- 10 Kasım 2020
- 8.189
- 67.142
- 498
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Şahsi fotoğraflar, birilerinin kendi hesabında paylaşmış olması izinsiz kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor.Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Ne kadar büyük bir haksızlığa uğramış olursanız olun intikam almak için başkalarının hayatını kullanamazsınız hele ki bir çocuğun.hiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
Belli ki adamın eşi de biliyordu, elaleme karşı salağa yatıyordu, çok gizli bir bilgi çıkarmamışsınız ortaya. Böylece kimsenin işine burnunuzu sokmamayı öğrenirsiniz.Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Eşinin bir başkasından çocuğu olduğu gerçek mi yoksa canınız acıdığı için siz mi öyle söylediniz ?Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
O zaman anlatın da bilelim ama ne olursa olsun hukukeni geçtim ahlaken diptesinizbir başkası yapmış gibi anlatabilirdim bunu ama gerçekten yaşadıklarımı düşündükçe haklılığım geliyor gözümün önüne ve açık yüreklilikle yazdım. Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yargılamayın beni lütfen
Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Kendi düşen ağlamaz. Hukuksal mağduriyetin varsa gidersin hukukla çözersin, duygusal mağduriyetin varsa onun da çözümü başkadır. Burada yaptığın ahlaken de dipte bir durum. İyi olmuş git mahkemede de ağlaO çocuk var evet bu yalan değil. Ben kendimi her şeye rağmen sorguluyorum. Bakın kendimi savunmuyorum. Lütfen bakın ağlıyorum zaten yazsıklarınız daha da yaralıyor beni
Husumet olucakti galibaMünasebet derken?
Münasebet demiyor musibet diyorMünasebet derken?
Ama siz yasal işlemden korktuğunuz için panik yapmışsınız, gerçekleştirdiğiniz eylemin vicdan azabından değil.O çocuk var evet bu yalan değil. Ben kendimi her şeye rağmen sorguluyorum. Bakın kendimi savunmuyorum. Lütfen bakın ağlıyorum zaten yazsıklarınız daha da yaralıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?