İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim inanın herkese anlatamıyorum yazılanlar için de kızamıyorum sadece üzülüyorum

Off, çok kötüsünüz çok!
Tabii ki kazanacaklar.
Ne olacaktı ya?

Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.

evet dava açabilirler ve işinin ehli bir avukat tutarlarsa kallavi bir tazminat ödersiniz.
ve bence ödemelisiniz neden biliyor musunuz?
hırs
kin
öfke
insanın hareketlerini meşrulaştırmaz. o zaman bir katile de hak vermemiz lazım çok öfkelendi, karısını dövene de ok diyelim karısına karşı kinlenmişti.

her eylemin bir karşılığı olur olay bu.

Umarım kazanırlar
Hasta mısınız nesiniz?

Başına bela açmışsın boş ,boş işlerle uğraşıyorsunuz ,okula gidin ,hobi edinin
Böyle ömür geçmez

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim inanın herkese anlatamıyorum yazılanlar için de kızamıyorum sadece üzülüyorum
İntikam alma sebebinizi anladım ama bunun için bir çocuğu kullanmanızı anlamadım, bunu tasvip etmediğimi de özelden de yazdım, özür dilerim ama yanlış yoldan intikam aldığınıza dair fikrim değişmeyecek.

Herkese Açık ve Kolaylıkla Ulaşılabilen Bir Fotoğrafın Sosyal Medya Hesabından Alınarak, Başka Bir Profilde Yayımlanması Özel Hayata İlişkin Kabul Edilmemektedir. şeklinde bir bilgi mevcut.

Konuyla ilgili daha önce görülmüş bir dava, mahkeme kararı ve içeriği için Bknz.

Haklısınız ama gerçekten burada yazılan onca ağır şeyi hak ediyor muyum ? Canımı yakanın canını yakmak istedim tamam doğru yol olmayabilir ama başka seçeneğim yoktu.

Ahım şahım korkacak bir şey yok ki max 5.000tl ceza keser bırakırlar.
Valla
1) 18 yaş altı çocuğu bu işe alet etmeyecek, ahlaksız bir harekettir bu
2) yapıyorsa bir şey arkasında duracak, zarıl zarıl hüüüüüğğ dava açıcakmış hüüüüğ diye ağlamayacak.

Sorun sadece bu değil ki özel hayatın gizliliğini ihlal suçu var ortada.

Konu sahibesi burada yorum yazan herkese özel mesaj attığınızı ve herkese bana anlattıklarınızı anlattığınızı varsayarak rica ediyorum lütfen sosyal medya hesabını özelden bile olsa kimseyle paylaşmayın, kadın önemsemez diye düşünmeyin, bu sizi rahat hareket etmeye teşvik etmesin, o hesap üzerinden husumetli olduğunuz insanlara erişebileceğini hesaba katamıyorsunuz, yine düşünmeden hareket ediyorsunuz maalesef.

Onu yalnızca sizinle paylaştım

Ahım şahım korkacak bir şey yok ki max 5.000tl ceza keser bırakırlar.
Konu sahibi bu kadar rahat değil, durumlar dediği gibiyse bu insanlar rahat koymaz artık kendisini. Ben çok kızmadım ama keşke akıllı ve mantıklı davranıp çirkefe bulaşmadan, çirkefle karşılık vermeden 2 defa düşünseymiş. Demek ki çirkef yönteminde karşısındakiler kadar idmanlı değil. Mantar tarlası hikayesi yani.

Haklısınız ama gerçekten burada yazılan onca ağır şeyi hak ediyor muyum ? Canımı yakanın canını yakmak istedim tamam doğru yol olmayabilir ama başka seçeneğim yoktu.

hak ediyorsunuz hanımefendi.
bir çocuğu kendi hırslarınıza malzeme ettiğiniz için kesinlikle hak ediyorsunuz.

bilmiyor musunuz bu tip şeyler bazı kadınların sokağa atılmasına, bazı kişilerin ölmesine, evliliklerin yıkılmasına sebep oluyor.
evet biliyorsunuz muhtemelen amaç buydu.

canınızı yaktırmayacaktınız hadi karşı taraf insan değil yaktı canınızı, asil bir kişi arkasını döner ve gider veya karşı argümanları mantıklı olur ve tartışır.

seçenek her zaman vardır. susmak seçenektir.

Mune Herkese açık profil ve hesaplar farklı değerlendiriliyor. Bir dönem çok sayıda haber de yapılmıştı.

Konu sahibinin yaptığı hareketi savunmuyorum.

Herkese açık profil ve paylaşımlara dair; açılmış onlarca dava mevcut. Fotoğrafın paylaşımı ayrı, sonuçları ayrı ele alınıp değerlendiriliyor.

Yorumlarda hakaret, küfür, üslupsuzluk varsa o yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak rapor edebilirsiniz lakin insanların eleştirileri yaptığınızın etik olmadığı üzerine, intikam almakta haklı gerekçeleriniz var ama bunu çocuk üzerinden yapmış olmanız eleştiriliyor.

Şöyle düşünün birine çoook büyük bir kötülüğünüz oldu, karşınızdaki sizden intikam almak istiyor, çocuklarınız üzerinden vurmasını ister misiniz?

Hepimiz birilerinden intikam almak isteyebiliriz kimse kusursuz günahsız değil, delirdik mi neler yaparız kim bilir ama intikamda çocuk kullanılmaz, intikamda hastalık, engelli olma gibi şeyler kullanılmaz.

Babasına kızdım çocuğu vurdum olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…