İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Kork korkmazdan utan utanmazdan diye bir laf vardır . Ben bu lafa inanıyorum . Başınıza boşu boşuna çorap örmüşsunuz . Kenarda oturup kimsenin işine karışmamak lazım . Ortada bir pislik varsa sonra herkese bulaşıyor . Kadın açık profillerden evliyken sevgilisiyle fotoğraf paylaşacak cesareti varsa emin olun o bir yerden patlardi . Görmezden gelmeyi kötü bir tecrübeyle ogrenmişsiniz

Kork korkmazdan utan utanmazdan diye bir laf vardır . Ben bu lafa inanıyorum . Başınıza boşu boşuna çorap örmüşsunuz . Kenarda oturup kimsenin işine karışmamak lazım . Ortada bir pislik varsa sonra herkese bulaşıyor . Kadın açık profillerden evliyken sevgilisiyle fotoğraf paylaşacak cesareti varsa emin olun o bir yerden patlardi . Görmezden gelmeyi kötü bir tecrübeyle ogrenmişsiniz
evet herkese diyorum kendi kaynanama bile keşke demeseydim diye bilinmesi iyi oldu zaten şüpheleniyorlarmış ondan aynı evde bile kalmıyorlardı diyor

empati yaparak yaklaştım başım göğe ersin gibi bir şey hiç düşünmedim
Böyle empati mi olur allasen.. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Dinimizde bile bu var. Gözünle gördün mü? Açıktan yakaladın mı? Bir foto üzerinden bir aile dağıldı farkında mısın? Masum bir foto olmasa da canlı olaya şahit bile olmamışsın. Bir de empati diyorsun.

Benim asıl şaşırdığım şey nasıl instagrama başka bir erkekle (hem de açık profille) sarmaş dolaş bir fotoğraf koyuyor? Bu ne cesaret? Koyuyorsa zaten görülebileceğini biliyordur. Siz görmeseniz başkası görürdü. Çok da umrunda değilmiş demek ki görülmesi. Veya eksik bir şeyler anlatıyorsunuz çünkü olay aşırı absürd
Burada kadın niye linclenildi bende anlamadım .kadın zaten Instagram hesabı açmış fotosunu atmış , altına da resmen aşkını haykirmıs imkânsız aşk filan diye yani burada bu konuşulmuyor ama insanların özel hayatı ! Kimse kusura bakmasın ama Instagram gibi bir sosyal ağda kaldı ki herkese acmis sayfasını özeli olan niçin atıyor ? Demek ki özel değil,sorgulanması gereken şey bu

o kadar bilemiyorum foto ortaya 10 haziranda çıktı boşanma 28 de olmuş
Peki burada paylaşma amacınız ne? Kızın fotoğrafını daha çok insana yaymak mı? Yaptığınız suç haberiniz olsun. İyi niyetli olduğunuza zerre kadar inanmıyorum. İsteyen karma desin isteyen ilahi adalet, bu yaptıklarınız bir gün döner dolaşır sizi bulur.

Taraflar 28 haziranda boşanmış. Bugün 22 Temmuz ve siz sözde vicdan (!) yapıp ; burada fotoğraf paylaşmaya kalkıyorsunuz bir de.

Amacınız nedir ?

Haberlerdeki ve 3.sayfalardaki haberlerin çoğu , siz ve sizin gibi yangına körükle gidenler yüzünden çıkıyor.

6 aylık bebek görümcesinin onların çocuğu yoktu kız ilk evlendiğinde 150 kilo üstüydü mide kelepçe ameliyatı oldu 60 kiloya indi geçirdiği ameliyat çocuğu olmasına engelmiş öyle demişler
Bebeğe acıyorum denmiş
Ne alakası var kilosunu mide ameliyatını yazmışsınız

Size ne ya yada bize ne sizin diğer konudaki gibi tedavi görmeniz lazım
Yada çıkın dışarıya sosyal faaliyetlere katılın yanlız kalmayın evde kendi kendine dedikoduya bağlamasınız diyecem şimdi gittiğiniz yerleri de karıştırıp geliceksiniz milletin huzuru bozulucak

Böyle empati mi olur allasen.. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Dinimizde bile bu var. Gözünle gördün mü? Açıktan yakaladın mı? Bir foto üzerinden bir aile dağıldı farkında mısın? Masum bir foto olmasa da canlı olaya şahit bile olmamışsın. Bir de empati diyorsun.
evet ben de bu yüzden üzüldüm ama zaman geri alınmıyor keşke banane diyebilseydim zaten sadece foto olsa banane derdim altına imkansız aşk yazmış birde kalbinde bana da yer ver deyince o an eşimle paylaştım oda benim kuzenim beraber büyüdük nasıl saklarım dedi

zaten öyle olmuş herkesi engellemiş bir beni unutmuş ya burada herkes bana yükleniyor empati yaparak yaklaştım benden saklansın istemezdim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir durumum olmadı zaten herkes birşeylerden şüpheleniyormuş fotoğraf sadece nafaka ve tazminatsız boşanmasına neden oldu kendimii suçlaya benim halbuki kimse şaşırmadı olaya bekliyordum zaten böyle bişey diyor
Boşver senin suçun yok. Zaten fotoyu yayan da sen değilsin eşine göstermişsin bu nasıl iş diye. Geri kalanı kuzenler halletmiş ki iyi yapmış kim kuzeninin salak yerine konulmasını ister. Senin sayende adam başkasına aşık karısına nafaka ödemekten kurtulmuş. Senin tek saçma hareketin burada foto atayım mı demen. Zaten fotonun samimiyeti önemli değil. İmkansız aşk yazması ve paylaştığı şarkıyla herşey ortada.

Adama ölmüş dediler abi ölmüş yazmıyor miydu
Ölmüş demiş ama imkansız aşk yazıyormuş profilde
Çünkü yaşayan manevi abi olsa ne alaka diceklerdi kadın da öldü demiş yani bunun sonucunda başka hesap açıp foto koyup imkansız aşk yazması mantıklı mı
Eşinin bile haberi yok
Normal bi insan eşinin de bildiği kendi hesabından paylaşır canım abim yazar geçer
Sanırım ailedeki herkes saf
Manevi abim o diyince herkes inanmış

Boşver senin suçun yok. Zaten fotoyu yayan da sen değilsin eşine göstermişsin bu nasıl iş diye. Geri kalanı kuzenler halletmiş ki iyi yapmış kim kuzeninin salak yerine konulmasını ister. Senin sayende adam başkasına aşık karısına nafaka ödemekten kurtulmuş. Senin tek saçma hareketin burada foto atayım mı demen. Zaten fotonun samimiyeti önemli değil. İmkansız aşk yazması ve paylaştığı şarkıyla herşey ortadon
orda hata ettim zaten benim samimiyetim yok kimseyle o yüzden eşime attım

Ölmüş demiş ama imkansız aşk yazıyormuş profilde
Çünkü yaşayan manevi abi olsa ne alaka diceklerdi kadın da öldü demiş yani bunun sonucunda başka hesap açıp foto koyup imkansız aşk yazması mantıklı mı
Eşinin bile haberi yok
Normal bi insan eşinin de bildiği kendi hesabından paylaşır canım abim yazar geçer
Sanırım ailedeki herkes saf
Manevi abim o diyince herkes inanmış
inanmadı kimse

Burada kadın niye linclenildi bende anlamadım .kadın zaten Instagram hesabı açmış fotosunu atmış , altına da resmen aşkını haykirmıs imkânsız aşk filan diye yani burada bu konuşulmuyor ama insanların özel hayatı ! Kimse kusura bakmasın ama Instagram gibi bir sosyal ağda kaldı ki herkese acmis sayfasını özeli olan niçin atıyor ? Demek ki özel değil,sorgulanması gereken şey bu
Burda bi konu açsak aldatıldığınızı kuzeniniz görse ya da yakın Bi arkadaşınız size söylemesini ister miydiniz diye çoğu kişi evet der. Ben de dahil çünkü bile bile salak yerine konmama izin vermemeli arkadaşım veya akrabam vs. Eğer söylemez ve bildiğini sonradan öğrenirsem Bi daha da yüzüne bakmam. Ama nedense bu konularda herkes neden burnunu soktun, aman söyleme, aman karışma bu dedikodu diyor.

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .
................

Canım bak yukarıyı oku istersen daha kimsenin haberi yokken konu sahibi duyurmuş herkese

Konu sahibi o resmi eşine atmış sonra o kadınla ağız dalaşı olmuş eşide eşini aramış kavga cıkmış başkası görseydi yada diğerleri zaten görülecek şey ama daha kimse girmeden kadının eşine gitmiş haber

Bide o resmi buraya ekleyim mi gibi bir şey yazmış bize ne ne gerek var

Arkadaşlar merhaba,
vicdan azabı çekiyorum yaklaşık 1,5 ay evvel instagram keşfetinde eşimin kuzeninin karısının bir fotosu düştü yeni bir hesap açıp bir adamla sarılarak fotoğraf atmış ve altına imkansız aşk yazmış ve müslüm gürsesin bir şarkısı galiba kalbinde bana da yer ver diye şarkı ile paylaşmış çok şaşırdım eşime attım bu kim kuzeninle boşandı mı filan tanıyon mu yanındakini diye eşim tanımıyormuş oda çok şaşırdı ve fotoyu halasının kızına attı olay patladı o kuzende tuttu fotoyu kızın kaynanasına attı kızı apar topar eve çağırıp hesap sormuşlar kız manevi abim o öldü o yüzden öyle yazdım demiş bu kez de manevi abinse eşin neden tanımıyo düğününe nişanına neden gelmedi diye üstüne gitmişler .

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .

ama bugün bu kızın görümcesi beni aradı bunlar 28 haziranda boşanmış kocasını kandırmış tekrar barışırız diye kocası da acayip saf biri boşanma sebebi bu fotoğrafmış zaten kız boşanmak istemiş foto da ortaya çıkınca tazminat ve nafaka almadan boşanmış
kız boşandığı halde herkesden intikam almaya çalışıyor görümcesinden özellikle halbuki kızın olaylardan haberi yok ben de anlatmadım 6 aylık bebeği var üzülür sütü kesilir diye kızın kaynanasına gidip evde olup biten herşeyi anlatmış ne anlattığını bilmiyorum ama görümcesinin bana anlattığı kadarıyla sizi hiç istemediler sizi hiç sevmiyorlar ve evde olan biten herşeyi diye anlattı bana kızın boşandığını aile bugün öğrendi gitti bugün memleketine yarın ailesi ile beraber çeyiz toplamaya gelecekmiş .

sırf benim keşfette önüme düşen bir gönderi yüzünden oldu bunlar kendimi suçlu hissediyorum siz olsaydınız ne yapardınız fotonun birini ekledim ama diğerinde fotonun yüzünü ve ismi karaladım paylaşmak sıkıntı olabilir diye diğerini koyamadım ama özelden sorana atabilirim bu samimiyet normal mi diye
Okuduğumdan pek bir şey anlamadım. Yani kim kime sövmüş vs diye. Bende kimsenin kandırılmasına göz yumamam. Yani ortada bir aldatma durumu ve resim varsa bir şekilde sahibine ulaştırırdım. Ama siz sadece eşinize göstermişsiniz. Gerisini o yapmış ve kendi ailesi zaten. Siz müdahil olmamışsınız bile. Yesinler birbirlerini...

Buraya fotoyu atmak istemeniz saçma fakat kesfette önüme eşimin ve ya benim evli kuzenimin baskasiyla sarmaş dolaş fotosu düşse bende atarım eşime. -esimden başkasına degil- Fotoyu gördüğünüz halde bakıp gececekmisiniz sadece Allah aşkına. Eşi de ailesine atmış, orası da eşini ilgilendirir çünkü onların ailesinde. Sizin yüzünüzden ayrıldılar filan yorumları saçma geldi, zaten kadın aldatiyormus bir zahmet ayrılsinlar yani. Aldatılan kadın olsa, oo iyi ki duymuş kurtulmuş derdik..

Aman bosverin. Esinizim ailesi. Istese kimseye bahsetmeyebilirdi. Kendisi paylasmis internette..gizliden cep telefonuna bakip almamissiniz görüntüyü. Herkes de yaptigina dikkat etsin
Bence de. Paylaşan utansın. Kimse görmese bile başkasının nikahındayken kimseye ilanı aşk edemezsin. Aşıksan boşan adamın ekmeğini yeme, yüzüne utanmadan bakma.

Back
X