- Konu Sahibi Ordinary Personn
- #61
Pişman değilseniz neden üzülüyor ve endişe ediyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bedelini ödersiniz .Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
kazanırlar diye düşünüyorum.. ayrıca dava açmakta da gayet haklılar.Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Bana yaz ne yaptı sana merak ettimhiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
EVET KAZANIRLARMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
AminYazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum. Sadece üzülüyorum canınız sağ olsun. Sadece merak etmiştim ne gibi sonuçlar doğuracağını. Her şeyi göze alarak yaptım zaten. Allah kimsenin omuzlarına kaldıramayacağı yükler bindirmesin.
Bu konuda da suçlu Allah mı oldu şimdi?Yazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum. Sadece üzülüyorum canınız sağ olsun. Sadece merak etmiştim ne gibi sonuçlar doğuracağını. Her şeyi göze alarak yaptım zaten. Allah kimsenin omuzlarına kaldıramayacağı yükler bindirmesin.
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Şimdi siz mahkemeyle uğraşacaksınız bir de, sonunda size bir de maddi zarar verebilecekleri konumdasınız; hiç olmadı mahkeme masrafları var, insanlarla muhatap olmak zorunda olmak var. Değdi mi? Bence değmez. En güzel intikam umursamamaktır.Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
Canım naber görüşemiyoruz ?Bana yaz ne yaptı sana merak ettim
Kız bana anlat diyorum. Merak ettim ne yapmış olabilir bu kadar.Yazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum. Sadece üzülüyorum canınız sağ olsun. Sadece merak etmiştim ne gibi sonuçlar doğuracağını. Her şeyi göze alarak yaptım zaten. Allah kimsenin omuzlarına kaldıramayacağı yükler bindirmesin.
Yoksa bu adamla gönül ilişkiniz mi vardı da terkedildiniz diye yaptınız ?Yazdıklarınız çok üzücü. Ama her şeyi bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum. Sadece üzülüyorum canınız sağ olsun. Sadece merak etmiştim ne gibi sonuçlar doğuracağını. Her şeyi göze alarak yaptım zaten. Allah kimsenin omuzlarına kaldıramayacağı yükler bindirmesin.
İki meraklı vxvxvxvxv iyi şekerim ne olsunCanım naber görüşemiyoruz ?![]()
size ne ?Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?