- 20 Haziran 2016
- 3.813
- 8.109
- 158
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Uzun süredir görüşmediğim ve listemde kalabalık yapmasını istemediğim insanları, attığım paylaşımları dedikodu malzemesi yapabilecek insanları çıkarıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1) yanlışlıkla olabilir özellikle çocukluysa vesaire benim öyle çok çıktığım olmuştur çocuklar basmış bilmedenAranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Boş paylasimlar yapmasi yuzunden takipten cikarim storyleri ergence ise falan birde cok story atanlar var off surekli özlü sözler vs dusundukce bayilasim geliyor görümcem yapar ayip olmasin diye takipten cikamiyorum ama bir sürü insani takipten ciktigim dogruAranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Daha geçenlerde yaptım bunu. KArşımdakine göre bir sorun yoktu ama bana göre beni kullanıyor, işi düşünce arayıp soruyor, işi düşmeyince dedikodumu yapıyordu.Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
eskisi gibi konuşmuyoruzdur, ne gerek var buna demiştir çıkarmıştır gıcık olsa kıskansa gözünün önünde tutardı .Çıkarması benim yararıma hem benide, onu takipten çıkarsın kimse kimsenin fanı değil sonuçtaAranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Kuzenlerim ama öyle samimi değilim zaten pek görmüyorum onlarıSizi kim çıkardı takipten belli ki içerlemişsiniz. Ama çok takılacak bir durum değil önemsemediğim aslında iletişim kurmak istemediklerimi çıkarırım takipten ben
Yok öyle çok paylaşım yapmam. Her anımı paylaşmayı sevmiyorum.1) yanlışlıkla olabilir özellikle çocukluysa vesaire benim öyle çok çıktığım olmuştur çocuklar basmış bilmeden
2) çok fazla şey paylaşıyor olabilirsiniz bunalmıştır
3) yaşam tarzınız hoşuna gitmiyor olabilir
4)eğer görgüsüz paylaşımlar yapıyorsanız sürekli araba eşya altın para ondan olabilir. O şekilde takipten çıktığım insan mevcut