- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 43
- Konu Sahibi simpletofit
Çok doğru Melanie, her şey farkındalık ile başlıyor. Evet insan tüm dünyayı kurtarmak istiyor bazen ama dogaüstü güçler lazım Sanırım vegan topluluktaki gerginlik de bu "dünyayı kurtarma" isteğinden geliyor. Bazen çok iyi anlıyorum onları
İyi gıda talep etmek o kadar önemli bir adım ki, ülkemizin kaderini bile değiştirebilir. Tv kanallarına çıkıp insanları bilinclendiren Canan Karatay, Yavuz Dizdar gibi bilim insanlarına ben minnettarım.
70-75 arasindayken görüntü olarak cok iyiydim. Ara sıra spor yaparak, yediklerime dikkat ederek gayet kolay bir hayat sürüyordum. Ama çok memnuniyetsizdim. Of çok kiloluyum öf çok sismanim diye diye bir gün bir baktım 82 olmuşum. Dünya başıma yıkıldı. Sonra ne oldu 92'ye geldim. İnsan elinidekilerin kıymetini bilmeli her şeyden önce sanırım. Ben 70leri, sen de 80leri göreceksin inşallah Ben de çok umitliyim. Hiçbir zaman kısıtlamam yok. Bir teknede mavi yeşil arasında bir seyahatteyim. Varacagim yer ise muhteşem
Tabata'yı yalan yanlış dinlemişim demek ki Dün yaptığın video 25 dakika ya ben onun yalancisiyim. Youtube'da fitnessblender core tabata diye arayinca çıkıyor. Bugün kickbox çalışmayı planlıyorum.
Valla bende okuduklarimin yalancisiyim : ))))
Ama isinma dinlenme süreleriyle beraber 25 yapabilir dogrudur, belki 2 kere 4 dakkalik tur filan vardir.
Hiç spor yapmamis ben, bu kiloyla ustelik, direk tabatayla baslamaya kalktim ilk basta. 2 dakka dayanamadim bile : )))
Simdi süreleri kafama göre degistirdim, 8x 20sn çalisma/10sn dinlenme degilde, 8x 10 sn çalisma/20sn dinlenme yapiyorum.
Ayni ise yaramaz belki ama vücut tonajdan dolayi anca bunu kabul edebiliyo simdilik : ))