İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne kadar kolay insanların hayatlarıyla oynuyorsunuz. yok canımı çok yaktılar da bilmem ne...eğer gerçekten haklı olduğunuız bir konu varsa geçseydiniz kadının karşısına, kendiniz anlatsaydınız. ama böyle fake hesap vs daha heyecanlı oluyor değil mi...hem insanların canı yansın hem çamuru bana bulaşmasın diye bir dünya yok maalesef.

kazanırlar diye düşünüyorum.. ayrıca dava açmakta da gayet haklılar.

Sizin durum ciddi, geçen inf olmaya çalışan bir kadın saç bakım ürünü tanıtıyor saçlarım çıktı bakın felan diyordu… Bende o gösterdiğin yerde saç yok rüya görüyorsun galiba yalancısınız hepiniz felan yazdım. Baya baya benimle atışmaya başladı ben ısrarla saç olmayan yerde saç çıktı nasıl diyorsun dedim. En sonunda mok saç var yazdım deli etti beni. Yalan söylemeye utanmıyorlar para kazanma uğruna.
Mok yazdığım için seni mahkemeye vericem dedi, bende asla yazdıklarımı silmicem insanlar ne olduğunuzu zamanla öğrenecek yazdım.
Baktı silmiyorum dava açsa ben kazanacağım.
Engelledi beni

Olmayan bir şeyi neden yazıyorsunuz.

İki insan arasında anlaşmamazlık olabilir ama hayal de üretmeyin.
Ki dava açsa kazanır tazminatı da öyle yüklü müklü alamaz, maaşınıza göre tazminat belirlenir ve ödersiniz.

Ben dava asla açılamayacak şekilde hakaret etmeden ki hakaret etsem bu kadar koymaz. Yazışırım. Deli oluyorlar.
Sizde oyunu kuralına göre oynayın.

EVET KAZANIRLAR

Amin

Bu konuda da suçlu Allah mı oldu şimdi?

Allahım onun yerine ben özür diliyorum. Sorumluluk bilmez o.

Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Şimdi siz mahkemeyle uğraşacaksınız bir de, sonunda size bir de maddi zarar verebilecekleri konumdasınız; hiç olmadı mahkeme masrafları var, insanlarla muhatap olmak zorunda olmak var. Değdi mi? Bence değmez. En güzel intikam umursamamaktır.

Kız bana anlat diyorum. Merak ettim ne yapmış olabilir bu kadar.

Yoksa bu adamla gönül ilişkiniz mi vardı da terkedildiniz diye yaptınız ?

Sizin had bilmez biri olduğunuz buradan belli biliyor musunuz? Kaç kişi size haksızsın dedi hala haklıyım pişman değilim diyorsunuz.. Adım kadar eminim ki sizi aldattı vs ya da bırakıp o kadına gitti onu yediremediniz ondan bu saldırganlığınız. Siz bir siber zorbasınız. Çevrenizdekilere sabır diliyorum

Milletin hayatından size ne? Size mi kaldı herkesin özel hayatını deşifre etmek. İnşallah dava açarlar ve kazanırlar. Birdaha kimsenin hayatına maydanoz olmamanız gerektiğini inşallah en acı şekilde öğrenirsiniz....

Son düzenleme:
size ne ?
canınızı kim yaktı neden yaktı önce onları söyleyin sebep ne olursa olsun bunu yapamazsınız şikayet etmekle haklılar niye tutuştunuz şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…