İnstagramda birilerini neden takipten çıkarsınız?

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
289
-26
30
Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?

Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
A) Kazara
B) Paylaşımlarımı ve beni görmek istemiyor :)
C) Çok da önemli değil kim naparsa yapsın diye takmam etse ne olur etmese ne olur:)

Ben o kadar az kişiyi takip ediyorum ki. Sevsem de bazı arkadaşlarımı çıkıyorum takipten
Mesela hiç bir şey paylasmayanlari:) neden kalabalık etsin ki, devamlı bir şeyler paylasanlari, her gün kahve paylasanlari, siyasi görüş paylasanlari (özellikle sevmediğim bir görüşse) , her fırsatta çocuğunu - hadi ona tahammul edebilirim ama yeğenini paylasanlari :)
Zaten Instagram'da yatarken şöyle kafa dağıtmak için giriyorum. Neden sevmediğim storileri izleyeyim ki bu az zamanda?

Ben de sessize alıyorum geçen yüzyüze aramizin iyi olduğu ama Instagramda saçma sapan milyon tane şeyi hergun paylaşan bir akrabanın ergen kızını sessize aldım diye o kız bana ters davrandi. Anlanadim da başta sonra merak ettim Instagram hesabına baktim beni takipten çıkmış hee dedim bu onu sessize aldığımı anladı. O ana kadar bunu fark edebileceğini bilmeyen yaşlı ben amaan çok da tın.
Kısacası her gün saçma bin tane şey paylaşıyor isenjz sessize alınmanız ya da cikarilmaniz çok muhtemel.

Şimdi konu üstüne geldi. Bende az önce yaşadım. Blog sayfam var adamın biri de yönetmen gibi bisey. Sürekli karşıma çıkıyor reklam vermiş. Sayfasında foto paylaşıyor manzara çekim vs. Benim de öyle bir sayfam var. Aşağı kayarken bir fotosunu beğenip geçtim ana sayfamda. Bu da ekledi beni hemen beğenmeye başladı. Sonra her hikayeme bisi yazmaya başladı çok güzel vs. Yakışıklı da adam teşekkür edip geçtim. Sayfada kendi fotolarım da var. Neyse sonra bana yazmaya başladı film tavsiyesi istiyor ne alakaysa. Bende verdim beğenmedi konuşmaya çalıştı. Ertesi gün bi daha tavsiye istedi gene verdim saçma salan sanat filmleri sevmiyorum yazdı bana gülücük atarak. Öncesinde gene konuşmayı uzatmaya calismisti. Bende anladım yazıp geçtim.iki gün daha durdu sayfada bakıp geçti storylere. Bu akşam bi story attım ayna karsisinda hani sanatsal poz. Ev hali ama beğeni çok geldi. Baktım adam bakmış takipten çıkmış çıkartmış hesabı da acıktı gizlemiş. Yani güzel buldu da sinirleri mi bozuldu yoksa amann bu muymuş deyip mi takipten çıktı bilemiyorum. Ama erkekler ya bundan iş çıkmaz ya da bundan iş çıksa da tipim değil diye takipten çıkıyorlar.

Arada bir girip temizlik yapıyorum. Bazı tipler var tek gönderisi yok, hikaye atmaz var mı yok mu belli değil. Canlı kanlı en son ne zaman gördüğüm bile belli değil. Çıkartıyorum onları hep

Politik doğrucu, savaş mavaş gündem şeyler atanları çıkarıyorum. Bir yere gezmeye gidince 30 tane paylaşım yapanları çıkarıyorum. Bir de sebepsiz attığı şeyler enerjimi düşüren insanlar olunca onları çıkarıyorum. Ben buraya eğlenmeye kafa dağıtmaya geliyorum, canımı sıkmak istersem Twitter var oraya girerim.

Sizin icin muhim Bir kisi mi ? eger oyleyse kendisine direkt sorardim yerinizde olsam..ha varligi yoklugu ayni , uzaktan arkadas vs ise hic takmazdim. Ben de onu cikartirdim.. gecenlerde oldu mesela, nerdeyse annem yasindaki kuzenim istek atmis ekledim, sonra Ben ona takip istegi yolladim , reddetti.. yanlislikla falan olmustur diye 1 sans daha verdim, yine reddetti ardindan Ben de onu cikardim oldu Bitti, hic de uzerine dusunmedim yani. cocuk muyuz sacma seylerle ugrasalim

Sizi kim çıkardı takipten belli ki içerlemişsiniz. Ama çok takılacak bir durum değil önemsemediğim aslında iletişim kurmak istemediklerimi çıkarırım takipten ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…