Instagram yüzünden ayrılma noktasına geldim

Aycannim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
5
2
28
Merhabalar. 5 senelik bir iliskim var ikimizde 21 yasindayiz. Ilk zamanlar ayrıl barış oldugu ama son 1 2 senedir cok guzel giden bir iliskim var. Fakat tek bir sorunumuz var oda instagram. Önceden de bu instagram yuzunden ayrilmistim. Sevgilim onu takip eden kizlari hemen takip ediyo kac kez soyledim tanimadiklarini takp etme dite ayrildim sozler verdi baristim yine başladı. Kac kez konustum kizdim istemiyorum takip etmeni diye sen bana guvenmiyomusun vs diyo. Istemiyorum kardesim bu kadar basit. Yok iste yapamıyorum falan diyo. Sayfasinda ikimizin fotogtafi var bu arada. Sifresinide verir istersem mesajlarini vs okuyabilirim hic bir gizli saklisi yok o konuda bir suphem yok ama takip etmesi beni cildirtiyo üstüne ben istemedigim halde yapmasi. Sizce cok mu abartiyorum bi yorum yapin bana

16 yasindan beri ayni erkekle..yani var oyle birkac tanidigim lise askiyla evlenen ve cokta mutlular ama onlar aradaki 17-27 yasindaki sureyi de hep cok mutlu gecirdiler sorunlari olmadi boyle. Belki de sizde cok ugras vermemelisinizdir. Zira daha simdiden bu kadar kavga gurultu varsa 10 sene sonrasini dusunemiyorum. Belki size prenses gibi davranacak birileri vardir ama sans veremiyorsunuz..

Daha 21 yasidaymis yapar yani olgunasinca düzelir. Aldatmiyo sonucta.

Günaydın.
Yok yapamıyorum demiş ya neyi yapamıyor,kadın fotoğraflarına bakmadan mı duramıyormuş?
Ben olsam ayrılırım.

Merhabalar. 5 senelik bir iliskim var ikimizde 21 yasindayiz. Ilk zamanlar ayrıl barış oldugu ama son 1 2 senedir cok guzel giden bir iliskim var. Fakat tek bir sorunumuz var oda instagram. Önceden de bu instagram yuzunden ayrilmistim. Sevgilim onu takip eden kizlari hemen takip ediyo kac kez soyledim tanimadiklarini takp etme dite ayrildim sozler verdi baristim yine başladı. Kac kez konustum kizdim istemiyorum takip etmeni diye sen bana guvenmiyomusun vs diyo. Istemiyorum kardesim bu kadar basit. Yok iste yapamıyorum falan diyo. Sayfasinda ikimizin fotogtafi var bu arada. Sifresinide verir istersem mesajlarini vs okuyabilirim hic bir gizli saklisi yok o konuda bir suphem yok ama takip etmesi beni cildirtiyo üstüne ben istemedigim halde yapmasi. Sizce cok mu abartiyorum bi yorum yapin bana
Bi yorum benden o zmn :) intagramlari komple kapatin sorun kalkar ortadan sosyal medya bağimlilik hayatin merkezi olduysa .
Ayrildiysaniz düzelmiyorsa yeniden başlamayin en iyisi o kadar uyari yapmissiniz devami gelmis sonuçta...

Nasıl bağımlılıkmış o öyle? Sanki sigarayı alkolü bırakamıyor bağımlı olmuş da... Benim için bu aldatmadır. Resmen sizden ayrılırsa diye kenara yedek topluyor.

Ayrıca masumane bir şekilde tanımadığın kızları sosyal medyadan takip etmek, arkadaş olarak eklemek diye bir şey yok. Kesin ve net. Çünkü şimdinin sosyal medyadan eklemesi eskinin sokakta tanıştığın kişiye telefon numarası vermesiyle aynı. O telefon numaraları şimdiye kadar aranmamış olabilir, ama aranacak mı? Elbette. Hem de bunu sana göstere göstere yapıyor, iyice pişkin. Düşün ki sokakta beraber yürüyorsunuz (birlikte fotoğrafınız olmasına gönderme) o sokakta gördüğü güzel kızları durdurup durdurup ellerine numarasını sıkıştırıyor. Aynen bu...

sen instagramdan yüzünden degil güvensizlik yüzünden ayrılmalısın

Bir kızın ve özellikle bir erkeğin , küçük yaştan itibaren uzun ve ciddi ilişkiye girmesine karşıyım. Daha 16 yaşından beri sizinle birlikte 5 yıldır. Hayatta hiçbir şeye doymamış ve doymayarak sizinle evlenirse, ileri yaşlarda çapkınlığının tavan yapacağını düşünüyorum. Instagram olayına gelirsek, abartmıyosun. Ben 33 yaşındayım, erkek arkadaşım tanımadığı kızları eklese sürekli çok kızarım tabiki

Küçük yaşta başlayan bir ilişki, başka kızların kendisine değilse bile hayatlarına duyulan merak... sanırım şuan seçim hakkı olduğunu düşünüyor kendince seçenek çoğaltıyor

Neyi yapamıyormuş?
bu konudan ayrılmışsınız hala düzelmediyse bundan sonra da düzelmez. Kabulleniyosan devam

Hay sosyal medyanız batsın ya. Gerçek hayattaki problemler bitti birde bunlar çıktı şimdi.:sinirli:

16 yaşında başlayıp yıllarca süren ilişkiden hayır gelmez. Bana kızmayın ama cılkı çıkar. Kadın açısından hiç sorun yok. Bize kalsa aşık olup, tanıştığımız ilk adamla evleniriz çocuk yaparız. Ama erkekler malesef öyle değil. Bir zaman sonra o içindeki merak duygusu başka işler karıştırmasına sebep olacak. Ya arkandan iş çevirecek ya da gelip açıkca "Gözümü açtığımdan beri yanımda sen varsın başka insanları da tanımak istiyorum. Beni çok bunaltıyorsun." Diyecek. Ha bir de pişkin pişkin "Ama seni seviyorum senden de vazgeçmek istemiyorum" diyebilir.

Yol yakınken bence kendini geri çek. Mağrur ve gururlu ol. Bırak ne yapıyorsa yapsın. Kendini yıpratmana değmez.

Nasıl yapamadan duramıyorum diyor anlayamadım.hemen rest çekmeyi sevenlerden değilim.Bence arkadaşınız bir dersi hakediyor ıfakta olsa.Ben erkek arkadaşıma bazı ünlü kadınları bile takip etmesinin saçma olduğunu gereksiz olduğunu söylediğim anda hemen yanımda takibi bırakıyor.Ara ara yine hoşlanmadığım olursa söylüyorum bırakıyor.
Yani bence normal olanda bu.Biraz tavrınızı sert belli ederseniz bu konuya çözüm bulabilirsiniz belki.

Hemen ayrıl diyenleride anlamıyorum he,nedir bu ayrıl,boşan sevdanız? 5 yıl diyor kız. 5 yıl. Erkek arkadaşı için belki kolay bilemem ama onun için ayrılmayı düşünme çok zor olacak kadar uzun bi süre.

Benim eşimde beni tolga sayışmandan kiskandi:) neden takip ediyomusum ne diyeyim belki kötü niyetli degildir bazı insanlar takipcisi ciğalmaya merakli

X