• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ne haddinize umarım gerekeni yaparlar ben olsam daha çok uğraşırdım ne münasebet ya benim özel hayatımı oraya buraya yazacak bide resimlerimi koyacak adamın alnını karışlarım. Haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokmuşsunuz bedelinide ödeyin bir zahmet.

Bu boş beleşlik bu işsizlik nereden geliyor? Hiç mi işiniz gücünüz yok anlayamıyorum.
Canı yanmış. Dur ben de şunların canını yakayım demiş. Karşı taraf daha aydın ve bilinçli yasal haklarını savunacağını söyleyince kuyruğu yanmış gelmiş buraya yazmaya

Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
Yaptığınızdan pişman değilseniz sonuçlarını üstlenin bir zahmet. Az yetişkin olun

Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
Çocuğunuz da varmış evlisiniz belli ki ne yaşamış olabilirsiniz ayol. Gizemi bırakın musakanın rekorunu kıramazsınız.Bir müddet sonra sıkılır dağılırız

Siz de hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyorsunuz. Yaptığınız suç. Kimsenin özel hayatını bu şekilde kötü niyetle afişe edemezsiniz

Mahkemede de böyle dersin. Ne yapmış olabilirler anlat da haklıysan iyi dayanmışsın bu zamana kadar diyelim.

Öfke baldan tatlıdır ama geçince zehirden acı :) Yaptığınızdan pişman değilseniz yaşayacaklarınızdan da korkmanıza ağlamanıza gerek yok.

Ülkemizde kvkk kanunu var şikayetçi şikayetinden vazgeçse bile kamu davası açılır hem ceza alırsınız hem tazminat ödersiniz inşallah şikayetçi olur ve bir daha böyle şeyler yapmaya cesaret edemezsiniz. Bir arkadaş dava yıllarca sürer demiş ama yakın zamanda hakaret davası kazandım 9 ay sürdü istinafla beraber. Böyle böyle insanlarla uğraşmamayı öğreneceksiniz.

İnşallah dava açarlar ve kazanırlar. Hadsizliğiniz başınıza iş açar umarım ve hatta aynısı başınıza gelir.

Yaptıklarımdan pişman değilim aklım halen yapamadıklarımda diyosun 🤣asdasfasgdas

Ülkemizde kvkk kanunu var şikayetçi şikayetinden vazgeçse bile kamu davası açılır hem ceza alırsınız hem tazminat ödersiniz inşallah şikayetçi olur ve bir daha böyle şeyler yapmaya cesaret edemezsiniz. Bir arkadaş dava yıllarca sürer demiş ama yakın zamanda hakaret davası kazandım 9 ay sürdü istinafla beraber. Böyle böyle insanlarla uğraşmamayı öğreneceksiniz.
Hakaret davasından tazminatınız ne kadar oldu

Yazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum. Sadece üzülüyorum canınız sağ olsun. Sadece merak etmiştim ne gibi sonuçlar doğuracağını. Her şeyi göze alarak yaptım zaten. Allah kimsenin omuzlarına kaldıramayacağı yükler bindirmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X