaba yoksa sadece beslenme duzeninizi mi degistirdiniz?
Bir de if yapan tum kadinlara soruyorum, regl duzeninizde degisme oldu mu? Bu diyetin kadinlar icin cok uygun olmayabilecegi soylenmekte. Ben de bir ara denemistim ve regl olamamistim o donem. O yuzden korksam da tekrar basladim.
IF ile 115 kilodan 98 kiloya kadar düştüm ve regl düzenimde hiçbir sıkıntı olmadı. Belki bünyeden bünyeye fark ediyordur, onu bilemiyorum.Masallah cok basarili sonuc almissiniz.bu donemde spor yaptiniz mi acaba yoksa sadece beslenme duzeninizi mi degistirdiniz?
Bir de if yapan tum kadinlara soruyorum, regl duzeninizde degisme oldu mu? Bu diyetin kadinlar icin cok uygun olmayabilecegi soylenmekte. Ben de bir ara denemistim ve regl olamamistim o donem. O yuzden korksam da tekrar basladim.
Merhaba diyete başladınız mı sonuç nedir kilo verimi oldu mu20 gün denemeyi düşünüyorum