Herkese selam
İf diyeti ile ilgili başka bir sayfaya yazmıştım yine forumda fakat orası aktif değil , burayı buldum şimdi çok sevindim . Oraya yazdığım postu kopyala yapayım hemen şuraya , beni de alın yanınıza koştum geldim
Ben de ilişeyim şuraya
Var mı devam eden? Gelin birbirimize destek olalım ..
hayatta olmaz olmaz diye bir şey yok , bir gün kilo problemi yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi . 1.60 boyum var . 55 kilo ile evlendim,
3 sene içinde 66 oldum
66 ile hamile kaldım 85 ile Doğuma girdim ve 74 kiloda takıldım kaldım . Yani Doğumdan çıktıktan sonra giden kilo dışında 1 kilo bile vermedim .. bide emzirmesem 250 kilo olurdum herhalde
Kendimi hiç beğenmiyorum .. fotoğraf çektirmek istemiyorum , aynaya bakmak istemiyorum
Neyse .. Salı günü karar verdim ve o an ; (sanırım akşam üstüydü ) karar verdim . ‘Yarın’ başlarım değil o an başlamalıyım dedim ve kendi çapımda diyet serüvenime başladım ..
Şeker zaten kullanmıyorum , ama ekmek ve diğer karbonhidratları kestim . Pirinç -makarna- ekmek vb. Tüketmiyorum .
Bol su (içine limon sıkarak) içiyorum .
protein ve sebze yiyorum
Her gün en az 30 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum bebek arabası ile beraber
Bebeğim sabah çok erken kalktığı için ben de erken yatıyorum . Saat 21 en geç 22’de uyumuş oluyorum . O yüzden bu aralıklı oruç diyeti benim için çok süper bir uygulama olabilir ..
Saat 18 ya da 19’da son yemeğimi yesem ; 6-7 arası uyanıyoruz. Bir kaç saat zaten bir şey yemiyorum bu sebeple uygulayabileceğimi düşünüyorum .. dilerim başarabilirim
Tartıldıkça bu mesajımı alıntı yaprak kilomu yazacağım :)
Hepimize kolay gelsin
4.2.2020- 74.7