Instagram yüzünden ayrılma noktasına geldim

sosyal medya hayatımıza girdi mertlik bozuldu :işsiz:
benim kocamda her haltta var ama ben onu artık azad ettim uç yavrum diyorum bütüüüünnnn sosyal ağlara uç :KK24:

Asıl sorun güvensizlik. Erkek arkadaşın gözü dışarda biri. Şu anda olmasa bile gelecekti karşıdaki kızlardan biri sevgili olmak istese olabilecek yapıda gibi. Ben olsaydım ayrilirdim. Üzücü olay senin için kolay değil ama ne bilim gelecekte sürekli aglamaktansa şu an daha az ağlamayi tercih ederdim gibi geliyor.

Eşim 32 yaşında ben 26 ve 4 yıllık evliyiz. Eşimin hiç sosyal medya hesabı yok. Hatta iş kariyer vs sayfalarında bile adı yok. Bu insana müthiş bir güven veriyor,kimse inkar edemez. Eşime sonsuz güveniyorum.
Ama sizin aranızdaki güven ne durumda? Instagrami kapatsa başka yollardan bakamaz mı? Facebook hesabı olmasa bile, herkesin ismini yazarak aratip fotoğraflarını görmesi mümkün. Ruhunuz da duymaz. Sosyal medyayı boşverin,aranizdaki güveni tartın

Abartmıyorsun
Bu hesaplardan milletin birbirini takip etme hevesi daha çok kimin arkadaşı olacak muhabbeti vs vs midemi bulandırıyor gerçekten

Bu kadar erken yaşta bu kadar uzun sureli bir ilişki.İstisnalar olsa da bu tip ilişkiler ileri de sorun olur.Erkeklerin hayatlarını yaşaması birşeylere doymuş olması lazim.Sıkılır başka yönlere kayar insan.Bu benim için bile böyle.Geçtim lise çağını 20li yaşların başlarında ilişkim olan biriyle bile uzun yıllar ilişki yaşayıp evlenmem mümkün olmadı. Sıkıldım bunaldim.Hayatımı yasayamayacaktım.Bu durum erkekler açısından daha ciddi.Bütün hayati ayni kadınla geçecek.Geçmişe dönüp baktığında içinde ukte kalmış çok şey olacak.İşte bunları da bugün instagramdan kızları takip ederek yarın da daha ileri boyuta taşıyarak yaşayacak.

boylesı bende de vardı cnm tekmeyı bastım. suan dahala baska kızları eklıyor kız avında kısacası. cok kafanı agrıtır boyleleri. guvensen bıle nıye eklıyor. sana saygısı yok rahatsız oldugunu soylemıssın yapmaması lazım. devam edıyorsa bence tavrını koy yapamam dıyorsan da ayrıl.

öncelikle şu var. bu çocuk gözünü senle açmış. başka kimselerede bişey hissedememiş. erkek milleti. acaba başkasıyla daha mutlu olabilir miydim diye merak ediyor olabilir. acaba başka kızlar nasıl diye merak ediyor olabilir. herşey olabilir. eğer 4 yıllık bir üniversite okuyorsanız daha okunuz bitecek askere gidecek iş bulacak falan derken sizin ilişkinin çok daha yıpranıcak. inan bunlar öyle kolay şeyler değil. hele iş bulup para biriktirme durumu en sancılı zaman. üstelik bu süre zarfında seninde onunda düşünce yapınız değişecek. o yüzden böyle şeyleri çok takma daha 21 yaşında diyosun. erkeklerin karakterleri çok geç oturuyor. şuan bi heves bakıyordur. aldatmaya teşebbüs ettiği yok sonuçta bak şifrelerinide veriyormuş sana. deseydin ki 32 yaşında oooo derdim ama bu çocuk daha küçük yirmili yaşların başında bir erkeğin böyle şeyler yapması çok doğal. benim üniversitedeyken 1-2. sınıfta çevremdeki erkekler sevgililerini çok sevseler bile ona buna bakıp oo ne güzel kızmış diyorlardı. ha sen dersen 7 sinde neyse 70 inde de odur bilemem. ama şuan için üstüne düşecek bir durum değil bu. karşılıklı güvenle alakalı bir durum. sen güveniyorsan gerçekten dediğin gibi kimi eklediğini niye sorun ediyorsun ki 1000 kişiyide eklese yine seni sever zaten. ama birine gözü kayarda ayrılırız diye düşünüyorsan inan öyle bişeyden ayrılcaksanız zaten kurtulduğuna şükret ve sakın üzülme canım.

Aldatma değil fakat yanlış bence sinir bozucu o nasıl kızları takip ediyosa sende erkekleri takip et bak bakalım fark edip bişey dicek mi

Bence de gelecege yatırım yapıyor. Şu an bulusmuyor ve mesajlasmiyor olabilir ama ileride bunlari yapmak için hazırlık yapıyor şu an. Ayrıl yoksa aldatilacaksin
Kesinlikle öyle benim eski sevgilim de öyleydi, umursamıyordum bu durumu. Sonra aldatıldım :KK70: :KK70:

Bence de gelecege yatırım yapıyor. Şu an bulusmuyor ve mesajlasmiyor olabilir ama ileride bunlari yapmak için hazırlık yapıyor şu an. Ayrıl yoksa aldatilacaksin
Kesinlikle öyle benim eski sevgilim de öyleydi, umursamıyordum bu durumu. Sonra aldatıldım :KK70: :KK70:

Ben de sandım kı ınstgrama gırmenı ustemıyorum dıyecek.. benım de tam tersı olmustu nısan donemınde facelerı kapatalım evlıler ıcın fıtne yerı demıstı nasıl olut kapatamam bennn dıye ortalıgı yıkmıstım gızlı gızlı acmıstım o da gormustu facıa yasamıstık (facemde hıc erkek olmamaasına ragmen onunnda hıc kız olmamasına) sımdı mı? Sımdı facemız yok kafamız rahat ben uc ay once ınstgram actım baktı kı faydalı kullanıyorum ses etmıyo cocuklar gıbı mutluyum hahaha galıba bagımlılık var bıraz bende.. demem o kı sevgılın sennle cıddı dusunumuyor olabılır gozunu ac:skandal:

Merhabalar. 5 senelik bir iliskim var ikimizde 21 yasindayiz. Ilk zamanlar ayrıl barış oldugu ama son 1 2 senedir cok guzel giden bir iliskim var. Fakat tek bir sorunumuz var oda instagram. Önceden de bu instagram yuzunden ayrilmistim. Sevgilim onu takip eden kizlari hemen takip ediyo kac kez soyledim tanimadiklarini takp etme dite ayrildim sozler verdi baristim yine başladı. Kac kez konustum kizdim istemiyorum takip etmeni diye sen bana guvenmiyomusun vs diyo. Istemiyorum kardesim bu kadar basit. Yok iste yapamıyorum falan diyo. Sayfasinda ikimizin fotogtafi var bu arada. Sifresinide verir istersem mesajlarini vs okuyabilirim hic bir gizli saklisi yok o konuda bir suphem yok ama takip etmesi beni cildirtiyo üstüne ben istemedigim halde yapmasi. Sizce cok mu abartiyorum bi yorum yapin bana
daha cok gencsiniz. her şeyi yapabilir ve isteyebilirsiniz... ahh ahhh gençlik...

Bildiğin ergenus adam...etrafta onca guzellik varken neden sadece size baksın, çocuk sonuçta hormonlar tavan...siz de bakın ?? Ondan daha iyileri yok mu takılıp kalmışsınız.

A Aycannim siteye girip neden cevap yazmıyorsunuz
mesela burda sorduk bırakamadığı nedir diye
sinir oluyorum şöyle üyelere elimde değil

A Aycannim siteye girip neden cevap yazmıyorsunuz
mesela burda sorduk bırakamadığı nedir diye
sinir oluyorum şöyle üyelere elimde değil
Bende bilmiyodum nedenini bilsem ona göre çözümüne giderdim zaten. Bana fikir veren hak verdigim yorumları begendim, erkek arkadasimla bidaha konustum ama yuz yuze hallettik sayılır. Burda iste gozu baska yerde vs diye yorumlar gelince moralim bozuldu konu daha fazla ilk sayfada kalip boyle yorumlar gelmesin uzamasin diye yazmadim bende

X