İnstagramda birilerini neden takipten çıkarsınız?

Uzun süredir görüşmediğim ve listemde kalabalık yapmasını istemediğim insanları, attığım paylaşımları dedikodu malzemesi yapabilecek insanları çıkarıyorum.

Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
1) yanlışlıkla olabilir özellikle çocukluysa vesaire benim öyle çok çıktığım olmuştur çocuklar basmış bilmeden
2) çok fazla şey paylaşıyor olabilirsiniz bunalmıştır
3) yaşam tarzınız hoşuna gitmiyor olabilir
4)eğer görgüsüz paylaşımlar yapıyorsanız sürekli araba eşya altın para ondan olabilir. O şekilde takipten çıktığım insan mevcut

Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Boş paylasimlar yapmasi yuzunden takipten cikarim storyleri ergence ise falan birde cok story atanlar var off surekli özlü sözler vs dusundukce bayilasim geliyor görümcem yapar ayip olmasin diye takipten cikamiyorum ama bir sürü insani takipten ciktigim dogru

Daha geçenlerde yaptım bunu. KArşımdakine göre bir sorun yoktu ama bana göre beni kullanıyor, işi düşünce arayıp soruyor, işi düşmeyince dedikodumu yapıyordu.
Hatta birde utanmadan whatsaptan yazmış neden çıktın diye, cevabını aldı üzerine cevap bile yazamadı.

Ben like atmayan sinsi gibi takip eden tipleri çıkarıyorum valla .
Herkese like atarım elim mi asinacak .
Bakıyorum like atmaz storylerimi takip eder ama .
Onları çıkartırım hiç işim olmaz

eskisi gibi konuşmuyoruzdur, ne gerek var buna demiştir çıkarmıştır gıcık olsa kıskansa gözünün önünde tutardı .Çıkarması benim yararıma hem benide, onu takipten çıkarsın kimse kimsenin fanı değil sonuçta

Bunu son günlerde bende yapıyorum. Bakıyorum o kadar yıldır takipleşiyoruz, fotoğrafımı falan beğenmiyor hiçbir zaman. Etkileşim ve iletişimim yok ben çıkarıyorum ve çıkıyorum takipten. Adamla veya kadınla bir süre iletişimimiz olmuş oluyor ama ileride o bağ kopuyor sonrasında iletişimde kurmuyoruz. Ee neden kalsın listemde? :)

Son düzenleme:
Yok öyle çok paylaşım yapmam. Her anımı paylaşmayı sevmiyorum.

hiçbir fotografıma beğendim atmamış, yorum yapmamışsa çıkarıyorum. Niye takip etsin o halde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…