- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim inanın herkese anlatamıyorum yazılanlar için de kızamıyorum sadece üzülüyorumMiss ahlaksız olan adam, kötü olan adamla karısı, fotoğrafı paylaşılan çocuk değil. Ben melek değilim, kuyruğuma basılmaya görsün neler yapabileceğimi kendim bile kestiremem ama intikamımı bir çocuğu kullanarak almam, yetişkinin suratına suratına yaparım ne yapacaksam, birinin canını yakacaksam fake hesaba gerek yok, ki karşı taraf biraz kafa yorduysa fake hesabın kime ait olduğunu anlamıştır.
Off, çok kötüsünüz çok!Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
bir başkası yapmış gibi anlatabilirdim bunu ama gerçekten yaşadıklarımı düşündükçe haklılığım geliyor gözümün önüne ve açık yüreklilikle yazdım. Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yargılamayın beni lütfen
Başına bela açmışsın boş ,boş işlerle uğraşıyorsunuz ,okula gidin ,hobi edininMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
İntikam alma sebebinizi anladım ama bunun için bir çocuğu kullanmanızı anlamadım, bunu tasvip etmediğimi de özelden de yazdım, özür dilerim ama yanlış yoldan intikam aldığınıza dair fikrim değişmeyecek.Beni anladığınız için çok teşekkür ederim inanın herkese anlatamıyorum yazılanlar için de kızamıyorum sadece üzülüyorum
Haklısınız ama gerçekten burada yazılan onca ağır şeyi hak ediyor muyum ? Canımı yakanın canını yakmak istedim tamam doğru yol olmayabilir ama başka seçeneğim yoktu.İntikam alma sebebinizi anladım ama bunun için bir çocuğu kullanmanızı anlamadım, bunu tasvip etmediğimi de özelden de yazdım, özür dilerim ama yanlış yoldan intikam aldığınıza dair fikrim değişmeyecek.
İntikam meleğinin başı bir miktar dertte yalnız.
VallaAhım şahım korkacak bir şey yok ki max 5.000tl ceza keser bırakırlar.
Sorun sadece bu değil ki özel hayatın gizliliğini ihlal suçu var ortada.Herkese Açık ve Kolaylıkla Ulaşılabilen Bir Fotoğrafın Sosyal Medya Hesabından Alınarak, Başka Bir Profilde Yayımlanması Özel Hayata İlişkin Kabul Edilmemektedir. şeklinde bir bilgi mevcut.
Konuyla ilgili daha önce görülmüş bir dava, mahkeme kararı ve içeriği için Bknz.
Onu yalnızca sizinle paylaştımSorun sadece bu değil ki özel hayatın gizliliğini ihlal suçu var ortada.
Konu sahibesi burada yorum yazan herkese özel mesaj attığınızı ve herkese bana anlattıklarınızı anlattığınızı varsayarak rica ediyorum lütfen sosyal medya hesabını özelden bile olsa kimseyle paylaşmayın, kadın önemsemez diye düşünmeyin, bu sizi rahat hareket etmeye teşvik etmesin, o hesap üzerinden husumetli olduğunuz insanlara erişebileceğini hesaba katamıyorsunuz, yine düşünmeden hareket ediyorsunuz maalesef.
Konu sahibi bu kadar rahat değil, durumlar dediği gibiyse bu insanlar rahat koymaz artık kendisini. Ben çok kızmadım ama keşke akıllı ve mantıklı davranıp çirkefe bulaşmadan, çirkefle karşılık vermeden 2 defa düşünseymiş. Demek ki çirkef yönteminde karşısındakiler kadar idmanlı değil. Mantar tarlası hikayesi yani.Ahım şahım korkacak bir şey yok ki max 5.000tl ceza keser bırakırlar.
Haklısınız ama gerçekten burada yazılan onca ağır şeyi hak ediyor muyum ? Canımı yakanın canını yakmak istedim tamam doğru yol olmayabilir ama başka seçeneğim yoktu.
Sorun sadece bu değil ki özel hayatın gizliliğini ihlal suçu var ortada.
Konu sahibesi burada yorum yazan herkese özel mesaj attığınızı ve herkese bana anlattıklarınızı anlattığınızı varsayarak rica ediyorum lütfen sosyal medya hesabını özelden bile olsa kimseyle paylaşmayın, kadın önemsemez diye düşünmeyin, bu sizi rahat hareket etmeye teşvik etmesin, o hesap üzerinden husumetli olduğunuz insanlara erişebileceğini hesaba katamıyorsunuz, yine düşünmeden hareket ediyorsunuz maalesef.
Yorumlarda hakaret, küfür, üslupsuzluk varsa o yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak rapor edebilirsiniz lakin insanların eleştirileri yaptığınızın etik olmadığı üzerine, intikam almakta haklı gerekçeleriniz var ama bunu çocuk üzerinden yapmış olmanız eleştiriliyor.Haklısınız ama gerçekten burada yazılan onca ağır şeyi hak ediyor muyum ? Canımı yakanın canını yakmak istedim tamam doğru yol olmayabilir ama başka seçeneğim yoktu.
Konuyu sayende anladım cherryKonu sahibesi sanırım yaptığım şey doğru değil demek istemiş. Iftira yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?