- 15 Şubat 2013
- 25.564
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.959
- 798
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Evet öyle de olmuş zaten, yaz konuya dedim belki yazar. Zaten tanıyacak olan foto olayından tanirdiEvet ama gene de yapmaması gerekiyordu. Bu yaptığı olay karşı tarafa zarar vermezse gene kendi kendini yakmış olacak
Kazanabilirler çünkü bir başkasının özel hayatını gayri hukuki yollardan ifşa etmişsiniz, olay herkesin biliyor olması değil, sizin bunu ifşa etmiş olmanız suç.Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
HaklısınızKazanabilirler çünkü bir başkasının özel hayatını gayri hukuki yollardan ifşa etmişsiniz, olay herkesin biliyor olması değil, sizin bunu ifşa etmiş olmanız suç.
'Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayınlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.'' Denerek ifşa yayma fiili cezalandırılmıştır.” TCK 134
Ayrıca her ne kadar sosyal medya hesabında paylaşılmış olsa dahi, o fotoğrafı paylaşan kadından onay aldınız mı? Hayır, bu durumda o kadında size dava açma hakkına sahip, hem izinsiz fotoğraf kullandığınız için dava açabilir, hem özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğiniz için dava açabilir, hem çocuğunun toplumdaki yeri itibari için dava açabilir.
Yaşadığınız haksızlık ne olursa olsun yaptığınız hem suç hem o çocuk açısından bakarsanız etik değil, siz birine öfkenizden bir çocuğun hayatını etkileyecek yanlış bir davranışta bulunmuşsunuz.
Siz de annesiniz değil mi? Yetişkinlerin kötü kalpliliklerinin cezasını çocuklar mı çekmeli sorusunu bebeğinizin gözlerinin içine bakarak cevaplayın.
Haklı olsanız da yapmamanız gereken bir şey yapmışsınız, başlangıçtaki haklılığınızın bir önemi kaldı mı sizce?bir başkası yapmış gibi anlatabilirdim bunu ama gerçekten yaşadıklarımı düşündükçe haklılığım geliyor gözümün önüne ve açık yüreklilikle yazdım. Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yargılamayın beni lütfen
Bakın gerçekten çok büyük bir haksızlığa uğramış olabilirsiniz, karşınızdaki insanlar dünyanın en ahlaksız insanları da olabilir, intikam almak istemiş olabilirsiniz ki bu da insani bir durum, canınız yanmış can yakmak istemişsiniz, farklı şekilde can yaksaydınız aman olur böyle şeyler derdim ama yaptığınız hareket bu olayda hiçbir suçu olmayan başka bir kadın ve onun çocuğuna zarar verdi.Haklısınız
Yağmura yakalanıp saçınız ıslanınca da yağmura ateş ediyor musunuz?Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
Öyle bir şey yok. Doğru olsaydı millet hakaret eder tüyerdi. Savcılığa veriyorsun silinse de bulunuyor.Hesabı tamamen silerseniz bir şey olmaz, bir ara Türkiye gündemindeydi instagram dahil bazı sosyal medyaların mahkeme durumlarında ip paylaşmaması. Buna bağlı Türkiye’de ofis açılması falan isteniyordu. Neyse çok uzatmayayım ben instagram zaten ip paylaşmıyor diye biliyorum. Bir daha yapmayın başınızı belaya sokmayın o adamın karısı da aptal değilse zaten anlamıştır kocasının aldattığını. Canınız yansa da kendi başınızı belaya sokmayın
Kullanıcı adınızın hemmencik altındaki söz çok hoj.Bu yaptığım zaten Facebook’ta paylaşılmıştı ben sadece görmesini sağladım
Aynen öyle, fake hesap dahi olsa hesap bilgilerini verip tespit davası açılabiliyormuş, sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor.Öyle bir şey yok. Doğru olsaydı millet hakaret eder tüyerdi. Savcılığa veriyorsun silinse de bulunuyor.
Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Yazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum. Sadece üzülüyorum canınız sağ olsun. Sadece merak etmiştim ne gibi sonuçlar doğuracağını. Her şeyi göze alarak yaptım zaten. Allah kimsenin omuzlarına kaldıramayacağı yükler bindirmesin.
SİZENEEEEEEEEE görmek isteyen araştırır zaten SİZENEEEEEBu yaptığım zaten Facebook’ta paylaşılmıştı ben sadece görmesini sağladım
Adamdan evlilik dışı çocuk sahibi olan kadın; siz misiniz ? Eğer öyleyse, çocuğun tanınması ve nüfusa alınması için dava açtınız mı ?
Her şeyi neden anlatamiyorsunuzYazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum.
Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Miss ahlaksız olan adam, kötü olan adamla karısı, fotoğrafı paylaşılan çocuk değil. Ben melek değilim, kuyruğuma basılmaya görsün neler yapabileceğimi kendim bile kestiremem ama intikamımı bir çocuğu kullanarak almam, yetişkinin suratına suratına yaparım ne yapacaksam, birinin canını yakacaksam fake hesaba gerek yok, ki karşı taraf biraz kafa yorduysa fake hesabın kime ait olduğunu anlamıştır.Hayır, konu sahibesi bu konudaki intikam meleği, toplumdaki ahlaksızlara yargı dağıtıyor
İntikam meleğinin başı bir miktar dertte yalnız.Hayır, konu sahibesi bu konudaki intikam meleği, toplumdaki ahlaksızlara yargı dağıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?