• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Dedikodu tatlıdır anladık hepimiz düşüyoruz bu olaylara yalnız hala doymamışsınız çok ilginç. Kadın haklı veya haksız, siz patlatmışsınız olayları. Koca aile birbirine girmiş, elinize çekirdeğinizi alıp keyifle izlemişsinizdir ondan da şüphem yok. Yalnız insan bunca şeyden sonra az çekinir, yeter artık yaptıklarım der sessiz kalır. Tadı damağınızda kalmış demek ki bir de buraya foto atıyorsunuz, daha utanmadan özelden de yollarım diyorsunuz. Gerçekten pes bu kadarı çok fazla.

Ucunun boşanmaya çıktığı fotoğrafın samimiyetini de az çok tahmin edebilir herkes sanırım.
Milletin özel hayatını didikleyip kendinize dedikodu malzemesi arasanız -ki var böyle iğrenç tipler, iftira bile atıyorlar- derim ki feci karma yaratmışsınız kolay gelsin hadi bakalım diye.
Kim aldatıldığını bilen ve bunu saklayan akraba ile yüzyüze bakmak ister ki? Kaldı ki kadın fotoğrafı herkese açık paylaşacak kadar gözü karartmış.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri bu tip işte.
Sanrım daha cozemedim ama bunlar boşanmış kiz resim atiyor.ama bosandiklarini bilen yok galiba ortalkk karisiyor oyle öğreniyorlar dur az kaldi çözecez sanirm böyle

Peki siz o yeni açılan instegram adresini takip mi ediyordunuz ?

Hesap herkese açıksa nasıl gördünüz , ad soyad aynı mı ?

Gizli açtığı hesaba arkadaş olarak aileyi etiketlememiştir heralde ?

Bilemedim eşinize attınız tamam eşiniz niye başkasına atmış ortalık karışmış.

Çok yakınınız da değilmiş açıkcası keşke görmeyip , duymayıp , konuşmasaydınız

siz gördüyseniz eşide görürdü. abla da.
ben takip etmiyordum yeni açılmış keşfette önüme düştü reels videolarda

sizin konuları hatırlıyorum. siz dünya etrafınızda dönsün herkes sizi başının üstünde taşısın istiyorsunuz eşinizde aynı. bir arada eşiniz sizin yüzünüzden annesine sert çıkmıştı boş yere. siz yine ben masumum ayaklarındaydınız

sizde olay çıkarma potansiyeli var. korkulacak insan tipisiniz. iyiki yakın çevremde değilsiniz

kız resmi attığında evliler ben fotoyu gördüğümde 10 haziranmış ben zaten evli olduğunu bildiğim ve aşklı sözle paylaştığı için şaşırıp eşime attım oda halasının kızına attı oda kızın kaynanasına attı kızın kocası dün itiraf etmiş boşandıklarını 28 haziranda
28 haziranda boşandiyda dilekce daha önce verilmistir 1 ay önce 2 ay bazen sürüyor yogunluktan bosanma dilekcesi verildi .yavv karisti iyice

İmkansız aşk
2 kişilik foto
Müslüm gürses şarkısı
Bunları kimse görmüyor da manevi abi olayını mı algılıyorlar sadece
imkansız aşk yazısını algılayamıyorlar mı
Sayende imkansız aşk olmaktan çıkmış işte boşanmış kolayca önü açılmış oldu
Bende bu tür ihanetler karşısında susabilecek biri değilimdir

Sanrım daha cozemedim ama bunlar boşanmış kiz resim atiyor.ama bosandiklarini bilen yok galiba ortalkk karisiyor oyle öğreniyorlar dur az kaldi çözecez sanirm böyle
boşanma fotodan sonra oluyor foto yüzünden boşanıyorlar

kızlar bana bir şeyler oldu herkese sataşıyorum kavga gürültü çıkarıyorum
huzursuzluk yaratıyorum

diye konunuz var tedavi görmem lazim demişiniz

bu olay da öyle olmuş huzrusuzluk çıkarıp ortalığı birbirine katmak istemisiniz şimdi de başarmısınız aferin size:KK9::KK9::KK9:
bi konusu daha var kuzen kayınvalide falan. yine benzer bir ortalık karıştırmaca

İmkansız aşk
2 kişilik foto
Müslüm gürses şarkısı
Bunları kimse görmüyor da manevi abi olayını mı algılıyorlar sadece
imkansız aşk yazısını algılayamıyorlar mı
Sayende imkansız aşk olmaktan çıkmış işte boşanmış kolayca önü açılmış oldu
Bende bu tür ihanetler karşısında susabilecek biri değilimdir
Adama ölmüş dediler abi ölmüş yazmıyor miydu

Peki burada paylaşma amacınız ne? Kızın fotoğrafını daha çok insana yaymak mı? Yaptığınız suç haberiniz olsun. İyi niyetli olduğunuza zerre kadar inanmıyorum. İsteyen karma desin isteyen ilahi adalet, bu yaptıklarınız bir gün döner dolaşır sizi bulur.

28 haziranda boşandiyda dilekce daha önce verilmistir 1 ay önce 2 ay bazen sürüyor yogunluktan bosanma dilekcesi verildi .yavv karisti is

28 haziranda boşandiyda dilekce daha önce verilmistir 1 ay önce 2 ay bazen sürüyor yogunluktan bosanma dilekcesi verildi .yavv karisti iyice
o kadar bilemiyorum foto ortaya 10 haziranda çıktı boşanma 28 de olmuş

Yapan kurtulmus soyleyen kurtulamamis meselesi sizinki. Herkes herseyi yapmis, gunah kecisi siz olmussunuz. Ben olsam bende birilerine haber verirdim. Neden sucluluk duyayim ki? Muhtemelen herkesi instagramdan engelledi, sizi engellemeyi unuttu bu yuzden sizin yaydiginizi düşünüyor. Ben olsam evet ben haber verdim yaparken iyiydi, yakalaninca mi kötü oldu derdim.

Elinize ne geçti. Sizi ne ilgilendirir onun bunun hayatı? İfşa olacaksa bir şekilde olurdu. Ama bu sizin elinizle olmuş. Ne oldu? Başınız göğe erdi mi? Nasıl yukarılar havadar mı? 😒

Yapan kurtulmus soyleyen kurtulamamis meselesi sizinki. Herkes herseyi yapmis, gunah kecisi siz olmussunuz. Ben olsam bende birilerine haber verirdim. Neden sucluluk duyayim ki? Muhtemelen herkesi instagramdan engelledi, sizi engellemeyi unuttu bu yuzden sizin yaydiginizi düşünüyor. Ben olsam evet ben haber verdim yaparken iyiydi, yakalaninca mi kötü oldu derdim.
zaten öyle olmuş herkesi engellemiş bir beni unutmuş ya burada herkes bana yükleniyor empati yaparak yaklaştım benden saklansın istemezdim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir durumum olmadı zaten herkes birşeylerden şüpheleniyormuş fotoğraf sadece nafaka ve tazminatsız boşanmasına neden oldu kendimii suçlaya benim halbuki kimse şaşırmadı olaya bekliyordum zaten böyle bişey diyor

Elinize ne geçti. Sizi ne ilgilendirir onun bunun hayatı? İfşa olacaksa bir şekilde olurdu. Ama bu sizin elinizle olmuş. Ne oldu? Başınız göğe erdi mi? Nasıl yukarılar havadar mı? 😒
empati yaparak yaklaştım başım göğe ersin gibi bir şey hiç düşünmedim

Back
X