Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir sayfa açtım öylesine hashtagleri kullanarak 3 post attım öyle içimden gelen bi kaç bişey yazarak blog tarzında sonra üşendim yazmadım ama durduk yere takipçi geliyorBir instagram sayfası olusturup içerk üretmek istiyorum, ama paylaşımı ne üzerine yapsam daha dikkat çeker ne düşünüyorsunuz kızlar fikirlere açığım ♥
Hizli sekilde yukselmek istiyorsan
Ortam maymunu olman gerekiyor. Sacma sapan videolar, tiktok sacmaligi. Herkesin fotolarinin altina hakaret dolu sozler....
Suan bazi fenomenler bu saydigim yollardan gectiler ve suan bir reklamdan 30 bin para aliyorlar![]()
Mesela bakiyorum bazilari fenomenlerin niye boyle sacma sapan seylerle ugrastigini soruyor. Bir bilseler ayda 100 binden fazla para kazandiklarini.
AynenAhhh ahh benim zamanima denk gelmedi şu zikkim garanti fenomendim.Şimdi beyim izin vermez.
![]()
Hahahahahaah :) değişikmişş buSunumcu hanimin pembe gunlugu diye instagram açın.
Baya dikkat cekiyor boyle seyler hem çaba harcamaya da gerek yok. Bir tane kadin var mesela ve bir suru takipcisi vardi, içeriğine baktim boyuna döndürüp döndürüp 3 odali evini paylasip "temizlik yaptim kahveyi hakettim" temali paylaşimlari vardi.Arada mobilyalarin yerini filan degistirmis. Baska hiç bisey yok.
![]()