İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Sanki sorulmuş gibi 150 kiloydu mide ameliyatı oldu çocuğu olmayacak bu bilgi ne alaka ne gerek var
Bir önce ki konusu zaten ortalığı karıştıran kavga çıkaran huzur bozan biri oldum yazmış

O değil de milletle ugrasirken kendi evliliği zarar görmesin

Üstümüze vazife olmayan işlere karışmak doğru degil bence

beddua insanın kendine döner derler kız evlendiğinde bir benimle takipleşiyordu aileden yeni hesap açınca keşfette önüme düşünce kızı tekrar takip ettim oradan biliyor benim görebileceğimi ki daha önce başıma bir olay gelmedi gelse şuan benim yüzümden mi diye vicdan azabı çekmezdim.

Genelde erkekler bu tarz vakalarda boşver bize ne der. Ya da kadına çıkışır sanane der işine bak der. Kocası da dünden meraklı imiş foto atmaya. Ya kardeşim şüphe mi düştü içine önce bir sor yakınlarına. Böyle durum nedir ? Falan diye. Ama yine de karışma. Sıkıntılı konular. Yanlış çok yanlış.

Fotoğraf i eşinize göstermeniz normal herkes aynı şeyi yapar orda olaylar almış başını gitmiş bunda suç sizde değil o kişi sosyal medya ya koymayacakti ya da net açıklaması olacaktı.siz değil eşi de direk görebilir sosyal medya bu.ama.buraya koymaniz ve özelden de atarım demeniz gerçekten abes kaçmış size ne siz denk geldiniz eşiniz e gösterdiniz olaylar büyüdü.aile kendi arasında bir şekilde halletti bosanarak .buraya bu resmi neden taşıyorsunuz o kişi sizi isterse şuan mahkeye bile verebilir farkında mısınız

hayır o annesinin akrabası bu halasının oğlunun eşi

O konunuzda herkes helal olsun esinize demisti ama ben sizin kari koca cok tehlikeli oldugunuzu dusunuyorum. Ben boyle bir seye sahit olsam bana ne der gecerdim. Neden mi bunu onayladigimdan degil ama bir yuva yıkılacaksa buna sebep olan taraf olmak istemedigimden. Yetinmemis o insanlarin hayatini burada da anlatiyorsunuz. Ne dogru, ne yanlis bizler bilmiyoruz. Gozumuzle gormedik, duymadik. Bu kadar insanlarin hayatina dahil olup ah almayin derim. Uzulen siz olursunuz.

Görülen bir olayı söyleyecekseniz , bunun da bir yolu yordamı vardır.

Konuda bahsedilen instagram hesabı. Aranızda mavi tikli hesap kullanan kaç kişi var , çoğumuz tanınmış veya takipçisi fazla hesaplara sahip olmadığımız için mavi tiki olmayan hesaplara sahibiz.

Kötü niyetli biri adımızı ve varsa bize ait onunla beraber çekildiğimiz veya bizden izinsiz çektiği fotoğrafları kullanarak bir hesap açabilir mi , açamaz mı ?

Önce hesabın doğruluğunu sorgularım ben böyle bir durumda.

Böyle bir olay da telefonda köpürtüle köpürtüle söylenmez. Tam tersine ailedeki sağ duyu sahibi , olayın söyleneceği adamı/ kadını yatıştırabilecek insanlar da varken yüz yüze söylenir. Olay adli vakaya dönüşmesin diye de kişi yalnız bırakılmaz.

Başınıza gelmiş iste erkek müsvettesi biri ile evelenmişsiniz. Ne hemen adamı arayıp dedikodu yapmış. En nefret ettiğim erkek tipi. Haa beddua konusuna gelince yaptıklarınız yolunuza gelsin dedim. Benim yoluma anca iyilik gelir. Birinin ayıbını deşmem eşimle paylaşsamda eşim adam gibi adamdır bizi ilgilendirmez der konuyu unutur.

Ya şöyle Allah korusun kan çıkabilirdi . Bence o yüzden bir daha birine söylemeyin . Onun vicdan azabı çok kötü olur

Boldladığım kısıma özellikle katılıyorum, konuda çocukları var mıydı sorusuna yoktu deyip geçersiniz, mide küçültme ameliyatı olmuş o yüzden çocuğu olmuyormuş gibi detaylar kimseyi ilgilendirmez çünkü, konu sahibesi hiç kusura bakmasın ben genel fikrimi yazacağım insanların hayatıyla bu kadar ilgilenen insanlardan hoşlanmıyorum, insanların hayatındaki ayrıntıları vıdı vıdı her yerde herkesle konuşan insanları hayatımdan uzak tutmak için de elimden geleni yapıyorum, bazen burada da yazıyorum meraklı olmak size faydası olacak şeylerde yararlıdır ama başkalarının hayatını merak yarar değil zarar getirir diye, eşin bilmem kiminin karısının fotoğrafı keşfet’e düşse dönüp bakmam, eşimin sosyal medya hesabına bile bakmazken el alemin fotosundan hayatından bana ne mesela

Mahallede ki dedikoducu MOBESE teyzeler gibisiniz siz ve eşiniz tam tencere kapak .
Tam uzak durulması gereken bir aile
Şuan bu konuda yaptığınıza yorum yapmayacağım ama genel konularınız ile
Sizi gören koşarak uzaklaşmalı .

Sorması ayıp size ne? Ortalığı karıstırdıgınız yetmiyor birde burdan kullanıcılara gönderip elde etmeye çalıştıgınız sonuç ne? Nasıl insanların fotograflarını paylaşma cürretinde bulunabiliyorsunuz ,size bu hakkı kim veriyor.
Eşiniz yerinde olsam bende sizinle olan ilişkimi sorgulardım diycem ama siz gerçekten birbirinizı bulmuşsunuz
Ben diğer kişilerin yaptıgını asla tasvip etmiyorum bu böyle asla anlaşılmasın ama siz çok tehlikelisiniz,işi saflığa vurup herkese herşeyi söyleme hakkınız yok

amacım huzursuzluk çıkarmak değildi gerçekten öyle olsa şuan görmeseydim ne olurdu belki ayrılmazdı diye düşünüyorum
Görmeseydiniz değil,çenenizi tutsaydınız..Gerçekten iyi niyetli olsanız gördüğünüz kişiyi uyarır,ona sorardınız

Hadi diyelim fotoğrafı eşinize attınız, o niye yemeden içmeden kuzenine atıyor sonra, zaten karısının başka adamla fotoğrafı ortaya çıkmış diğer kuzeniyle kavga ediyor?
Geçen konuda da annesi dahil önüne gelenle tartışıyordu eşiniz. Ali kıran baş kesen mi kendisi? Artistlik yapıyor fırsat buldukça.

Kadının kilosu, çocuğu, evliliğin nasıl olduğu falan sizi ilgilendirmez.

Hele buraya fotoğraf koyup, özelden atayım demeler. Ne hakla başkasının fotoğrafıni paylaşıyorsunuz ? Kari koca tuhafsınız.

Görmeseydiniz değil,çenenizi tutsaydınız..Gerçekten iyi niyetli olsanız gördüğünüz kişiyi uyarır,ona sorardınız
Tamam yaptığı doğru değil bu kisma katılıyorum ama evliyken sevgilisiyle fotoğraf atıp imkansız aşk yazan birine ne sorabilirdi ki ?

Ailesi suphelenmis zaten diyorsunuz. İsteseler kendileri bulabilirlerdi. Eşinize söylemeniz çok normal ama eşinizin yaptıkları normal değil. Koştura koştura milletin namus bekçiliğine soyunmanın alemi yok. Belki de kocasi kadını böyle kabul etmişti bilemeyiz değil mi.

Tamam yaptığı doğru değil bu kisma katılıyorum ama evliyken sevgilisiyle fotoğraf atıp imkansız aşk yazan birine ne sorabilirdi ki ?
Konu sahibine ne,eşinin akrabası dıdısının dıdısı,milletin ahlak bekçisi olmak zorunda değil. Böyle bir fotograf aile içinde elden ele dolaşamaz,hergün onlarca kadın hayatını kaybediyor nasıl böyle bir risk alıp ayyy cınım ben mi sebep oldum acaba diye kenara çekilinebilir.

Kız 28 haziranda boşanmışsa, aile içinde neden bu kadar tartışma çıktı ? Neyi eksik anlatıyorsunuz ?

Konudaki 6 aylık masum bebeğe üzüldüm.

Konudaki yazım karışıklığından "Konudaki 6 aylık masum bebeğe üzüldüm." demiştim ; çocukları var mıydı ? diye sormamıştım hatta. Bebeğin boşanan çiftin çocuğu olduğunu sanmıştım.

3 maymun denen bir şey vardır...bazen susmak duymamak görmemek gerekiyor

böyle şeyler kötü şeyler başkasından duysun ben ne kadar iyi bilsem de kuzenle fotosunu çek ona yolla buna yolla eşler kavga etsin sonra susalım kan çıkıcak deyip konuyu kapatmak
ortalığı bulandırip geri durmak ne çirkin bir şey
bu çoğu yerde üllkemiz de yok namus yok şeref onur gurur meselesi yapılır
neler duyuyoruz haberler de hadi gerçekten kan cikca ciddi şeyler olsa bunun vicdanı ni kim sorgular o hata yapmis aldatmış ama bunu yaygara yapıp iyice dallandirmanin da anlamı yok
o zaman bu dedikodan cıkmış olur bir fisilti nelere mahal olur

Eşiniz çok hadsiz, bencil bir insan.
Kuzenin karısının başka erkekle resmi çıkacak ortaya. O sırada esiniz olacak kişi, karın karıma böyle demiş diye kavga edecek adamcağızla.
Saf diye yapabiliyor bunu işte. Adamın zaten canı burnunda karin onu dedi bunu dedi diye kendimi niye ortaya atayım demiyor. Çünkü karşısında şimdi seninle, karinla mi uğraşacağım diyecek biri yok. Ortamı boş bulmuş adamlık taslıyor güya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…