İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sizi niye bu kadar öfkelendirdi onu düşünün bence
Sizin yaşamak istediğiniz hayatı yaşıyor gibi görünmesi mi
Ben öğretmenim ve atandım o özel sektörde anasınıfı öğretmeni ondan çok daha fazla kazandığıma eminim ve benimde aldığım lüks şeyler var ama paylaşmıyorum sorun o hayatı yaşamak değil o kadar abartılı şekilde sürekli paylaşmak

Ben öğretmenim ve atandım o özel sektörde anasınıfı öğretmeni ondan çok daha fazla kazandığıma eminim ve benimde aldığım lüks şeyler var ama paylaşmıyorum sorun o hayatı yaşamak değil o kadar abartılı şekilde sürekli paylaşmak
Ben de sevmiyorum. Sevmiyorsaniz cikarsiniz. Hep stalker gibi takip edip hem icinize dert etmenize insanlar tepki gosteriyor. Kiskanc vibei veriyorsunuz.

bu konu sizi neden bu kadar ilgilendirdi anlamadım ki
beğenmiyorsanız hikayesini sona alın geçin
bide herkes sponsor bulmuştur metres olmuştur diye yorum yapmış nerden biliyorsunuz?
sizin önceliğiniz ev araba almaktır kızın önceliği yemek içmek gezmektir
benim de var o marka çantalarım kıyafetlerim bende genelde gezerim dışarı çıkarım
bazen haftada 3-5 gün çıkarım bazen 3 hafta çıkmam kendi bütçeme göre dengemi tuttururum
ama arkadaş çevreme sorarsanız kahve çok iyi para harcıyor derler
biri gelip kimin metresi oldun dese ağzına tükürürüm

İstinye parkta var fransiz pastane urunleri yapiyolar genelde. Gidip bir kahve icmek icin illa sabanci olmaya gerek yok. Konu sahibi cok abartmis.
Yok gidip kahve içebilir herkes tabi benim anlatmak istediğim neredeyse her gün paylaşıyor orada ve oraya gidebilmesi için araç gerekiyor başka ilde çünkü nasıl oluyor anlam veremiyorum

Benim arkadaş her gün komşularıyla içtiği kahveyi atıyor farklı mekandan atsa amenna her gün bakarım yeni güzel bir yer var mı diye ya da kitapla atsam aa hangi kitabı okuyor diye merakla bakarım ama hiç ilgimi çekmiyor hatta takipten çıktım bile

Halbuki unfollow butonu bu yüzden var, rahatsız oluyorsanız unfollow edin. Ama bence sizin rahatsızlığınız onun paylaşımlarındaki görgüsüzlük değil; ben niye yapmıyorum bunları kıskançlığı gibi.
Siz tercih etmiyorsunuz diye başkasının paylaşımlarına bu kadar sinir olmak bence normal değil. Sonuçta kendi instagramı isterse duvarı çeker atar 🤷🏻‍♀️

Kadrolu oldun da başın göğe mı erdi, ben de öğretmenim okuldaki hademelerle aramızda küçük bir maaş farkı var. Allah aşkına aldığın 3 kuruşu ne abartmışsın gözünde. Hemen atanamayan meslektaşlarını sorgulamalar falan.

Yok gidip kahve içebilir herkes tabi benim anlatmak istediğim neredeyse her gün paylaşıyor orada ve oraya gidebilmesi için araç gerekiyor başka ilde çünkü nasıl oluyor anlam veremiyorum
İste bu sizi hiçç alakadar etmiyorken niye bu kadar ilgileniyorsunuz? Hic isiniz gucunuz ugrasiniz yok mu? Size ne belki piyangodan helikopter cikti ucarak geliyor. Bu niye size dert oluyor?

Metresi olmuştur belki kodamanın birinin.

Benim çalıştığım çoooooook bilinen bi firmada, asistanın açlıktan nefesi kokuyordu. Patronun metresi olunca aman neler neler, şimdi de takipçi satın alıp inf olmaya çalışıyor….
Size göre bir kadının parası olmasının tek sebebi birinin metresi olabilmesi mi? Hayret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X